No właśnie o to mi chodziło. Auto takie jak na Polskich drogach jest przeogromna ilość, to miało być odwzorowanie auta Kowalskiego. Samochód za 30 tyś CR. i kołpaki z Galanta. :wink:
Chcesz oceny... To masz..
1. Ogólnie nie jest najgorsze, raczej takie se...
2. Ładne
3. Najlepsze z sesji
4. Sesja Audi a jest rozmazane ? Raczej powinno być na odwrót...
5. To jest beznadziejne... Audi jest mało widoczne... Ogólnie nie wiadomo o co chodzi ...
Ogólnie tragedii nie ma ale nic specjalnego prócz 3...
No cóż... zdjęcia Nuvolari na forum ma chyba każdy fotograf... robiąc sesje także z innymi autami tylko podwyższyłeś sobie poprzeczke Jak widac niestety nie spostałeś zadaniu. Zdjęcia bardzo przeciętne, nudne. Na forum takich miliony, jeśli chcesz się wyróżnic to musisz zrobic coś bardziej oryginalnego i urzekającego
No cóż... zdjęcia Nuvolari na forum ma chyba każdy fotograf... robiąc sesje także z innymi autami tylko podwyższyłeś sobie poprzeczke Jak widac niestety nie spostałeś zadaniu. Zdjęcia bardzo przeciętne, nudne. Na forum takich miliony, jeśli chcesz się wyróżnic to musisz zrobic coś bardziej oryginalnego i urzekającego
Ja nie robiłem sesji Nuvolari Dziś może coś skręcę, jak będę mieć pomysł
1-Poprawnie.
2-Ładnie.
3-Zajebiste! Trochę przypomina mi ostatnie konkursowe zdjęcie Lukasa. Gdybyś tylko umiejętnie musnął Gimpem to ideał.
4-Bardzo dobre.
5-Tylko ładnie.
6-Nie wyszło.
Z sesji najlepsza jest 3. Brakuje im pazurka są dziwnie rozjaśnione wręcz mleczne pomijając okrutną jakość. Założę się że hostujesz na fotosiku.
Małe poprawki Gimpem i zmiana hostu może dać świetne rezultaty. :wink:
Komentarz