Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
[Zdjęcia]Smuniak4444
Zwiń
X
-
Re: [Zdjęcia]Smuniak4444
Pierwszy!!! Witam na forum bless.
fotky:
1-latających aut już trochę widziałem ALE to leci bokiem!!super
2-ładne ale szału nie robi ;d
3-bardzo mi się podoba lubię tą Mazdę (swojego czasu trochę nią driftowałem)
4-yyyy eee mmmmmmraczej nie. proste jak badyl
5-genialne lubię takie fajne auta w pięknych krajobrazach :wink:
6-oklepane
Stary jak na pierwszy raz to super:wink: (moje pierwsze były denne)
Pozdro.
-
Moja Opinia
Przed oceną fotek, chciałbym Cię serdecznie powitać na naszym forum
A teraz fotki:
1.Ja osobiście bardzo lubię ujęcia w takich różnych pozycjach....ale ten jak kolega wyżej napisał LECI BOKIEM :mrgreen:
2.Niektóre z tych wozów do siebie nie pasują, a ja nie lubię czegoś takiego, tak, więc jak dla mnie fotka na minus...
3.To zdjęcie jakoś nie podoba mi się, takie nijakie jakieś...
4.Trochę za ciemne...no i nie lubię zbytnio ognia od tej strony :wink:
5.A to jest wspaniałe....nawet nie wiedziałem, że na tej trasie daje się w taki sposób uchwycić lazury...BRAWO !
6.To jest całkiem dobre, nawet mi się podoba
Moja Ocena: 4.0/6.0 - Oceniam wedle stopnia zaawansowania, a jak na początek to fotki są całkiem dobre, sporo nauki jeszcze przed Tobą, możesz też obejrzeć galerie innych użytkowników, można się sporo nauczyć, od bardziej doświadczonych "GT Fotografów" :wink:
Pozdrawiam
Komentarz
-
Moja Opinia
Witam
1.Ładnie, wysoko go wybiłeś, ale samo zdjęcie wykonane jest raczej słabo, głównie przez tą "wyblakłość"...
2.Na korkociągu (bo tak nazywamy tą sekcję na Laguna Seca), było już mnóstwo zdjęć, i trochę powiewa nudą...
3.Ładny widok, za tym samochodem, ale samo zdjęcie bez rewelacji
4.Dość rzadki samochód jeśli chodzi o Photo Mode, ale samo zdjęcie jest wyblakłe...
Moja Ocena: 2.7/6.0 - Bardzo średnie te fotki....przede wszystkim za bardzo "wyblakłe" te zdjęcia, jakieś takie bez wyrazu...
Pozdrawiam
Komentarz
-
1-spoczko ale motyw płomieni jest dość częsty jednak plus za auto rzadko się tu trafia
2-wygląda jak pszczółka ;p jakiś taki plusik (ja będę pszczelarzem serio :wink: )
3-nie lubię tego grata bo raz przegrałem nim wyścig
4-trochę jakby wheeli
5-zwykłe
6-ładne czyste estetyczne i przyjemne dla oka :wink:
7 i 8 na nie- jak dla mnie okropne są te fele
Pozdrawiam.
Komentarz
-
Ja równiez chciałbym zrobic fotki tylko jak i czym bo gram na playu 2 na TV to aparatem nie bede przeciez robił.
I MAM SPECJALNE ŻYCZENIE.PROSZE O ZWYCZAJNE ZDJĘCIE W DZIEŃ HONDY PRELUDE Z 91 ROKU i ZEBY BYŁA SREBRNA I ZEBY BYŁO WIDAC PRZÓD I BOK TROCHE Najlepiej na replauy na starcie kamera objezdza auto i wtedy fotka.
Byłbym wdzięczny gdyby ktos spełnił moje życznie.Lukas i dredy to pedały xDHAHAAAHA
Komentarz
-
Zamieszczone przez DLXJa równiez chciałbym zrobic fotki tylko jak i czym bo gram na playu 2 na TV to aparatem nie bede przeciez robił.
Zamieszczone przez DLXI MAM SPECJALNE ŻYCZENIE.PROSZE O ZWYCZAJNE ZDJĘCIE W DZIEŃ HONDY PRELUDE Z 91 ROKU i ZEBY BYŁA SREBRNA I ZEBY BYŁO WIDAC PRZÓD I BOK TROCHE Najlepiej na replauy na starcie kamera objezdza auto i wtedy fotka.
Byłbym wdzięczny gdyby ktos spełnił moje życznie.
W większej rozdzielce
http://img356.imageshack.us/img356/7449/img0000mm9.jpg
Komentarz
Komentarz