Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
[Zdjęcia] grzess
Zwiń
X
-
Re: [Zdjęcia] grzess
Ostatnie jest superASUS Maximus II Formula l Gainward Radeon HD4850 GoldenSample l Pentium Dual Core E5200@3.14Ghz l OCZ 4GB 1066Mhz CL5 Heatpipe l Creative 5.1 + SupremeFX X-Fi l Plextor-PX820SA l iiyama prolite jakaśtam l PlayStation 2
-
Dla mnie nic ciekawego, choć 3 może byćASUS Maximus II Formula l Gainward Radeon HD4850 GoldenSample l Pentium Dual Core E5200@3.14Ghz l OCZ 4GB 1066Mhz CL5 Heatpipe l Creative 5.1 + SupremeFX X-Fi l Plextor-PX820SA l iiyama prolite jakaśtam l PlayStation 2
Komentarz
-
Żadne nie powala. Jeśli już to najbardziej leży mi foto z Celicą...chociaż jak mówię - rewelacji nie ma.
Peugeot...trudno zrobić dobrą fotkę na śnieżnej trasie. Audi A4/S4 - Takie sobie pstryki, bez sensu. MPS6...większych skosów nie da się zrobić?
Komentarz
-
Zamieszczone przez LukasŻadne nie powala. Jeśli już to najbardziej leży mi foto z Celicą...chociaż jak mówię - rewelacji nie ma.
Peugeot...trudno zrobić dobrą fotkę na śnieżnej trasie. Audi A4/S4 - Takie sobie pstryki, bez sensu. MPS6...większych skosów nie da się zrobić?
Komentarz
Komentarz