Powtarzałem i będę powtarzał. Nie lubię zdjęć z Photo mode. Ale gdzie CRX jak nie na ulicy Tokyo? Tym bardziej że sety są na prawdę dobre.
Dobry poziom zdjęć czy sympatia do auta? Nie wiem ale na pewno mi się podobają, widać niedociągnięcia modeli w GT4 ale przymykamy oczy :wink:
Hmm i czy na pewno to Shibuya?
To auto prezentuje się dobrze z każdej strony, z przodu bratni z Civem z podobnego rocznika ale tyłeczek już nieco usportowiony Generalnie jestem pod wrażeniem, trudno podać mi lidera bo każde jest b.ładne. Nie zachwycają ale z przyjemnością przejrzałem wszystkie bardzo dokładnie. Efekt psuje otoczenie o przykrych teksturach ale przy odrobinie starań i to da się zniwelować.
Pozwoliłem sobie nawet jedno nieco przerobić:
Jednym słowem dziękuje. :wink:
Ja akurat lubię photo mode , bo koła są dobrze odwzorowane i kolory są ładniejsze niż w photo drive, choć w tym drugim zdjęcia są dynamiczne , a tu stateczne. Niedługo wrzucam nową sesję, a jej temat to samochody Combi.
Nie chce mi się pojedynczo oceniać
Subaru: Same Gion? Ujęcia jednak świetne, oprócz pierwszej. 4+
Lexus (po prawej od Subaru): Znowu te same miejsca Mimo o 5, bo zdjęcha fajne.
Galant w Nanzenji: Krótko, 5
Ten ten Nissan na Costa di Amalfi: 4, niektóre są za dalekie (mm), co powoduje "zaokrąglenie" fotki.
Nissan w Fish Market: 5
<podnosi się z podłogi>
Gdyby nie to, że nie ma takich miejscówek w GT5 to można powiedzieć, że wyglądają jak fotki z 5'iątki.
Fotki CRX'a i Lancer'ów w Tokyo miażdżą każdą część ciała. Szkoda, że w GT5 nie ma tej miejscówki(NYC też by się przydał).
Robię userbar'y na zamówienie. Chętnych zapraszam na PW.
Na Xbox Live znajdziecie mnie pod gamertag'iem: KubaXman .
Komentarz