Re: [Zdjęcia] Quattro
Quattro...
Zdecydowanie najlepsze Twoje zdjęcia w historii "Ciebie na GT.pl". :mrgreen:
Poprzednia sesji Alfy GTA na Neuerburgringu była po prostu kiepska...nie chciałem już pisać...więc po prostu jej nie komentowałem, ale nie było w niej nic ciekawego. Była porażająco słaba, po prostu.
Aktualna sesja...to zupełnie inna bajka.
Pierwsze zdjęcie, z Madzią6 na Laguna Seca - Po prostu wspaniałe. DB9 na barce też całkiem okej...chociaż piksele dały o sobie znać. Królem sesji, i zdecydowanie najlepszym Twoim zdjęciem w historii jest ta Subaryna w Photo Travel - Zdjęcie po prostu cudowne. :wink:
Reszta jest dobra i bardzo dobra...ale nie robi aż takiego wrażenia. Zaś za Subaru na śniegu...masz u mnie wielki plus.
A teraz...Wszystkiego Najlepszego!
NaJlEpSzEgO lOfFaNa WaRiAtKoO, PiCzKoO mOjA kOfFaNa! :mrgreen:
Życzę Ci po prostu...szczęścia w życiu!
Pozdrawiam. :wink:
Quattro...
Zdecydowanie najlepsze Twoje zdjęcia w historii "Ciebie na GT.pl". :mrgreen:
Poprzednia sesji Alfy GTA na Neuerburgringu była po prostu kiepska...nie chciałem już pisać...więc po prostu jej nie komentowałem, ale nie było w niej nic ciekawego. Była porażająco słaba, po prostu.
Aktualna sesja...to zupełnie inna bajka.

Pierwsze zdjęcie, z Madzią6 na Laguna Seca - Po prostu wspaniałe. DB9 na barce też całkiem okej...chociaż piksele dały o sobie znać. Królem sesji, i zdecydowanie najlepszym Twoim zdjęciem w historii jest ta Subaryna w Photo Travel - Zdjęcie po prostu cudowne. :wink:
Reszta jest dobra i bardzo dobra...ale nie robi aż takiego wrażenia. Zaś za Subaru na śniegu...masz u mnie wielki plus.

A teraz...Wszystkiego Najlepszego!
NaJlEpSzEgO lOfFaNa WaRiAtKoO, PiCzKoO mOjA kOfFaNa! :mrgreen:
Życzę Ci po prostu...szczęścia w życiu!

Pozdrawiam. :wink:
Komentarz