Witam
1- dobre.
2 - oklepane, choć nieźle wykonane
3 - dobre - dynamiczne. Plus za auto.
4 - nawet bardzo dobre, choć trochę za ciemne
5 - oklepane jak laska na imprezie w remizie...
6 - nudne i za ciemne
1. Super auto. Super dobór felg. Kadr do dupy. Ustawienie auta do dupy. Powiedzmy, że tej fotki tu nie ma... :wink: 2. Ta miejscówka chyba nigdy się nie znudzi...mimo, że ten samochód w tym miejscu widziałem już kilka razy - Zdjęcia nadal się podobają. Trochę moim zdaniem bałagan jest w kadrze...nie wiem na czym się skupić (zauważ, że zarówno samochód jak i filar są tak samo ostre...). Ale ogólnie fotka się podoba. 3. I to jest GENIALNE! Em Pięć na kozaku! Piękne łagodne rozmycie, delikatne kolory i dynamizm...no i rzadki przy 'driftowych' fotkach kadr. Najlepsze! Brawo! 4. Kozak! Przydałoby się nieco więcej rozmycia w tle, ale i tak jak dla mnie...jest super! :wink: 5. Za szeroko trochę...i za bardzo przechyliłeś. No i z tego co widzę to chyba te patologiczne felgi od 120i...? 6. Klasycznie...i ładnie. Supra...szeroki kadr...ładne ukazanie zakrętu - Czego chcieć więcej...może odrobiny dymu.
Ogólnie widzę tutaj ładny początek...i życzę jak najlepszych fot w przyszłości. :wink:
I zapraszam do mojej galerii - Nowe fotki, strona 59. :wink:
1.Niezłe ujęcie.
2.Classic i to mi się podoba .
3.Fajnie to ująłeś, nocny wyścig, ospolierowana Celica pasują do siebie.
4.Ładne, ale jak dla mnie to za bardzo rozmyte tło.
5.Dobre ujęcie.
6.Moim zdaniem najgorsze z całej sesji, kolor samochodu jest źle dobrany, mogłeś troszeczkę mniej rozmyć tło, a bardziej wyostrzyć samochód.
O ja pd... oprócz jedynki (za ciemna i za rozmyta) to zdjęcia MIAŻDŻĄ! Kolory, REFLEKSY (!), ujęcia, dynamika - znakomite. "Czwóreczka" moim faworytem.
Zdjęcia bardzo ładne, nic dodać nic ująć. Dla mnie najlepsze 1 i 6, a reszta też niczego sobie ale wiesz te dwa zdjęcia wpadły mi w oko .
Oby tak dalej. Pozdrawiam :mrgreen:.
Komentarz