Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Konkurs] Nissan Advertisement. [Competition nr. 2]

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• [Konkurs] Nissan Advertisement. [Competition nr. 2]

1. Konkurs polega na zrobieniu jednego zdjęcia samochodu danej marki, w tym przypadku Nissana. Ma to być tak jakby reklamowa, nie ma żadnych zakazów, jedyne do czego TRZEBA się stosować to marka samochodu.

2. Model samochodu może być dowolny, tutaj także nie ma żadnych zakazów.

3. Czas na wykonanie fotografii to 1 tydzień, myślę że to nie jest za mało czasu na zrobienie fotografii. Jeżeli więcej niż 1 osoba będzie za przedłużeniem terminu, oczywiście będzie przedłużony

4. Można edytować zdjęcia. Można także ewentualnie dodać sobie jakieś hasło reklamowe bądź logo danego producenta.

5. Zdjęcia muszą być konkretnie producenta NISSAN, więc nie wchodzą w grę żadne od innych producentów typu Nismo czy HKS.

6. Zdjęcia oddajemy do 20 lipca tj. poniedziałek do godziny 0:00, we wtorek będzie ankieta.

7. Fotografie należy wysyłać w tym temacie.

Wszelkie pytania proszę pisać w temacie "[Dyskusje] Nissan Advertisement. [Competition nr. 2]", pozdrawiam !

Re: [Konkurs] Nissan Advertisement. [Competition nr. 2]

Nissan Silvia Varietta (S15) ('00)

już po edycji
    sorawka za edit
    GT4

Komentarz

To ja może tak

Są gry i jest GT

Komentarz

Mam nadzieje że konkurs nie umarł smiercią naturalną :wink:

ASUS Maximus II Formula l Gainward Radeon HD4850 GoldenSample l Pentium Dual Core E5200@3.14Ghz l OCZ 4GB 1066Mhz CL5 Heatpipe l Creative 5.1 + SupremeFX X-Fi l Plextor-PX820SA l iiyama prolite jakaśtam l PlayStation 2

Komentarz

co sie dzieje z tym konkursem skonczyl sie czy jak niech mi ktoś na PW napisze co kolwiek !!!!!!!!
          GT4

Komentarz

Tomall zapomniał o forum

Komentarz

Może znajdzie sie ktoś chętny aby pociągnąć konkurs? Bo inicjatywa sama z siebie ciekawa :wink:
              ASUS Maximus II Formula l Gainward Radeon HD4850 GoldenSample l Pentium Dual Core E5200@3.14Ghz l OCZ 4GB 1066Mhz CL5 Heatpipe l Creative 5.1 + SupremeFX X-Fi l Plextor-PX820SA l iiyama prolite jakaśtam l PlayStation 2

Komentarz

No dobra to JA wygrałem hehehehehe

Nie no dajcie ludzie jakis nowy konkurs czy jak bo ten to chyba zgon zaliczył
                GT4

Komentarz

Nie zapomniałem tylko opuściłem, bo po frekwencji tego konkursu myślałęm że i tak się nie będzie opłacać dalej prowadzić go.

Komentarz

Zamieszczone przez TomaLL
                    Nie zapomniałem tylko opuściłem
                    Jak organizator może opuścić własny konkurs. To tak jakbyś własne dziecko wyrzucił na śmietnik.
                    Poza brakiem odpowiedzialności pokazałeś brak szacunku dla osób które się zaangażowały.
                    Mimo małej frekwencji znalazły się osoby które zrobiły prace na konkurs więc należą im się słowa wyjaśnienia.

W takich sytuacjach wprost zamyka się konkurs albo oddaje organizacje komuś innemu. Inaczej wychodzi jak widać na załączonym obrazku.

Komentarz

Jeśli chcecie to ja Z wielką Chęcią mogę prowadzic Ten konkurs bo pomysł ciekawy

To co wy na to ?

Komentarz

To tak jakbyś własne dziecko wyrzucił na śmietnik.
                        Ojej, jakie to smutne, uważaj bo mnie wzruszyłeś.. To nie jest jakieś nie wiadomo co, wspaniałe dzieło żebym nad tym rozpaczał, jako organizator po prostu postanowiłem tak, i już. To była moja decyzja. Sądziłem że po tej frekwencji w tym konkursie nikt nie będzie chętny do udziału w następnych konkursach, albo będzie to jedna albo dwie osoby. Jeżeli naprawdę bardzo chcecie to mogę dalej prowadzić ten konkurs, ale jeżeli znowu zdarzy się taka sytuacja jak teraz, to kończę z tymi konkursami albo jak ktoś będzie miał ochotę to będzie go sobie prowadził.

Komentarz

1. Mogłeś nas chociaż łaskawie poinformować, że już nie chcesz prowadzić tego konkursu
                          2. W wakacje zawsze jest niższa frekwencja - spójrz chociazby na PTOC-a

Komentarz

1. Mogłeś nas chociaż łaskawie poinformować, że już nie chcesz prowadzić tego konkursu
                            No właśnie mamy wakacje, i ja nie mam prawa do wypoczynku tylko muszę prowadzić konkursy ? Wiem, że pewnie zaraz napiszesz że jak nie mam czasu, to dlaczego zakładałem taki konkurs. Po prostu nie wiedziałem że wyjadę na wyjazd, a dostałem niespodziewaną propozycję i musiałem się szybko zdecydować. Naprawdę miałem rzucić wszystko, nie jechać na wyjazd a prowadzić konkurs ? Albo może miałem mamę poprosić żeby napisała na forum ? Nie tylko forum i internet jest najważniejsze, czasem po prostu są inne rzeczy na głowie które są bardziej priorytetowe niż granturismo.pl

Komentarz

Poinformować, napisać krótkiego posta, że konkurs będzie kontynuowany kiedyśtam.

Komentarz

Pracuję...
                              X