Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjęcia] Slik5

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: [Zdjęcia] Slik5

O ile się nie mylę...to BBS'y - Ale mogę się mylić. Kolorek faktycznie bardzo dobry, zarówno auta jak i felg. Zobacz, zobacz...takie samo Audi wystawiłem do konkursu. :mrgreen:

Pozdrawiam

Komentarz

Zamieszczone przez Quattro
      Skąd je masz? :wink:
      Kupiłem na ebay'u :mrgreen:
      W używanych, jak i reszcze fajnych felg
      Zamieszczone przez Lukas
      Zobacz, zobacz...takie samo Audi wystawiłem do konkursu. :mrgreen:
      Hah :mrgreen: ale moje jest duże ładniejsze :wink:

Komentarz

Bo ma felusie :mrgreen:

Komentarz

Ja jestem zdania, że auto seryjne to auto najpiękniejsze. I moim "prospektem" mam zamiar wygryźć tą Slikową A3.

Pozdrawiam

Komentarz

Świetne zdjęcie Oprócz 1-2 zdjęć z poprzedniej sesji, to przebija wszystkie pozostałe. Nie ma się nawet do czego przyczepić :mrgreen:

Komentarz

Witam wszystkich przeglądających ten wątek :wink:

1.

2.

3.

4.

5. Konkursowe

Dzięki bardzo, że przyszliście

Komentarz

Audi....
                Po prostu powala jednym strzałem...
                Ciężko aż uwierzyć że to z GT4
                PIĘKNA
                Gratuluje

Komentarz

1-Pierwsze słowo widząc ten przechył jakie mi wpadło do głowy to guma
                  2-Jedno z najlepszych ever!
                  3,4,5-w stylu retro racing, najlepsza 5.

W sesji liczy się tylko 2

Komentarz

2 - chyba Twoje najlepsze foto w historii, a skoro najlepsze Twoje, to pewnie conajmniej TOP5 na forum Jedyny mankament - kawałek przedniej rejestracji został taki jak przed obróbką.

Sesja z LM race carami jest także wyjechana w kosmos... idealny klimat, fantastyczne zdjęcia
                    http://najalternatywniej.blogspot.com/
                    keep calm & carry on
                    digart - lastfm
                    ---
                    REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

A3..

Nie mam już nic do powiedzenia

Komentarz

Mazda i Audi takie sobie...Mazdę dało zrobić się lepiej, a Audi po prostu jakoś do mnie nie przemawia. :wink:

Mistrzostwem świata jest tutaj sesja LeMans...z toru Infenion! Kosmiczne ujęcia!

Zamieszczone przez Biesiadnik
                        Audi....
                        Po prostu powala jednym strzałem...
                        Ciężko aż uwierzyć że to z GT4
                        PIĘKNA
                        Gratuluje
                        Zamieszczone przez Dreadlock89
                        2-Jedno z najlepszych ever!
                        Zamieszczone przez Witek Enzo
                        2 - chyba Twoje najlepsze foto w historii, a skoro najlepsze Twoje, to pewnie conajmniej TOP5 na forum
                        Zamieszczone przez Overseer
                        A3..
                        Nie wiem czym się tak ekscytujecie chłopcy...samochód jest nienaturalnie duży w proporcji do tej ulicy, zdjęcie przekontrastowane, kolor na przedniej szybie...jakiś po prostu żałosny, ogólnie kolory za bardzo walą po gałach, przepał na obwódce grilla w ogóle z dupy wzięty, a refleks światła na lewym lusterku...po prostu niewyjaśniony -

Ale oczywiście, macie prawo do swojego zdania.

Komentarz

Dla wprawnego oka te błędy mogą być do wychwycenia.

Mnie to foto urzekło swoją głębią, żywymi kolorami, pięknie ustawioną scenerią, no i niepixelowatym (co w GT4 rzadkością jest) odbiciem drzewa na masce :wink:

Jak dla mnie to bezapelacyjnie TOP5 forum, być może nawet pretendent do 1-szego miejsca

Komentarz

Zamieszczone przez Witek Enzo
                            Jedyny mankament - kawałek przedniej rejestracji został taki jak przed obróbką.
                            Była taka przed obróbką. Poprostu tak jest perspektywa ustawiona i cień pada celowo to zostawiłem
                            Zamieszczone przez Lukas
                            Nie wiem czym się tak ekscytujecie chłopcy...samochód jest nienaturalnie duży w proporcji do tej ulicy, zdjęcie przekontrastowane, kolor na przedniej szybie...jakiś po prostu żałosny, ogólnie kolory za bardzo walą po gałach, przepał na obwódce grilla w ogóle z dupy wzięty, a refleks światła na lewym lusterku...po prostu niewyjaśniony
                            Szkoda, żeś się nie przyjebał do latarni, że krzywo stoją :wink:
                            Pieprzysz :mrgreen: zwyczajna zazdrość :wink:
                            Ale cenię Twoją krytykę

Dzięki Biesiadnik. Dzięki Dredzik i Witek. Dzięki Overseer i dzięki Lukas

Komentarz

Zamieszczone przez Lukas
                              Nie wiem czym się tak ekscytujecie chłopcy...samochód jest nienaturalnie duży w proporcji do tej ulicy, zdjęcie przekontrastowane, kolor na przedniej szybie...jakiś po prostu żałosny, ogólnie kolory za bardzo walą po gałach, przepał na obwódce grilla w ogóle z dupy wzięty, a refleks światła na lewym lusterku...po prostu niewyjaśniony -
                              Skoro już tak do tego "profesjonalnie" podchodzisz... To pozwolę wtrącić swoje 3 grosze...

1. "samochód jest nienaturalnie duży w proporcji do tej ulicy"... Taaa... Popatrz pierw jak daleko stoi od krawężnika z prawej strony i w którym momencie kończy się krawężnik z lewej strony... Uruchom wyobraźnie i zobaczysz że jest wręcz idealny... Owszem... Zdjęcie jest ucięte z lewej strony, jednak nie wiem na jakiej zasadzie sądzisz że jest nieproporcjonalnie duży...
                              " zdjęcie przekontrastowane"... W którym miejscu ? Pokaż mi chociaż jedno przejaskrawienie, przy tym o czym piszesz kolor samochodu był by nienaturalny... A na zdjęciu wygląda normalnie... To że zdjęcie jest jasne i wyraźnie nie znaczy od razu że przekontrastowane, kolory są jak najbardziej Ok... Kontrast tym bardziej... Można by odnieść takie wrażenie po ciemnych odbiciach na masce... Jednak również są naturalne... Poza tym nie widzę gdzie niby to zauważyłeś...
                              2. " kolor na przedniej szybie...jakiś po prostu żałosny"... To porównaj sobie kolor z odbicia nieba na masce z tym na szybie, gdyby nie kolor lakieru były by identyczne... Nie wiem jakiego koloru masz niebo w Poznaniu ale u mnie jest podobnego jak na zdjęciu...
                              3. "przepał na obwódce grilla w ogóle z dupy wzięty"... Tutaj winić możesz tylko twórców GT4, bo to ich wina że grill zrobili zamiast chromowanego po prostu szarawy... Poza tym, czy przepalony... ?
                              4. "a refleks światła na lewym lusterku...po prostu niewyjaśniony"... Kolega widział kiedyś refleks ? Jak dla mnie to zwykłe odbicie czegoś białego np. domu ( ) który stoi przy ulicy przed samochodem... ? Refleks był by wiele jaśniejszy , wyraźniejszy... I całkowicie biały... A tu "niestety" ale widać załamania i cienie...

To by było na tyle, bronię tak tego zdjęcia bo na prawdę uważam je za bardzo udane...

Pozdrawiam

Ps: Lukas, może pora wyregulować monitor ? :wink: Albo...

Komentarz

Biesiadnik - jak będe potrzebował adwokata to się zgłosze do Ciebie, zajebiste opracowanie tego zdjęcia I te owale, groty strzałęk... no miodzio :mrgreen:
                                Zamieszczone przez Biesiadnik
                                Kolega widział kiedyś refleks ? Jak dla mnie to zwykłe odbicie czegoś białego np. domu
                                Albo promienie przbijające się między liśćmi drzewa.

Żeby nie było OT. Zdjęcie się bardzo podoba, tylko, jak dla mnie, troszke zbyt mocne kolory. :wink:

Komentarz

Pracuję...
                                X