Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
[Zdjęcia] Kamil210
Zwiń
X
-
Moja Opinia
Sesja 1:
1.Wygląda tutaj wspaniale, ale wersja Limited nie ma tego plastiku na dole, więc wygladała by tutaj jeszcze lepiej
2.Za ciemno, ale i tak Mi się podoba
3.Za duże rozmycie, ale sam pomysł mogę przypuszczać, że był znośny
4.Za duży kąt kamery
5.Po prostu fajne
6.Szkoda, że najładniejsza MX-5 w grze, akurat została zamazana . . . . .
7.Ładne tyłeczki, ale fotka nuuuudna
8.Ciekawe, ustawienie, w tym miejscu toru, to dośc trudne do zrobienia
9.Ciemności widzę
10. ...żal...
Sesja 2:
1.Ładny samochód, ale to najgorsze z możliwych miejsc na torze w Monaco
2.Ooo, proszę, Al jechał Lotusem Europa Special w bonusowym kolorze, rzadkośc, fotka bardzo ładna
3.I znowu ten Lotusik, ale dym przy przednich kołach Mercedesa wygląda żałośnie jak to zdjęcie . . . .
4.Wyobraźmy sobie, że na tym zdjęciu jest tylko 300SL i fotka jest genialna, bo wiesz, samochód z lat 50-60'tych nijak pasuje do nowej Corolli :wink:
5.Nie podoba mi się, bo to zdjęcie jest po prostu kiepskie
6.Tutaj nieźle chociaż zdecydowanie za ciemno
7.Piękny samochód, masz plusa za Elan'a, ale foteczka średniawa
8.Kurde, no Arcade Mode nie nadaje się po prostu do robienia zdjęć kilku samochodów, bo te wozy są klasyfikowane specyfikacją a nie epoką, przez co mamy tutaj 50 lat różnicy na odcinku 200 metrów . . . .
9.Bardzo ładnie, ale jaśniej by nie zaszkodziło
10.Fotka super, ale Soundtropolis zrobił kiedyś niemal identyczną z R129
11.Koła z CLK-DTM średnio pasują do Carltona, ale samochód jest ustawiony wzorowo, przez co fotka zyskuje
Sesja 3:
1.To jest własnie to co Omega w specyfikacji Lotusa lubi najbardziej, ale fotka powinna być jaśniejsza
2.Dośc obtrzaskane miejsce, i ustawienie, ale poprawnie
3.Wspaniale, nic dodać, nic ująć
4.Co prawda przez koła troszku traci, ale Meggie i tak wygląda tutaj pięknie, brawo za to zdjęcie
5.Wspaniały pojedynek generacji, tylko ostrzejszy by ten pojedynek mógł być (mówię o zdjęciu i jego ostrości)
6.Bardzo słabo jak dla mnie
7.Tutaj super, chociaż "Wetka" po lewej wygląda jak "Monsteretta"
8.ZR-1 To jest to, Super fota
9.Trochę jaśniej może być, ale przechył tych dwóch nadwozi uchwycony po mistrzowsku
10.Tutaj gorzej . . . .
11.GE-NIA-LNE
12.Średnio, jak na to ujęcie to nie popisałeś się zbytnio . . . .
Moja Ocena : 5.0/6.0 - Jest tutaj kilka na prawdę superaśnych fotek, reszta od dobrych po bardzo kiepskie . . . .
Następnym razem idz w jakośc, a nie ilość . . . . .
Zamieszczone przez Kamil210ile mozna na zwyklym koncie wrzucic zdjec bo mam zwykle i wrzucilem 34
Po drugie na zwykłym koncie można JEDNORAZOWO wrzucić do 10 zdjęć, a Ty własnie po tyle wrzucałeś tylko, że na kilka razy :wink:
Po trzecie myślenie nie boli
Pozdrawiam
Komentarz
-
Re: Kamil210-fotki
Kamil210 - Tych fotek jednorazowo jest trochę za dużo, nie ze względu na ich jakośc, bo to w tym momencie pomijam, ale poprostu ilośc, forum mi się przez to tnie jak przegladam Twój temacik :wink:
No i tak jak już Ci Witek napisał, nikt prócz Mnie Ci tylu fotek nie oceni, na następną sesje wrzuć 10, ale za to lepszych, a zobaczysz, że oceny będą wysokie :wink:
5.0/6.0 - Które ja Ci dałem było mocno na wyrost patrząc np. na fotki Slik5, który jest zdecydowanie w tej dziedzinie nowicjuszem a dostał ode mnie 4.6/6.0, mimo, że jego fotki są bardzo konkurencyjne do Twojej ostatniej sesji, czuję teraz się trochę nie wporządku wobec niego.
Po prostu muszę zacząc oceniać bardziej surowo, bo jak tak patrzę na niektóre zdjęcia (w tym Twoje), to po głębszym namyśle dochodzę do wniosku, że to tragedia . . . . .
PS.Nie bez powodu napisałem to własnie tutaj . . . . . .
Po prostu od teraz Jakośc zamiast ilości, i głupich samochodów rozrzuconych po kadrze i wbitych w dwie przeciwne bandy!
Pozdrawiam
Komentarz
-
Komentarz
-
Moja Opinia
Witam
1.Bardzo ładne, aczkolwiek można by tu jeszcze rozmycia dodać :wink:
2.Super, wygląda znakomicie
3.Aż mnie zatkało . . . . . PIĘKNEEE
4.Wspaniała sceneria, wspaniały samochód, wspaniałe zdjęcie
5.No cóż, to zdjęcie jest znacznie gorsze . . . .
6.Wolałbym oglądać je w skali szarości :wink:
7.Sorry, ale nie ma głupich, rejestracje widzi każdy :wink: A fotka jest PIĘKNA
8.Świetny pojedynek generacji, no i lekki przechył nadwozia, wygląda pięknie
9.Ładnie wyglądają, żeby jeszcze było ostre . . . .
10.Można było tutaj coś lepszego zrobić, ale i tak zdjęcie jest bardzo dobre
11.SUUUPER
12.NIEEEE, po pierwsze te paski na niebie rozwalają fotke, a po drugie Jaguar XJR-9 to nie auto na dirt :wink:
13.Hmm, zwykłe, bo zdjęć tutaj było już całe mnóstwo, a i trochę za ciemne
14.Ładna sceneria, ale chciałbym się dostać na tą ciemną scieżkę poza torem :wink:
15.Byłoby lepsze gdybyś swoją uwagę przywiązał do samochodów a nie samolotów :wink:
16.Fly Turismo, The real flying simulator, fotka słaba
Moja Ocena: 5.3/6.0 - Fotki z Lancią, są wspaniałe, nareszcie jakieś na prawdę ładne zdjęcia, reszta też niczego sobie, choć ostatnie 2 równie dobrze mogły by się znaleść w koszu :wink:
Pozdrawiam
Komentarz
-
Re: Kamil210-fotki
1. Ładnie, ale trochę ta Lancia za bardzo na boku
2. Bardzo fajne foto, dało się lepiej, ale nie mam większych zastrzeżeń.
3. Bardzo fajne, brakuje mi tylko trochę śniegu, ale jest świetnie.
4. O ile poprzednie foty trzymały wysoki poziom, to ta jest naprawdę super genialnie niesamowicie fenomenalna
5. Tu ładnie, ale nie ładniej
6. Podoba mi się to, że wyeksponowałeś tą żółtą felgę.
7. Nie mam pojęcia co to za auto, stawiam na starego Skyline'aFoto zwyklusieńkie ;]
8. Ładne, ale nie powala.
9. Jest spoko.
10. Niezłe.
11. Tu jest fantastycznie. Brawo.
12. Ja nigdy na te samolociki nie mogę trafic :mrgreen: W jakich wyścigach one są?Co do foty: poza tym dymem na niebie jest baaardzo słabo.
13. Słaby kadr.
14. Beznadziejne foto. Po prostu nic tu ciekawego nie ma...
15. Fajne, ale troche ten Sauber mi nie pasuje.
16. Tu też słaby kadr, dziwnie to ująłeś.
Sesja z Lancią fantastyczna i tylko za nią dostałbyś 9/10.
Mazdy raczej nudne, po drugie trochę zaczyna mnie wkurzyc robienie fot przy okazji wyścigów u producentów, bo przeglądając takie foty u różnych osób doszedłem do wniosku, że nie najlepiej wychodzą po prostu. Za to 7,5/10
Race cary były słabe, tylko 11 fotka powaliła. Na innych zdjęciach za bardzo skupiłeś się na samolotach. 6,5/10
Średnia ocen wychodzi jakieś 7,666więc dam Ci ogólnie 8/10. Za Lancię.
Komentarz
-
Moja Opinia
Witam
1.Zwyczajne, niczym nie zachwyca, a ta miejscówka ma nawet znacznie większe możliwości :wink:
2.Nie, kiepścizna
3.Kapitalne rozmycie, no i plusik za "labradora" :wink:
4.Z tego mogłobyć na prawdę dobre zdjęcie, po rywalizacja producentów to niezły temat, ale fotka jest shitowa....
5.Wiesz....Audi Kombi trochę nijak pasuje do Lotusa bez przedniego koła :wink: Nie podoba mi się
6.Kolejne zdjęcie, które mogło się udać.....
7.No nareszcie coś ładniejszego
8.No i ? Zatrzymał się w powietrzu ? Żal...
9.Actros jak Actros, ale bonus to to żaden
Moja Ocena: 2.2/6.0 - Na 9 zdjęć, tylko jedno jest fajne i jeszcze jedno w miare przyzwoite, reszta to jak dla mnie shit
PS.Kamil następnym razem to ja chyba "zapomnę ocenić Twoich fotek", bo szczerze mówiąc nie chce mi się każdej zapisywać na dysku, żeby móc ją zobaczyc w normalnym rozmiarze (mam monitor 15,4)
Chłopie wrzucaj te zdjęcia w rozmiarze 600px, tak jak wszyscy, przecież fotosik jest tak prosty w obsłudze, że nawet ściana już by zrozumiała :wink:
Pozdrawiam
Komentarz
Komentarz