Kolejna mini porcja po prostu muszę czymś się zająć do puki nie przyjdzie PS3 i GT5
Jast parę którę mi się bardzo podobają ale wam wydadzą się za nędzne :wink:
Niektóre foty wczoraj były proste a dzisiaj są krzywe to nie źle się krzywo siedziało ale mam nadzieje że jedno z tych fot jest w miarę do obejrzenia :wink:
Jest rok 1886 piękny słoneczny dzień.
Miejscowy bar w którym siedzą miejscowi fani motoryzacji nie spodziewających się czego doświadczą za chwilkę!
Po pary chwilach słychać lekki warkot i dźwięk toczących się kół.
Okazuje się że to podjechał Pra pra pra dziadek JISAW w swoim najnowszym Mercedesie !
Wszyscy z zaciekawieniem wybiegają aby obejrzeć to cudo motoryzacji!!
Nawet zawołano miejscowego fotografa aby upamiętnić ten dzień.
Kolejny updade
Foty z Viperem na Fuji nie są takie jakie chciałem a zwłaszcza te na których widać w tle Fujijame.
Miałem pewną koncepcje na jedno super zdjęcie ale jakoś nie w tępo wciskałem select.
Jeszcze pytanie techniczne macie jakieś patenty na foty w ruchu bez utraty jakości.
Dokładniej chodzi mi o to aby była widoczna prędkość np. jak robię wyrazistość to zaś nie widać że koła są w ruchu ale jak za mało wyostrzenia to wszystko rozmazane ale chodzi mi coś po środku czyli żeby było widac że koła się kręcą a i samochód jest wyraźny.
Za wszelkie podpowiedzi wielkie dzięki
Bonus:
Od pewnego czasu dochodzą słuchy o duchach na torach.
Załoga Uwagi wraz z Telewizją TVN chcemy udowodnić iż duchy nie istnieją!
Odwiedzamy dzisiaj pobliski tor wyścigowy.
Można odczuć że coś wisi w powietrzu jakiś niepokój, adrenalina.
Nie opodal słychać już pisk wozu ale nie widać go!!
Dźwięk staje się co raz wyraźniejszy i dostrzegamy jakiś czarny obłok jakiś cień!!
Wszystko staje się co raz wyraźniejsze! to nie może być prawda, a jednak, tak to jest to o czy mówili ci wszyscy co widzieli te pojazdy!
To pojazdy z piekła rodem! samochody widma!
Całe czarne!!
To co nadjeżdża to Widmo Toyoty GTone!! za nią mknie NissanR92!!
O to zdjęcia które udało nam sie zrobić bo te pojazdy znikały w mgnieniu oka!
Komentarz