Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Kilka aut naraz w Photo Mode

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Kilka aut naraz w Photo Mode

Hejka! Ostatnio dało mi do myślenia zdjęcie, które znalazłem w grafice Google. Mianowicie były na nim wszystkie Black Race Cars, ustawione w rządku na mapie Brooklyn w Photo Mode! Byłem zdziwiony, jak zrobione zostało to zdjęcie. Szukałem w Google (żeby nie było), szukałem tutaj na forum (żeby nie było po raz drugi ), ale nie znalazłem nic konkretnego. Jeżeli ktoś zna odpowiedź na moje pytanie, proszę aby mi jej udzielić.

P.S. Proszę też Moderatorów żeby nie usuwali tego Topicu, ponieważ już za 40 Gran Turismo days będę miał wszystkie czarne Race Cary i chcę je uwiecznić razem na jakiejś mapie :mrgreen: .
    GT5 = 68% GT4 = 100% GT4 = 100% GT3 = 100% GT:C = 100% GT2 = 100% GT = 100%

Re: Kilka aut naraz w Photo Mode

Nie da sie tego zrobic normalnie ; P Musisz zrobic 4 zdjęcia - każde z osobnym autem, a potem wszystko połączyc w jakimś programie do obróbki graficznej
    Gdzieś czytałem jakiś głębszy tutorial, może nawet na forum jest ; P
    http://najalternatywniej.blogspot.com/
    keep calm & carry on
    digart - lastfm
    ---
    REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

BelegU$ style :wink:

Komentarz

Na upartego nawet Paintem sobie poradzisz. Wytnij >>> wklej.

Komentarz

Polecam Photoshopa CS3. Jeśli auta na siebie nie nachodzą, a zdjęcia są idealnie takie same - kopiujesz cały "pasek" z autem i wklejasz na zdjęcie - matkę(ja tak nazywam zdjęcie, które jest podstawką - może być dowolne). Jak nachodzą - to jest więcej zabawy. Obtaczasz lub zaznaczasz Szybkim Zaznaczaniem, kopiujesz, wklejasz na drugie zdjęcie, wycinasz to, co niepotrzebne. Dasz radę

Co do robienia samych zdjęć - ważne jest idealnie takie same ustawienie aparatu i jego nastawów. Ja do "sprawdzania", czy zdjęcia są takie same, używam... normalnej cyfrówki. Fotografuję ekran nastawów i samo zdjęcie, a potem porównuję i koryguję wobec tego na następnym. Nie jest to takie trudne...

... dasz radę. Powodzenia!

EDIT: Tu jest poradnik:
          http://www.gtplanet.net/forum/showthread.php?t=58478
          Ale samemu się też da tego nauczyć - ja do tego wszystkiego sam doszedłem, i nie wymagało to wyższej matematyki

EDIT2: LOL. Ten gościu jest hardkorem:
          http://img131.imageshack.us/i/jgtcmotegismall4rz.jpg/

Komentarz

Dzięki wielkie! Tak też myślałem że te zdjęcia to fotomontaże Dzisiaj może się pobawię A poza tym już niedługo będzie mój topic ze zdjęciami I udało mi się też kupić dzisiaj czarne Race Cary xD

EDIT: JA PI******* xD Ten koleś to chyba z tydzień robił xD
            GT5 = 68% GT4 = 100% GT4 = 100% GT3 = 100% GT:C = 100% GT2 = 100% GT = 100%

Komentarz

Pracuję...
            X