No muszę powiedzieć, Over - Że zrobiłeś najlepszą sesje F1 jaką widziałem na tym forum. Piękne miejsce. Wspaniałe wyścigi. Fotki naprawdę poza dobrymi opisami, trzymają świetny poziom. Brawo!
Ogólnie zdjęcia w większość przypadków są trochę za bardzo naruszone tą "bajkową obróbką" przez co czasem tracą. :wink:
E190 - Trochę ciemne, trochę mroczne...i właśnie takie ma być. Piękne!
NSX - Hmm...zaleciało mi tu bardzo Enthusią, te trybuny jakoś dziwnie wyglądają...dynamiki raczej niewiele, auto dziwnie wysokie...nic specjalnego raczej.
Eclipse - Pierwsze to jakaś porażka całkowita...drugie...już nieco lepsze, ale to wciąż nie jest to...trzecie zaś, klasyczne i piękne!
Dredlockowóz - No nie wiem...ale Dredzik raczej nie będzie dumny...
GT-R 'R34' - Pierwsze nijakie...ale to drugie - Najlepsze z sesji!
GTS-R - Poprzepalały się zdjęcia...ale ostatnie wyszło miażdżąco!
Datsun - Pierwsze...genialne! GENIALNE! Drugie na tle pierwszego jest po prostu do dupy...
Ford GT - Gdyby zmniejszyć te nasycenia tak mniej więcej o 60% pewnie byłoby okej...
Ale ogólnie...zdjęcia się podobają. Jednak...zbyt mocna obróbka w większości przypadków jest wadą. :wink:
2-Zajebisty NSX ostatnio na forum pojawia się coraz więcej znakomitych fot tego auta. To jest równie dobre.
5-Krwista czerwień na tle białego śniegu i przepiękne odblaski.
6-Impressive!
Łukasz, zdjęcie może nie powala bo sam kadr jest raczej bardzo prosty. Ale fotka jest czysta i dobra jakościowo. Samo auto dość dobrze się prezentuje.
8-Przekombinowałeś. Ale podoba mi się.
9-Hm yhy yhy.
Komentarz