Ogłoszenia Oficjalne! GT$ z Mojej winy napisał zły deadline. Nie napisałem, że ma być 10 dni od napisania posta z tematem, a nie od zakończenia rundy wcześniejszej.
Poprawny deadline: 13 lutego godzina 17:00 Poproszę GT$'a o zamknięcie rundy w wyznaczonym przeze Mnie czasie (13luty godzina17:00), gdyż Ja będę wtedy u kuzynki, u której nie ma dostępu do Internetu. Wracam 13lutego o 21:00 a zagłosuję 14. Nie zakończyłem rundy z Hannami na Fuji bo było nieprzewidziane zdarzenie (komp siadł).
------------------------------- Koniec Ogłoszeń Oficjalnych! Teraz Moje zdjęcie. Patencik :mrgreen:
przed zamknięciem powinna być możliwość zmiany zdjęcia. Na początku można dać wstępne zdjęcie, a ewentualnie pużniej jakieś lepsze. Jeżeli chcecie to mogę zmienić na pierwotne foto.
W takim razie zarządzam zmianę w regulaminie. Można zmieniać fotki przed upływem deadline'a!
Miałem napisac wcześniej, ale zapomniałem. Teraz wszystko będzie w najlepszym porządku.
Tak powinno być lepiej
Ludzie, co wy widzicie w tych BMW ? Nie mówię, że są złe, ale przecież są jeszcze inne auta niemieckie. Już trzech z was dało zdjęcia BMW serii 3.
No wiesz, BMW maja to cos w sobie :wink: Cos takiego dziwnego... cos.... co kocham...ale nie wiem co to.....moze....moze to strach wszystkich ludzi przed tyl napedem... moze ten wyglad.... moze ta moc...moze to wszystko....
Komentarz