Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[ZDJĘCIA] Ziomek

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• [ZDJĘCIA] Ziomek

Re: [ZDJĘCIA] Ziomek

Jak na pierwsze zdjęcia to jeszcze ujdzie ...musisz jeszcze dużo popracować ale ogólnie fajne zdjęcia

Komentarz

Fajne fotki! Lecący Ford, ostatnie, i czerwony GT w poślizgu są świetne. Pozostałe z Auto Unionem też ujdą. Powodzenia przy następnych zdjęciach :wink:

Zapraszam też do skomentowania mojej galerii
      ASUS Maximus II Formula l Gainward Radeon HD4850 GoldenSample l Pentium Dual Core E5200@3.14Ghz l OCZ 4GB 1066Mhz CL5 Heatpipe l Creative 5.1 + SupremeFX X-Fi l Plextor-PX820SA l iiyama prolite jakaśtam l PlayStation 2

Komentarz

5 jest dobra

Komentarz

Jak dla mnie tylko 2 ładna, trenuj trenuj Pozdro.
          Są gry i jest GT

Komentarz

Czekam na komentarze

Komentarz

pierwsze dwa mi sie podobają i Cien, co do reszty - Jestem na nie!
              ASUS Maximus II Formula l Gainward Radeon HD4850 GoldenSample l Pentium Dual Core E5200@3.14Ghz l OCZ 4GB 1066Mhz CL5 Heatpipe l Creative 5.1 + SupremeFX X-Fi l Plextor-PX820SA l iiyama prolite jakaśtam l PlayStation 2

Komentarz

Oglądam Pierwsze 3 oO są Bardzo ładne . Myślę że sesja będzie super , ale potem jest coraz gorzej . Jedynie jeszcze ten Cien i ewentualnie ostatni Nike Ratują sytuację . Powodzenia przy dalszych fotkach . :wink:

Pozdro

VS

Komentarz

Szczerze mowiac to tylko bolid LM i ostatnia z Nike zasluguja na uwage. Reszta jakos bez rewelacji. Cwicz bracie dalej :mrgreen:

Komentarz

Cizeta ślicznie wygląda.

Trzeci screen...? To Sega Rally ta pierwsza?

Przejdź na imageshack.us bo fotosik to nie jest dobry serwer. :wink:

Komentarz

Pracuję...
                    X