Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
[zdjecia]Kaktus30
Zwiń
X
-
Re: [zdjecia]Kaktus30
Audi i pierwsze z Hondą jako tako, reszta - beznadzieja
Zapraszam do moic zdjęć :wink:ASUS Maximus II Formula l Gainward Radeon HD4850 GoldenSample l Pentium Dual Core E5200@3.14Ghz l OCZ 4GB 1066Mhz CL5 Heatpipe l Creative 5.1 + SupremeFX X-Fi l Plextor-PX820SA l iiyama prolite jakaśtam l PlayStation 2
-
Sygnaturki może i fajne, ale nie na to forum. Bywają tu też osoby MOCNO niepełnoletnie (np. ja).
Co do zdjęć - ujdą. Ostatnie jak dla mnie za bardzo rozmyte, aczkolwiek lubie foty "z głębią"ASUS Maximus II Formula l Gainward Radeon HD4850 GoldenSample l Pentium Dual Core E5200@3.14Ghz l OCZ 4GB 1066Mhz CL5 Heatpipe l Creative 5.1 + SupremeFX X-Fi l Plextor-PX820SA l iiyama prolite jakaśtam l PlayStation 2
Komentarz
-
ostrosc i rozmazanie sa mniej wiecej tam gdzie powinny byc, ale wogole nie podoba mi sie sposob twojego kadrowania. ucinanie samochodow to dosc kiepski pomysl
chociaz zdiecie z 205 jest calkiem dobre, to przydalo by sie jakies ciekawsze tlo
..ale za to podpis masz bardzo ladny :mrgreen:
Komentarz
-
Ucinanie samochodu...
O ile na zdjęciach z Twojej pierwszej sesji (EVO i GTR33) wyglądało to żałośnie - O tyle przy kadrach takich jak w drugiej sesji (DC2 i A4DTM) wygląda bardzo dobrze. Sam zrobiłem mnóstwo takich zdjęć jak to z DC2...i myślę, że i takie jak A4DTM byście u mnie znaleźli.
Rady? Hmm...na początek to staraj się, żeby na Twoich zdjęciach gościła ostrość.
Komentarz
-
ASUS Maximus II Formula l Gainward Radeon HD4850 GoldenSample l Pentium Dual Core E5200@3.14Ghz l OCZ 4GB 1066Mhz CL5 Heatpipe l Creative 5.1 + SupremeFX X-Fi l Plextor-PX820SA l iiyama prolite jakaśtam l PlayStation 2
Komentarz
Komentarz