Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
[Zdjęcia] Cziczaki
Zwiń
X
-
Re: [Zdjęcia] Cziczaki
Zamieszczone przez LukasZamieszczone przez CziczakiA ja Paweł.
Też Pozdrawiam.
Jeśli chodzi o odp. Cziczakiego to była riposta.
Komentarz
-
Re: [Zdjęcia] Cziczaki
Zamieszczone przez Dreadlock89Zamieszczone przez LukasZamieszczone przez CziczakiA ja Paweł.
Też Pozdrawiam.
Jeśli chodzi o odp. Cziczakiego to była riposta.
Drogi Łukasz znów w Twoich oczach się czepia, gnębi, i ogólnie jest zły? No dobrze...
1.Totalny niewypał. Szybki kompakt...na szutrowej trasie rajdowej, i w dodatku kompletnie nie ostry, jedyny dobry punkt zdjęcia to napis dodawany przez grę...
2.Dobry motyw z palmami, ale samochód zdecydowanie optycznie jest zbyt wysoki, a kadr jakoś mi nie leży.
3.Zdecydowanie ZA.EBISTE!Żartowałem....
4.Jeśli już miałbym się doszukiwać jakiś dobrych stron tej sesji, do zdecydowanie ta fotka - Bo jest po prostu zwykła. Zwykła w przypadku tych zdjęć oznacza "lepsza od innych"...
5.Tysiące tych fotek już są...prosty motyw, wykonany zwyczajnie. Wiesz...lubię proste motywy, ale tej foty równie dobrze mogłoby nie być, jest zwykła i nudna.
6.Samochód jest po prostu za mały na tym zdjęciu...jego lewa część jest nieostra, a kadr...wyciągnięty z tego na co odpowiadasz swoim imieniem. :wink:
7.Gdybyś umiał robić takie zdjęcia, to byłoby całkiem niezłe...szaaro.
8.Ciemno, blado, Fiat Punto.
9.Chciałbym doszukać się tutaj na koniec jakichś pozytywnych stron, jakiejś ekspresji, czegoś ciekawego i dobrego...ale nie mogę - Po prostu wygląda jak wy.ebana z procy.
Jakiś czas temu robiłeś na prawdę bardzo dobre fotki i to bez obróbki. Teraz tej klapy nawet problemami fotosika nie da się usprawiedliwić. Moim zdaniem to po prostu żenada. :wink:
Tak jak już wcześniej pisałem - Dupa.
Dreadlock -.
Pozdrawiam
Komentarz
Komentarz