Moja Opinia
No fakt, 2 dni minęły :mrgreen: Peace :wink:
1.Bardzo fajne zdjęcie, tego kadru jeszcze w drifcie nie próbowałem, ale wygląda na prawdę fajnie
2.To też by było fajne, gdyby nie to, że od razu widać, że "przegiąłeś" :wink:
3.Bez rewelacji, ale całkiem ładne foto
4.Tutaj słabiutko, tekstury
5.Ładne odbicie na samochodzie, ale przesada w stronę niebieskiego filtra
6.NIEEEEE
7.Koncept znany i lubiany, autko jest okej, ale migawką można było tutaj więcej zdziałać :wink:
8.
ŚWIETNA, ZNAKOMITA, GENIALNA, nie wiedziałem nawet, że coś takiego potrafi dać jakaś HONDA :wink:
9.Mmmm, puściła do mnie oczko :mrgreen: Fajne zdjęcie, choć na Montegi używamy raczej innej kolorystyki :wink:
Moja Ocena: 5.0/6.0 - Widać próbujesz nowych rzeczy, i pomysłów, wychodzi różnie, ale jest też kilka na prawdę dobrych zdjęć :wink: Gorzej niż ostatnio, ale i tak dobrze
Pozdrawiam
Zamieszczone przez Kamil210
1.Bardzo fajne zdjęcie, tego kadru jeszcze w drifcie nie próbowałem, ale wygląda na prawdę fajnie
2.To też by było fajne, gdyby nie to, że od razu widać, że "przegiąłeś" :wink:
3.Bez rewelacji, ale całkiem ładne foto
4.Tutaj słabiutko, tekstury
5.Ładne odbicie na samochodzie, ale przesada w stronę niebieskiego filtra
6.NIEEEEE
7.Koncept znany i lubiany, autko jest okej, ale migawką można było tutaj więcej zdziałać :wink:
8.

9.Mmmm, puściła do mnie oczko :mrgreen: Fajne zdjęcie, choć na Montegi używamy raczej innej kolorystyki :wink:
Moja Ocena: 5.0/6.0 - Widać próbujesz nowych rzeczy, i pomysłów, wychodzi różnie, ale jest też kilka na prawdę dobrych zdjęć :wink: Gorzej niż ostatnio, ale i tak dobrze
Pozdrawiam

Komentarz