Trzecia fota jest moim zdaniem wybitna. Istne arcydzieło. Nie wiem, dlaczego większość z was nie przypada za trójeczką. Według mnie wyszła ona najlepiej. Podoba mi się dynamika, auto i co najważniejsze ta obróbka kolorów. To właśnie składa się na tak wspaniałe zdjęcie. Widać, że tycha ma całkiem ostrą konkurencję.
Pierwsze zdjęcie z Lady H. po prostu mnie rozwaliło. Przypomniały mi się czasy kiedy jeszcze byłem dzieckiem i oglądałem zawsze na polsacie Scooby'ego Klimat typowy dla duchów. Drugie z American Boy również podoba mi się bardzo ze względu na żywą kolorystykę. Natomiast drugie z Lady H. też przypadło mi do gustu ^^
American Boy jest beauty (nie szukać podtekstów ) Żółta C4 w Seattle po prostu nie może się nie podobać Z Lady H. preferuję dwójeczkę bo pierwsze glonowe zdjęcie mi nie podchodzi
Ej Zielu nie gadaj, Stingray był w dechę i czad powodował niemały, oczywiście Dedziu wie jak swoimi dziełkami zapowietrzyć płuca dziewcząt i wielki pokłon w jego stronę. Jednak złego słowa na Stingraya nie dam powiedzieć
Komentarz