Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjęcia] Kamil210

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Zobacz PW.

Komentarz

Re: Kamil210-fotki

1. Do wszyrkich robiących niemal identyczne foto do tego: obudźcie mnie jak skończycie :mrgreen: Tutaj jest fajny czarny race car, tylko to zasługuje na uwage.
      2. Ładne, trochę nieostre, ale da się przełknąc. Tło jest OK.
      3. Gdzieś trzeba skupic ostrośc Albo na aucie albo w tle, fotki w całości rozmyte nie są do końca dobre.
      4. Nie pasuje mi.
      5. Ale sztywniaki :mrgreen: Foto całkiem spoko
      6. Haha, super foto :mrgreen: Potrąc go, potrąc
      7. Ja poszukałbym fajniejszego obiektu w tle, bo tu lekko nudą wieje.
      8. Mimo iż jest mrocznie :mrgreen: przydałoby się ciut jaśniej.
      9. Takie... tandetne
      10. Fajne, ale nic nowego nie ma.
      11. No jest OK, ale...
      12. Jakoś kadr słaby.
      Coraz lepiej.
      http://najalternatywniej.blogspot.com/
      keep calm & carry on
      digart - lastfm
      ---
      REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Moja Opinia

1.Po prostu ładna Toyota GT-One, fotka to nic specjalnego
        2.To jest całkiem fajne, takie ....... mroczne
        3.Wspaniałe rozmycie, no i imponujący samochód
        4.Ładny płomień, ale drifting Race Carem, to mi trochę nie pasuje . . . .
        5.Ciekawa fotka, niestety GT, troszkę Cię ograniczyło, ale pomysł bardzo fajny
        6.Trup w boksie, . . . . . .
        7.Szkoda, że tył rozmyty, ale foto i tak jest dobre
        8.Bardzo ciekawe, ładne te światła mimo wszystko za ciemne, no nie da się tego oglądać po prostu
        9.Karykatur nie chcemy . . . .
        10.Mmmm, super, genialna, świetnie ksenony wyglądają i ogólnie taki potwór w drifcie
        11.Średnio tutaj, dziwna ta pozycja wozu jest . . . .
        12.A na koniec bardzo fajnie, jedynie ten jacht . . . . . ale to już wina twórców gry :wink:

Moja Ocena: 5.5/6.0 - Fotki bliskie ideału, na prawdę z sesji na sesje jest jeszcze lepiej :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

Po chwili przerwy nowe zdjecia mam nadzieje ze poprawilem poprzednie bledy :wink: :wink: :wink: :wink:

Komentarz

Moja Opinia

1.Prawie, jak Tokio Drift :mrgreen: Z tym, że jak dla mnie "za żółte"
            2.Fatalny kadr, przez co fotka straciła cały klimat
            3.Tutaj z kolei, bardzo fajnie, autko ma ładną ostrośc, i te samochody jadące z przeciwka wyglądają, jak prawdziwy ruch uliczny
            4.No nie da się na siłe po prostu . . . . . . .
            5.J.W
            6.Trochę za ciemne, ale ogólnie koncept był dobry, tylko to ustwienie kół (za duży kąt), wykonanie nieco gorsze
            7.Ładne na tym zdjęciu, jest jedynie tło, bo samochód wyszedł za ciemny i stoi/jedzie w cieniu
            8.Blisko ideału, z tego można było zrobić na prawdę super fotkę, ale cóż, tutaj też jest dobre, jedyne zastrzeżenie, to nieco za duże rozmycie i "żółć"
            9,10,11.Fotki kompletnie nieudane . . . . .

Moja Ocena: Nie jestem w stanie tego ocenić gdyż po prostu mnie się ta sesja kompletnie nie podoba (z wyjątkiem fotki 3) a nie chcę smarować niepotrzebnych jakiś zaniżonych ocen bo mnie się nie podoba, ale równie dobrze komu innemu moze się bardzo podobać, po prostu zależne od gustu, a o tym dyskutować nie będę :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

Jedno słowo. Geniusz.

Komentarz

Zdjęcia są świetne tylko szkoda, że nie otwierają się w większym formacie lub tak jak wspomniał crx 600-450 było by lepsze.

Komentarz

Zamieszczone przez kyjgel
                  Jedno słowo. Geniusz.

Eeeeeee.....tam dopiero minie z pół roku odkąd zaczalem sie interesowac robieniem zdjec tak to drift i nabijanie %

Komentarz

Sądząc po komentach to ta sesja jest gorsza od poprzedniej :wink: :wink: :wink:

Komentarz

Moja Opinia

Zamieszczone przez Kamil210
                      Sądząc po komentach to ta sesja jest gorsza od poprzedniej
                      To zależy kogo komentach, bo np. Mnie się nie podobały a Kyjgel'owi, jak widać bardzo, więc wszystko jak widać zależy od gustu, a każdy ma przecież inny gust :wink:
                      A teraz nowa sesja:
                      1.Znakomite zdjęcie, po prostu wspaniałe, bardzo mnie się podoba
                      2.Tutaj już gorzej, a przede wszystkim za ciemno, trochę
                      3.Zwyczajnie bez rewelacji, tutaj gdybyś użył trochę filtra, chyba było by lepsze
                      4.Zdecydowanie za ciemno, ale może to i lepiej, przynajmniej nie widać, że to Primera . . . .
                      5.Nie no tutaj to juz przesadziłeś . . . . . . . ZAPAMIĘTAJ: FF NIE DRIFTUJE
                      6.Całkiem niezłe, fajnie wygląda to rozmycie za autem, podoba mi się, no i samochód - klasyk
                      7.Średnio, ująłeś przynajmniej cały łuk, ale autka jak dla mnie powinno być więcej :wink:
                      8.To jest CZADOWE, po prostu GENIALNE, takie.....mroczne, SUPER fotka :wink:
                      9.Hmm, wiem chodziło o to by pokazać drift na rondzie, ale w złą stronę obróciłeś aparat :mrgreen:
                      10.Tutaj jest znakomicie, po prostu wspaniałe ujęcie jak i całe zdjęcie, świetne rozmycie, po prostu zapamiętam sobie Ciebie po tej fotce, bo jest WSPANIAŁA
                      11. Boli główka , i nie katuje się staruszków :wink:
                      12.Za daleko, z tego ujęcia można wycisnąć na prawdę coś wspaniałego, tutaj Tobie kompletnie nie wyszło, no chyba, że chciałeś pokazać tło, i krajobraz, w takim razie zwracam honor :wink:
                      13.Fotka jest wspaniała, ale gdyby na tym miejscu było Subaru Impreza czy Legacy, ale nie "Garbus", po prostu takim samochodem nie jeździ się w ten sposób
                      14.Od jakiegoś czasu znienawidziłem ten samochód, ale foto jest technicznie okej
                      15.J.W
                      16.Troszkę ciemnawa, ale generalnie bardzo ciekawa fotka, tylko jedyny mankament, to ja bym dał tam raczej coś Włoskiego . . . ..
                      17.Kultowy "japierdolęonieskręca", troszkę za ciemna fotka, ale generalnie skupiając się na samochodzie to wydaje mnie się, że gdyby tam się dało wjechać to on i tak by nie wyrobił :mrgreen:

Moja Ocena: 5.5./6.0 - Dużo na prawdę dobrych fotek, i fajny "super ptak" na koniec :wink: Ogólnie bardzo udana i fajna sesja

Pozdrawiam

Komentarz

i w końcu coś widać

Komentarz

10 jest boska to fakt. Ale auto z takom potencjałem jak nissan nismo z-tune nie powinno stać w miejscu.

Komentarz

Z ta primerą to chciałem pokazac ARABE drift

Komentarz

Do poprzedniej sesji:
                              1. Za pomarańczowo.
                              2. Nie najlepsze.
                              3. Samobójca
                              4. Znowu Suuper
                              5. Te dwa auta do siebie nie pasują.
                              6. Nijako.
                              7. Ładnie, nawet bardzo, choc w cieniu.
                              8. Dyyyyyyyynamicznie
                              9. Czarne maski Fotka jednak cienka
                              10. Cieeeemno.
                              11. Jest całkiem OK.
                              Do nowej sesji:
                              1. Bardzo przyjemnie.
                              2. Super.
                              3. Takie średnie.
                              4. Parę promyków słońca nie sprawi, że fotka będzie cudna.
                              5. Słabe dosyc...
                              6. Ale to chyba powinieneś inaczej auto ustawic... na odwrót...
                              7. Słabo wyglądają kibicie i dobitnie to ująłeś.
                              8. Jak już, to lepiej ując cały łuk.
                              9. Trochę ciemno...
                              10. Ładnie.
                              11. Co Ty robisz? Garbusikiem? nie no, przesada. To szlachetne auto, nie powinieneś go tak traktowac.
                              12.
                              13. Jeszcze jakieś drifty?
                              14. Race car na targu rybnym
                              15. j/w
                              16. Źle to wszystko ująłeś...
                              17. Jaśniej proszę.
                              I mniejsze foty, zmniejszone na fotosiku do 600px, bo takie się ogląda źle. Bardzo źle.
                              http://najalternatywniej.blogspot.com/
                              keep calm & carry on
                              digart - lastfm
                              ---
                              REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Po dlugiej przerwie nowe zdjecia nie dziwcie sie ze slabe wozy ale sejw mi poszedl

Komentarz

Pracuję...
                                X