(O_o).Podobają mi się twoje fotki.Jedyne do czego mogę się przyczepić to 3 foto.Chodzi mi o to że nie potrzebnie są 2 takie same Subaru,lecz to tylko moje zdanie a ja PRO nie jestem.
1. Ladnie wypomarańczowiałeś to zdjęcie - trafione! 6!
2. Było 3
3. Do każdej inne fele. A co, kupiny sobie troszkę rybek! 5
4. Urok i urok... Urocze auto i piękne miejsce. 6- A dlaczego -? Za daleki
5. Dwa Mitsuki Jaki to poziom? Easy, Normal czy Hard? 5+ a + za to że jasne jest
6. U Lancera 1600GSR wyraźnie widać opony zimowe (wygląd). Ogólnie nie mam nic do tego zdjęcia, ale takie ujęcia mi nie przypadają. 5-
Średnia... hmm. muszę policczyć! :mrgreen: Już! 4,97. Trzymasz nieźle. Lepsze od moich!!!! Szczegolnie Maździocha. Tak na marginesie, nigdy nie postawiłem tak wysokiej średniej. Jeżeli popracujesz, pobijesz 5,00!
Pozdrawiam TomaLL ponieważ będzie z niego artysta skoro bije Moje rekordy średnich!
1. Jest Super, Toyota mało nie wyskoczy ze szponami. Dynamicznie! Szkoda że ciągle ją sprzedaje
2. Bezpłciowo.
3. Bardzo bardzo ładnie to uchwyciłeś. Masz oko do fot, chętnie zobaczę więcej
Dzięki za ocenę, cieszę się że się podoba :wink: . Na pewno będzie więcej fotek, zastanawiam się też nad zrobieniem jakiegoś testu samochodu z GT4, ogólnie taki comeback mały :mrgreen:
Patrząc na Twoje poprzednią sesję oniemiałem z zachwytu, z powodu poziomu, jaki prezentujesz jako fotograf. Jednak jeśli chodzi o tą sesję, jest nieco mniejszy zachwyt, chociaż numer 3 zrobiła na mnie największe wrażenie. Jak powiedział kolega wyżej, masz oko do fot. Myślę, że nieco przypomnisz sobie co i jak, i będzie git. :wink:
Hehe, cześć już po raz kolejny Trochę głupio że zapowiadałem coś, a tego nie zrobiłem, ale niestety tak już jest z weną, że raz przychodzi a raz odchodzi, a nie chciałem wrzucać nic na siłę. Teraz też nie przygotowałem się zbyt dobrze, bo tylko dwie fotki, ale myślę że takie dosyć soczyste. Chciałem też spróbować coś z ramkami, prawie "artystycznie" , mnie się podoba. EDIT : Musiałem dać jako załączniki, bo pierwsza fotka była obrócona
Mmm... Pierwsza fotka według mnie genialna. Idealnie pasuje jako tapeta na pulpit :wink: . Ale przyznam, że na taki kadr, w życiu bym nie wpadł. A co do drugiej, tez ładnie się prezentuje, ale nie tak jak pierwsza :mrgreen: .
Komentarz