Hehehehe.... Wróciłem, dawno nie grałem w GT4 więc i zapomniałem jak się jeździło (co widać zresztą po Jaguar'ze), ale foty nie są tak tragiczne, bywały gorsze.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
Jestem pozytywnie zaskoczony. Ciekawe te twoje zdjęcia. I diablo dynamiczne. Ujęły mnie ujęcia nr:
2 - Jaguar fajnie "sobie leci". Ładne ujęcie "out of control" - trochę Photoshopa i było by świetne. A tak "tylko" bardzo fajne
4 - dziwne, ale poczułem... Initial D. Fajne "waleczne" ujęcie, szkoda tylko, że jest tam DB9... które (ale to ja, dal mnie DB9 w tej grze wyraża tylko jedną rzecz) ... a nie jakaś "Imprecca!". Ale i tak - dobre zdjęcie. Nawet bardzo dobre.
8 - Shit, tu mnie zgniotłeś. To jest naprawdę kapitalne. Dynamika. Znakomita dynamika. Lexus (?) prawie bokiem w piachu, za nim Yaris robiący unik, za Yarisem kolejny pechowiec "w nieodpowiednim miejscu o nieodpowiednim czasie" a na drugiej linii toczący się wyścig. Kapitalne.
Z innych niezłych (ale też niedobrych ) ujęć: 3 i 5. Reszta słabowita.
Ocena ogólna: 4,2/6,0 w porównaniu do reszty forum, lecz jak na brak Photoshopa wystawiam 4,8/6,0 - naprawdę mi się podoba. Ćwicz, bo idzie Ci coraz lepiej
Komentarz