Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Konkurs] Photomode Theme Open Competition

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: [Konkurs] Photomode Theme Open Competition

Waham się między Slikiem a BelegU$em obydwie foty mnie urzekły echhh Trudna decyzja.

Raz kozie śmierć:
    Głos na BelegU$a.

Trudno uzasadnić...ładnie przerobił fotę na taki komiksowy styl :wink:

Komentarz

Biesiadnik Ładne ujęcie i świetna obróbka (ciepła, jak lubię).

duffy i cena 15 też zrobili całkiem przystojne zdjęcia

Komentarz

Panowie mamy remis!

Biesiadnik vs. BelegU$.

Głosujemy jeszcze raz, ale tylko na Biesiadnika lub BelegU$a.

Mój głos:
        BelegU$

Pozdrawiam

Komentarz

BelegU$
          i tyle..

Komentarz

BelegU$

Komentarz

BelegU$ :mrgreen: :wink:

Komentarz

Biesiadnik. Powinien wygrać, tak w ogóle... ja tu już za dużo razy wygrywałem

Komentarz

No cóż....

Gratuluję Ci Beleg ! Kolejny raz.

Wybierz tematykę, a jako deadline ustaw tydzień od napisania przez Ciebie postu. :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

Tematyka: "Nienawiść" (wybaczcie, ostatnio nerwowy ze mnie człowiek)
                    Deadline: 24 październik, godz. 24 (Piątek)

Życzę powodzenia

Komentarz

Ej co jest KU...WA a mój głos? Fakt że kolega wygrał przewagą ale chyba czekamy aż każdy odda głos!
                      Polecieliście w chu...a.Tak się nie robi.

W woli formalności oddaje głoś na BelegU$a.

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
                        Ej co jest KU...WA a mój głos? Fakt że kolega wygrał przewagą ale chyba czekamy aż każdy odda głos!
                        Taaaak. Ale Biesiadnik nie miał już najmniejszych szans, więc na co miałem czekać ? Chodzi o wyłonienie zwycięzcy a nie zabawę w czekanie na głosowanie.

I nie pisz "polecieliście", bo reszta nie miała na to żadnego wpływu. To ja tutaj podsumowuję tak więc nie czepiaj się ich.

I zapraszam do tematu "Dyskusja". I mniej nerwowo.

Pozdrawiam

Komentarz

Oddaję swój głos w dogrywce na Biesiadnika
                          Stary, powinieneś to wygrać.
                          A co do zamknięcia głosowania przed "czasem" to . . .
                          Zamieszczone przez Dredlock89
                          zgadzam się z Dredzikiem

Komentarz

No dobrze. Oficjalnie chciałbym was wszystkich przeprosić. Przepraszam.

Jeden z uczestników wysłał do mnie PW z informacją, że zwycięstwo BelegU$'a jest już przesądzone (użył innych słów), a że akurat byłem zajęty, napisałem ogłoszenie wyniku. I tyle. Faktycznie zachowałem się niepoprawnie...

Mam nadzieję, że rzucicie mnie psom na pożarcie.

Pozdrawiam

Komentarz

Wtrącę coś od siebie. Jeśli przewaga jest na tyle duża, że nawet pozostali nie są w stanie zmienić losów wygranej to przecież można zakończyć głosowanie. Przykład z życia - dogrywka(karne, piłka nożna) Jeśli jedni wypracują taką przewagę nad drugimi, że nawet gdyby tamci strzelili teraz wszystkie bramki i obronili, a i tak nie wygrają, w związku z czym reszty strzałów się nie wykonuje. Po co to robić? Skoro przewaga jest zbyt duża by cokolwiek zmienić nie trzeba czekać na wszystkie głosy. Lukas ogłosił zwycięzcę, ale głosy przecież później mógł oddać każdy, który jeszcze tego nie zrobił...

Komentarz

Po co?
                                Serwer może dlatego że:
                                __________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ _
                                "- Zwycięzca danej rundy wybierany jest poprzez głosowanie, w głosowaniu biorą udział TYLKO uczestnicy danej rundy, każdy z uczestników musi zagłosować, nie wolno głosować na zdjęcia dodane przez Siebie !
                                ...

- Głosowanie kończy się wraz z głosem ostatniej uczestniczącej w konkursie osoby "
                                __________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________
                                Zwróć uwagę na pogrubiony tekst.
                                Organizator konkursu sam wymyślił takie zasady i sam je olał.

Wiem wiem o co Ci chodzi że nasze głosy i tak by nic nie zmieniły i masz racje.

Ale jeśli uczestników konkursu traktuje się poważnie i nie lekceważy to czeka się na ich głos. (Ja i Slik nie jesteśmy typami na których trzeba czekać tydzień)
                                Tak się po prostu nie robi, bo to było czyste olanie.

Mam nadzieje że Serwer zrozumiesz co mam na myśli w tym poście
                                Jeśli chodzi o dalszy ciąg tej sprawy to...ani ja i myślę że też Slik nie mamy żalu do Lukasa.

Sorki że nabrudziłem w temacie ale musiałem odpisać.
                                Serwer to jeśli możesz to przeżuć te posty do "dyskusji" albo coś...żeby tu znów było czysto i systematycznie.

Komentarz

Pracuję...
                                X