Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjęcia] Nervx6

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• [ZdjÄ™cia] Nervx6

ParÄ™ amatorskich fotek:
    1.
    2.
    3.
    4.
    5.
    6.
    PSo jakiej wielkości skalować? Tu nie wiedziałem, dlatego jakie są takie są

Re: [Zdjęcia] Nervx6

Do 640x480. Ze zdjęć podobają mi sie 2 ostatnie, reszta -
    ASUS Maximus II Formula l Gainward Radeon HD4850 GoldenSample l Pentium Dual Core E5200@3.14Ghz l OCZ 4GB 1066Mhz CL5 Heatpipe l Creative 5.1 + SupremeFX X-Fi l Plextor-PX820SA l iiyama prolite jakaśtam l PlayStation 2

Komentarz

Nie mogę zmienić wielkości.W irfanie zmieniam wrzucam na imageshack nic tam nie zmieniając i dalej miniatury.Odwrotnie też

Komentarz

Zamieszczone przez Nervx6
        Nie mogę zmienić wielkości.W irfanie zmieniam wrzucam na imageshack nic tam nie zmieniając i dalej miniatury.Odwrotnie też
        Po prostu kopiujesz kod do miniaturek (thumbnails). Skopiuj kody do pełnego rozmiaru.
        http://najalternatywniej.blogspot.com/
        keep calm & carry on
        digart - lastfm
        ---
        REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Dzięki wielkie(ach te moje niedopatrzenia) .W zamian parę fotek Mazdy na Tsukubie wet:
          1.
          2.
          3.
          4.
          5.
          6.
          7.
          Jak fotki nie podchodzą to pisać,co prawda muszę grać od nowa, zawsze "coś" na pendrivie jest :wink:

Komentarz

Widzę,że Mazda nie podeszła, no to czas na Optiona

Komentarz

W ostatniej sesji za mało samochodu na zdjęciach... ogólnie dosyc cienki poziom.
              Sesja z Mazdą nieco lepsze, 2 zdjęcie mi sie podoba.
              http://najalternatywniej.blogspot.com/
              keep calm & carry on
              digart - lastfm
              ---
              REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Option bardzo słabo

Za to kilka fotek z Mazdą jest niezłych :wink:
                ASUS Maximus II Formula l Gainward Radeon HD4850 GoldenSample l Pentium Dual Core E5200@3.14Ghz l OCZ 4GB 1066Mhz CL5 Heatpipe l Creative 5.1 + SupremeFX X-Fi l Plextor-PX820SA l iiyama prolite jakaśtam l PlayStation 2

Komentarz

Z ostatnie podobają mi się 2 i 3, w pozostałych jak ktoś wyżej powiedział, "za mało" jest samego auta

Komentarz

Tym razem stare fotki z Silverado i nie tylko.Fotki nie obrabiane w niczym (poza jednym, gdzie wyłączyłem balansy(które totalnie spieprzyłem) kolorów w irfanie)
                    1.
                    2.
                    3.
                    4.
                    5.
                    6.
                    7.
                    8.
                    9.
                    10.
                    11.

Komentarz

Słabiutko... wręcz beznadziejnie... tylko ostatnie fajowe. Reszte spartoliłeś do granic możliwości...

Komentarz

Zamieszczone przez ZigCiacho
                        Słabiutko... wręcz beznadziejnie... tylko ostatnie fajowe. Reszte spartoliłeś do granic możliwości...
                        Niestety zgadzam się, zdjęcia pickupa bardzo słabe, osobiście nie lubie tego auta...A fotka z Alfą bardzo ładna, chociaż trudno zepsuć takie foto :mrgreen:

Komentarz

Przyznam się,że też mi nie przypadły do gustu te zdjęcia Nie miałem specjalnie pomysłu na ujęcia.Może jakaś obróbka by zmniejszyła "skalę nieudania", no ale każda próba kończyła (i kończy) się jeszcze gorzej

Komentarz

Zamieszczone przez Nervx6
                            Przyznam się,że też mi nie przypadły do gustu te zdjęcia Nie miałem specjalnie pomysłu na ujęcia.Może jakaś obróbka by zmniejszyła "skalę nieudania", no ale każda próba kończyła (i kończy) się jeszcze gorzej
                            To nie wrzucaj wszystkiego jak leci, postaraj sie a potem wrzucaj, szkoda naszego czassu, bo fotki imho jedne z najgorszych na forum.

Komentarz

Przecież wiem, że jakbym wrzucał wszystko jak leci to byłoby bardzo źle a i bez tego jest no nie teges.Tych 10 zdjęć wybrałem z 22, no ale jeśli dalej jest źle to z next 25 fotek wybiorę 3-4.Jak już pisałem to są zdjęcia stare (około 25 dni mają) a ja trochę potem jeszcze pstrykałem no i może będzie lepiej.Gdybym kumał programy do obróbki może byłoby lepiej. Mam nadzieję,że kolejne zdjęcia będą choć trochę lepsze.Na razie się nie poddaję i ćwiczę(no i podglądam innych).Także mimo wszystko dzięki za komentarze i uwagi.
                              PS:Sorry,jeśli ktoś się zniesmaczył tak jak kolega wyżej, ale ja jestem tylko początkującym jeśli chodzi o tę dziedzinę i zdarzają mi się liczne błędy (tak jak myślę każdemu)
                              Pozdrawiam

EDIT:
                              Zgodnie z tym co pisalem wyżej, 4 fotki(z 25) NSX i Audi w Photo Travel.

Mam nadzieję,że są choć trochę lepsze od poprzednich, bo wybrałem najlepsze jakie były.

Komentarz

PracujÄ™...
                              X