Musisz zapisać replay z przejazdem, lub udać się do Photo Travel, jeśli to replay to odtwarzasz go, następnie w czasie projekcji wciskasz "SELECT", ustawiasz wszystkie parametry zdjęcia, zapisujesz je.....teraz musisz iść do "Home" w GT Mode następnie do "Photo" i za pomocą pamięci USB przenosisz na komputer właśnie z tamtąd :wink:
...teraz musisz iść do "Home" w GT Mode następnie do "Photo" i za pomocą pamięci USB przenosisz na komputer właśnie z tamtąd :wink:
Lukas a po co do domu? W ustawieniach foty ustawia się na pamięć UsB i po zrobieniu zdjęcia wciskasz start i zapisujesz na USB nie wiem po co wchodzić do Home i Photo- nie potrzebne komplikowanie sobie rzycia.
Ja robie to tak... jadę się przejechać jakimś autem na danej trasie robie dwa kółka i zapisuje replay na karcie pamięci. Później wchodzę w menu głównym w Replay Theatre i tam załączam sobie dany Replay i tak jak pisał Lukas podczas projekcji w wybranym przez siebie momencie wciskasz select ustawiasz sobie wszystko i kiedy jesteś zdecydowany zrobić zdjęcie wciskasz start (i o ile wcześniej ustawiłeś jako pamięć Flash memory) to fota od razu zostanie zapisana na USB. Tak wygląda ten proces- nie trzeba wchodzić w Home.
I kiedy masz już zdjęcia to podłączasz Flash pod kompa i sobie zrzucasz.
Co do umieszczania na forum to jest to już znakomicie opisane. >> wystarczy się rozejrzeć
Lukas a po co do domu? W ustawieniach foty ustawia się na pamięć UsB i po zrobieniu zdjęcia wciskasz start i zapisujesz na USB nie wiem po co wchodzić do Home i Photo- nie potrzebne komplikowanie sobie rzycia.
Co prawda pamięć Flash może być dowolnej firmy. Lukas po prostu Kingston jest wiodącą firma na rynku i uważaną za najlepszą. Ja używam Pendrive'a jakiejś lipnej firmy "Good drive Fresh" 1Gb-pachnie jak guma balonowa... i nie narzekam super się sprawuje. Można też używać najnormalniejszego odtwarzacza Mp3 jak wiemy służy on tez jako pamięć przenośna Flash.
kiedy jesteś zdecydowany zrobić zdjęcie wciskasz start
Myślę że wtedy trzeba wcisnąć przycisk "X" a dopiero potem gdy wyświetli się już zdjęcie,wciskamy start i wybieramy z rozwinięcia "USB Flash Memory" zamiast Memory Card.A zdjęci można przenieść nawet komórką,ja osobiście mam trzy Pendrive'y ale polecam Kingstona.
kiedy jesteś zdecydowany zrobić zdjęcie wciskasz start
Myślę że wtedy trzeba wcisnąć przycisk "X" a dopiero potem gdy wyświetli się już zdjęcie,wciskamy start i wybieramy z rozwinięcia "USB Flash Memory" zamiast Memory Card.
Jimmy to właśnie miałem na myśli. Tylko tam mi się napisało
No ja też na USB wgrywam i do kompa ale nie modyfikuję zdjęć żadnym programem. Są takie na jakie konsola pozwala. Faktycznie fajna zabawa ze zdjęciami
Pozdrawiam wszystkich fotografów.
Komentarz