Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Jak robic photo?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Jak robic photo?

Jestem tu nowy i tak zastanawiam sie jak robicie zdjecia i potem je tu przenosicie?
    Nie dyktuj mi jak mam żyć,nie umrzesz za mnie!

Re: Jak robic photo?

Musisz zapisać replay z przejazdem, lub udać się do Photo Travel, jeśli to replay to odtwarzasz go, następnie w czasie projekcji wciskasz "SELECT", ustawiasz wszystkie parametry zdjęcia, zapisujesz je.....teraz musisz iść do "Home" w GT Mode następnie do "Photo" i za pomocą pamięci USB przenosisz na komputer właśnie z tamtąd :wink:

A tak na przyszłość używaj TEGO

Ps.Witam CiÄ™ na forum

Pozdrawiam

Komentarz

Zamieszczone przez Lukas
      ...teraz musisz iść do "Home" w GT Mode następnie do "Photo" i za pomocą pamięci USB przenosisz na komputer właśnie z tamtąd :wink:
      Lukas a po co do domu? W ustawieniach foty ustawia się na pamięć UsB i po zrobieniu zdjęcia wciskasz start i zapisujesz na USB nie wiem po co wchodzić do Home i Photo- nie potrzebne komplikowanie sobie rzycia.

Ja robie to tak... jadę się przejechać jakimś autem na danej trasie robie dwa kółka i zapisuje replay na karcie pamięci. Później wchodzę w menu głównym w Replay Theatre i tam załączam sobie dany Replay i tak jak pisał Lukas podczas projekcji w wybranym przez siebie momencie wciskasz select ustawiasz sobie wszystko i kiedy jesteś zdecydowany zrobić zdjęcie wciskasz start (i o ile wcześniej ustawiłeś jako pamięć Flash memory) to fota od razu zostanie zapisana na USB. Tak wygląda ten proces- nie trzeba wchodzić w Home.

I kiedy masz już zdjęcia to podłączasz Flash pod kompa i sobie zrzucasz.

Co do umieszczania na forum to jest to już znakomicie opisane. >> wystarczy się rozejrzeć

Pozdro.

Komentarz

czyli musze zakupić pamieć usb wpierw...

Dzieki
        Nie dyktuj mi jak mam żyć,nie umrzesz za mnie!

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
          Lukas a po co do domu? W ustawieniach foty ustawia się na pamięć UsB i po zrobieniu zdjęcia wciskasz start i zapisujesz na USB nie wiem po co wchodzić do Home i Photo- nie potrzebne komplikowanie sobie rzycia.
          No faktycznie, można i tak Zapomniałem o tym...
          Zamieszczone przez loczekbmx
          czyli musze zakupić pamieć usb wpierw...
          Polecam produkty Kingston

Pozdrawiam

Komentarz

Co prawda pamięć Flash może być dowolnej firmy. Lukas po prostu Kingston jest wiodącą firma na rynku i uważaną za najlepszą. Ja używam Pendrive'a jakiejś lipnej firmy "Good drive Fresh" 1Gb-pachnie jak guma balonowa... i nie narzekam super się sprawuje. Można też używać najnormalniejszego odtwarzacza Mp3 jak wiemy służy on tez jako pamięć przenośna Flash.

Komentarz

kiedy jesteś zdecydowany zrobić zdjęcie wciskasz start
              Myślę że wtedy trzeba wcisnąć przycisk "X" a dopiero potem gdy wyświetli się już zdjęcie,wciskamy start i wybieramy z rozwinięcia "USB Flash Memory" zamiast Memory Card.A zdjęci można przenieść nawet komórką,ja osobiście mam trzy Pendrive'y ale polecam Kingstona.
              GT-żeby ono jeszcze gotowało...

http://lodz.naszemiasto.pl/wydarzenia/875187.html

Komentarz

Zamieszczone przez Jimmy
                kiedy jesteś zdecydowany zrobić zdjęcie wciskasz start
                Myślę że wtedy trzeba wcisnąć przycisk "X" a dopiero potem gdy wyświetli się już zdjęcie,wciskamy start i wybieramy z rozwinięcia "USB Flash Memory" zamiast Memory Card.
                Jimmy to właśnie miałem na myśli. Tylko tam mi się napisało

Komentarz

No ja też na USB wgrywam i do kompa ale nie modyfikuję zdjęć żadnym programem. Są takie na jakie konsola pozwala. Faktycznie fajna zabawa ze zdjęciami
                  Pozdrawiam wszystkich fotografów.

-------------------------------------------------------------

Komentarz

PracujÄ™...
                  X