Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
[Zdjęcia] adamfpp
Zwiń
X
-
Re: [Zdjęcia] adamfpp
Witam serdecznie. Jako pierwszy.
Zdjęcia...o wiele lepiej wychodzą Ci w Photo Travel niż w Photo Drive. :wink:
Kilka z nich nawet bardzo mi się spodobało, na przykład zdjęcie z białym 350Z - Fajnie, że wybrałeś Cabrio...mało jest jego fotek na forum. :wink: Samo zdjęcie bardzo ładnie wykadrowane. Zdjęcie z Subaru, na zimowej mapie...no cóż, miało to wyjść ładnie, ale trochę za mały samochód wyszedł...SLR w LV bardzo dobrze wygląda, Ginetta ucięta w brzydki sposób. Cien, ładnie aczkolwiek nie leżę...CLK według praktykowanego już motywu, wygląda dobrze, ale zachwycić tą mapką się już raczej nie da...Lancia piękna, a ostatnie zdjęcie w ogóle mi się nie podoba...
Ogólnie...bardzo dobre zdjęcia, jak na nowicjusza.
Pozdrawiam
-
1-Photo mode. Sam nie wiem.
2-NSX! Bez rewolucji ale + za auto.
3-Jak z relacji.
4-Znów photo mode. Nie przepadam.
5-Jak wyżej. Ale interesująco.
6-Nie.
7-Super.
8-Bez pomysłu.
9-Dużo tego ostatnio.
10-Jakoś mi tu nie pasuje.
Postaraj się bardziej. I jak możesz skaluj foty do 640x480 będzie łatwiej oceniać.
Komentarz
-
Komentarz
-
Całkiem fajne te fotyPopróbuj obróbki
ASUS Maximus II Formula l Gainward Radeon HD4850 GoldenSample l Pentium Dual Core E5200@3.14Ghz l OCZ 4GB 1066Mhz CL5 Heatpipe l Creative 5.1 + SupremeFX X-Fi l Plextor-PX820SA l iiyama prolite jakaśtam l PlayStation 2
Komentarz
-
2 i 3 superASUS Maximus II Formula l Gainward Radeon HD4850 GoldenSample l Pentium Dual Core E5200@3.14Ghz l OCZ 4GB 1066Mhz CL5 Heatpipe l Creative 5.1 + SupremeFX X-Fi l Plextor-PX820SA l iiyama prolite jakaśtam l PlayStation 2
Komentarz
Komentarz