Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjęcia] Junior

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: [Zdjęcia] Junior

Zamieszczone przez Jimmy
    Wiesz że galant nie miał jeszcze na forum jakichś dobrych fotek
    No właśnie Galant (ubóstwiam go więc piszę jego imię z Dużej litery) ! To wspaniały samochód, wspaniały, wspaniały, wspaniały....Ja chcę zrobić mu ogromną sesję, ale czekam na jakąś szczególną okazję (może na 2000 postów), po prostu tak wspaniałego samochodu nie chcę robić jako zwykła sesja, razem ze wszystkimi, chcę by to było duuuużo pięknych fot, więc dlatego jeszcze czekam :wink:

Więc pewnie już wszyscy na forum wiedzą, że Lukas kocha Galant'a, czekam tylko aż ktoś zrobi mu ładną sesję :wink:

Ps.Slik5, jakiś czas temu zrobił sesję Galant'a Dzięki wielkie mu za to !

Pozdrawiam

Komentarz

Dzięki, dzięki za uwagi i oceny Niedługo wrzucę nowe fotki, bardziej postaram się dopasować samochód do toru Ale najpierw trzeba ukończyć De La Sarthe 24H...jestem na 13H więc szkoda było by przerywać Pozdro!

Komentarz

Luuzik. Nie ma pośpiechu warto czasem dłużej poczekać na lepsze fotki.Przejedziesz-zrobisz.I życzę wyprzedzenia wszystkich o wszystkie okrążenia. :wink: Czym jedziesz?
        GT-żeby ono jeszcze gotowało...

http://lodz.naszemiasto.pl/wydarzenia/875187.html

Komentarz

Nissan R92CP...wziąłem go bo na prostej jest u mnie w garażu najlepszy, a De La Sarthe ma taki spory odcinek Ale i tak grzeje skromnie 413 km/h słyszałem że może więcej

Komentarz

Zamieszczone przez Jimmy
            ...Junior,musisz nauczyć się dopasowac odpowiedni samochód do odpoiedniego toru i miejsca...
            Stary sory ale nie ma dla mnie czegoś takiego, robisz fotę samochodowi jakiemu chcesz w miejscu które Ci sie podoba i na tym to właśnie polega. Nie twórzcie jakiś "kanonów piękna".
            Kto ustala lub ustalał jakie auto gdzie i w jakim miejscu pasuje?
            To jest szukanie dziury w całym.

Szacunek. pozdro. :wink:

Komentarz

Skomentowałem tylko fotki.Nie powiedziałem że nismo nie pasuje ale ta formułka.Możesz zapytać każdego użytkowniaka forum czy pasuje jej to zdjęcie i mówię Ci że 95% to nie spasuje.Formułą się nie driftuje i nie na takim zakręcie! Nie szukam dziury w całym tylko komentuję fotki.Zdjęcia mi się podobają ogólnie,gdyby zamiast formuły leciał tam bokiem nissan HKS'a to by była super fotka nieprawdaż? :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez Jimmy
                Junior,musisz nauczyć się dopasowac odpowiedni samochód do odpoiedniego toru i miejsca
                Sory stary ale niema dla mnie czegoś takiego, Photo Mode polega na tym że robimy zdjęcia samochodom jakie lubimy w miejscach które nam się podobają.
                Nie twórzmy jakiś chorych "kanonów piękna".

Kto ustalił lub ustala które auto,gdzie i w jakim miejscu pasuje.

Takie argumenty to już szukanie dziury w całym.

Szacun,pozdrawiam :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
                  Jimmy napisał(a):Junior,musisz nauczyć się dopasowac odpowiedni samochód do odpoiedniego toru i miejsca

Sory stary ale niema dla mnie czegoś takiego, Photo Mode polega na tym że robimy zdjęcia samochodom jakie lubimy w miejscach które nam się podobają.
                  Nie twórzmy jakiś chorych "kanonów piękna".

Kto ustalił lub ustala które auto,gdzie i w jakim miejscu pasuje.

Takie argumenty to już szukanie dziury w całym.

Szacun,pozdrawiam :wink:
                  Dreadlock89 - Szanuję Cię jako użytkownika, i mam nadzieję, że zrozumiesz co mam Ci do przekazania....
                  Otóż, każdemu podoba się co innego, i Ty wolisz jak SLR stoi obok RUN'xa a np. Jimmy, wolałby go widzieć obok Pagani Zondy :wink: Nie ma się co tutaj wykłócać o "kanonach piękna" ! Jimmy, wyraził swoją opinię, Ty również, i nie wiem jaki jest sens dyskutować o gustach....każdy ma inny gust, a o tym się nie dyskutuje :wink:

Moje zdanie jest takie, że auta na zdjęciach Junior'a, powinny być bardziej do siebie dopasowane

Pozdrawiam

Komentarz

Kurde chłopaki sory za 2 takie same posty. Pomyliłem się.

Spoko Jimmy ja nic nie mam do Twojej opinii tylko myślę że każdy ma jakiś pomysł na coś i chce to zrobić po swojemu. I może po prostu Junior w swoim zamysle tak zaplanował tę fotkę. A mówiąc że musi sie nauczyc dopasować to czy tamto narzucasz mu pewien schemat myślenia i od tej pory nie będzie robił fot jakie by chciał tylko będzie kombinował co i gdzie dopasować żeby wam i mi się podobały co zabija zabawę z tego co się robi.

Na dobra sprawę to do każdego galerii można by się doczepić że nie te auto nie ten tor nie te miejsce... wiecie o co chodzi to takie walenie kotka za pomocą młotka :mrgreen:

Lukas ja Ciebie też szanuje bo jesteś bardzo aktywny na forum i zawsze można na Ciebie liczyć i masz sporo racji,wiem że są gusta i guściki ale Jimmy nie napisał ze uważa że w tym miejscu fajniej by wyglądał jakiś X samochód tylko że Junior musi się nauczyc dopasowywać.

Nie chce z nikim się sprzeczać,rozumie was ale i wy skapujcie co ja mam na myśli.

Sory za offtopy.

Komentarz

Ech...właśnie że napisałem. :wink:

Zamieszczone przez Jimmy
                      F1 wogóle nie pasuje tu w tej pozycji i w tym miejscu,gdyby była to silvia HKS'A dałbym Ci za fotę 6.0/6/0.
                      I wiele innych aut...

Nie narzucam mu tego bo fotka z Formułą była raczej błędem niż pomysłem.

Zamieszczone przez Dreadlock89
                      Nie chce z nikim się sprzeczać,rozumie was ale i wy skapujcie co ja mam na myśli.
                      To wyjaśnij,od tego jest forum :wink:

Ja także nie mam nic do Ciebie ani twoich opinii ale jak już wyżej napisałem...

Ps.Czytaj uważniej posty :wink:

Komentarz

Dobra nie ważne Jimmy niepotrzebnie zamieszałem. Chodzi mi tylko o to żeby sie nie czepiać w czyiś zdjęciach pierdołek w stylu nie te auto, nie to miejsce.
                        Bo to dla mnie z lekka miałki argument.
                        No nieważne.

Sztama i pozdrawiam. :wink:

Komentarz

Siemano, dziś skromnie...brak weny niestety

1.

2. Moje driftujące (przynajmniej próbuje) cudo

3.

Więcej wkrótce

PS. Wyścig "De La Sarthe 24H" ukończony

Komentarz

1-szaro buro i ponuro
                            2-widziałem już sporo takich ale mi się podoba,ładne
                            3-średnio

Komentarz

Moja Opinia

Hmmm, noweeee:
                              1.Niezłe, ale trochę za buuure...
                              2.Niezły kadr....ale fotka szara
                              3.Przyjemny burnout, ale znów ta szaruga...

Moja Ocena: 3.5/6.0 - Bardzo średnie fotki tym razem.....

A zwycięstwa w LaSarthe gratuluję

Pozdrawiam

Komentarz

1.No nie powiem,fotka ładnie wykadrowana ale grafika ograniczyłą niestety możliwości i zdjęcie wydaje się być takie bez kolorów.
                                2.Tutaj ładniej,podoba mi się,ja też driftuję tym samochodem (nie tylko nim)
                                3.Ciekawe,wygląda jakby kręcił kółeczka,nie jest super fajne ale bardzo dobre. :wink:

Ocena 3.9/6.0

Komentarz

Pracuję...
                                X