Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
[ZDJĘCIA] Kris_GT4
Zwiń
X
-
Re: [ZDJĘCIA] Kris_GT4
Pierwszej sesji nie oceniałem, żeby Cię nie zniechęcać, ale drugą skomentuję.
1 - Świetne! Jaguar idealnie tu pasuje, biały na białym... ładny refleks, geometria zdjęcia, nawet to obniżenie pasuje. Moje uznanie!
2 - Rada Forum powinna Cię ukarać za zbeszczeszczenie klasyka. Proponuję urwanie jajec. Zdjęcie może i było by znośne, ale te felgi... ochyda. Zapraszam do mojej galerii, mam tam sesję z tą Piękną Włoszką... co do aut klasycznych: zmiana felg jest praktycznie wzbroniona!
Ale ogólnie - nieźle. Oby tak dalej!
Komentarz
-
And that's it!
1 - co najmniej niezłe, choć nieco za ciemne - ale za to dobra perspektywa i całkiem całkiem dynamizm...
2 - za to to jest ŚWIETNE! Matematycznie genialne - układ wozu wobec drogi, pochylenie, proporcje, znakomity dynamizm, dym i perspektywa - moje uznanie! Oby więcej takich ujęć!
Komentarz
-
Jak dla mnie tez nic ciekawego...
Za to z wcześniejszych biały Jaguar jest genialnyASUS Maximus II Formula l Gainward Radeon HD4850 GoldenSample l Pentium Dual Core E5200@3.14Ghz l OCZ 4GB 1066Mhz CL5 Heatpipe l Creative 5.1 + SupremeFX X-Fi l Plextor-PX820SA l iiyama prolite jakaśtam l PlayStation 2
Komentarz
-
Najładniejsze zdjęcie z Mercedesem i Audi. Zauważyłem, że tuż za nimi jedzie Volkswagen W12.Mój kanał YT: http://www.youtube.com/user/Marki432?feature=mhee
Komentarz
Komentarz