Haha!, To widzę, że nieco Cię zmotywowałem do działania ^^ W obu sesjach z przyjemnością oglądałem obie Hanie, niestety z resztą jakoś tak niemrawo Ale miło takie powroty oglądać ;D
Hoho, widzę, że będę miał o czym pisać:
1. Baaardzo fajne, dla mnie zajebioza Choć mogłoby być nieco jaśniejsze.
2. Hehe, dobry motyw ze znakiem.
3. Fajnie uchwycone reflektory.
4. Też fajne, ale tutaj za ciemne :/
5. Fajne, dynamiczne ujęcie.
6. Dobre, ale za ciemne.
7. Ciut nijakie.
8. Dla mnie jak najbardziej spoko
9. Równie dobre
10. Dobry kadr. Widzę, że fele z Takata NSX
11. Nawet..
12. Takie same jak 13, tylko, że z innego ujęcia :/
13. To samo, co 12, ale już lepszy kadr
14. Zbyt ciemne nieco
15. Proste, ale skuteczne ;D
16. MEGA! Świetna fota JI!
17. Średnie
18. Całkiem, całkiem
19. Może być
20. :wink:
21.
Potwierdzam że za ciemne byłem w szoku że takie wyszły! Na moim starym TV były o wiele jaśniejsze! Nawet miałem wątpliwości aby jeszcze zaciemnic. Ogólnie zaciemnienie maksymalne jakie zrobiłem to -0.2 zwłaszcza przy Viperze. Dobrze że bardziej nie ściemniłem
Hah! Widzę, że teraz ktoś ma o 8299996 Cr mniej w portfelu :mrgreen: No racja, za ciemne za ciemne, nie zapominaj o tym :wink: . Foty z Nissanem R390 bardzo dynamiczne, ciekawe. Toyota dostojnie i spokojnie R92P natomiast widzę szaleje, aż z pyska ślina leci (tzn ogień z rur, taka tam przenośnia P ), a Mazda również nie może usiedzieć w miejscu Jest dobrze ale stary ;D
Danke panowie ogólnie tym razem nie bawiłem się z przyciemnianiem wręcz przeciwnie rozjaśniałem na 0.1
ogólnie nie chce za bardzo rozjaśniac gdyż zaś wozy są takie wyplowiale i nie mają takiego koloru. Wyglądają jak by cały czas stały w słońcu i wyblakły
Komentarz