Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Finał/Ankieta]Konkurs Photo Mode III

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• [Finał/Ankieta]Konkurs Photo Mode III

Zdjęcie Jarasa:

Zdjęcie Serwera:

Zdjęcie Lukasa:

Zdjęcie Kyjgela:

Zdjęcie BelegU$ia:

Zdjęcie Witka Enzo:

Głosują tylko uczestnicy konkursu - postami

Głosuję na zdjęcie Lukasa

Re: [Ankieta/Rozwiązanie]Konkurs Photo Mode III

Trudny wybór.
    Głos na Lukasa.
    http://najalternatywniej.blogspot.com/
    keep calm & carry on
    digart - lastfm
    ---
    REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Bezapelacyjnie głos na Witka Enzo - Triumph jest po prostu najlepszy, świetny kolor, miejsce, po prostu genialne zdjęcie . . . . .

Pozdrawiam

Komentarz

Głos na Serwera - ten RUF jest po prostu kapitalny.

Komentarz

glos na serwer

Komentarz

Jak żeście to zrobili, że nic o konkursie nie było słychać. Kur, takie coś przegapić...
            Honda

Komentarz

Stawiam a zdjęcie Serwera.

Komentarz

Serwer Gratuluję !

Konkurs w takim razie zakończony !
                Zwycięzcą został Serwer - Gratuluję

Miejsce drugie : Lukas
                Miejsce trzecie : Witek Enzo

Wszystkim dziękuje za udział, i Życzę powodzenia w kolejnych edycjach konkursu :wink:

Pozdrawiam Lukas

Komentarz

Skoro już wygrałem to wypada coś napisać Przede wszystkim kompletnie nie spodziewałem się wygranej i byłem święcie przekonany, że wygra ktoś inny Jak widać, tym razem szczęście mi dopisało i zdobyłem największą ilość głosów - wszystkim tym, którzy oddali głos na moje zdjęcie dzięki wielkie. Co do zdjęć ogólnie z czasem jest coraz lepiej. Poprzedni konkurs nie był zły, ale ten stał na wyższym poziomie - jak to ujął Lukas

Pozdro, Moderator Serwer

Komentarz

Do zobaczenia w Photomode IV !!!
                    keep calm & carry on
                    digart - lastfm
                    ---
                    REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

pomysł na konkurs dobry ale żenujące jest to że pirwsze 3 miejsca zajmują kolesie którzy mają po 100000 postów na forum. O ile pierwsze i drugie miejsce jest według mnie jak najbardziej słuszne to z trzecim już nieco gorzj. fotka witka to przecież 90% inwencji twórczej autorów gry a wy sobie w d**ę wchodzicie nawzajem. żałosne

Komentarz

Zamieszczone przez jaras
                        O ile pierwsze i drugie miejsce jest według mnie jak najbardziej słuszne to z trzecim już nieco gorzj. fotka witka to przecież 90% inwencji twórczej autorów gry
                        Człowieku, jeśli według Ciebie fotka zrobiona przez Witka za pomocą Photo Travel jest inwencją twórczą autorów gry jak to wspaniale określiłeś, to dlaczego nie czepisz się fotki Serwer'a przecież to też Photo Travel i równie dobrze można by powiedzieć, że to inwencja autorów, a fotka Witka jest bardzo dobra, świetna kolorystycznie, i nie wiem skąd biorą Ci się takie uwagi . . . . . ZAZDROŚĆ trzeciego miejsca czy jak ?
                        Zamieszczone przez jaras
                        a wy sobie w d**ę wchodzicie nawzajem. żałosne
                        Te, Ej, Spokój Opanuj się, już bez przesady, jeżeli Jesteśmy tacy żałośni, to na h.. uczestniczyłeś w tym konkursie ?

Pozdrawiam

Komentarz

no właśnie teraz widzę jaki żałosny był ten konkurs i ta klika na forum po prostu śmieszne. Kyjgel też już zauważył pewne sprawy, jak czytałem u ciebie w fotkach. ogólnie to już śmieszne są komentarze jak ktoś wystawia mierną sesję, dajesz mu ocenę 4/6 ale i piszesz że jest lepiej. a w dwóch poprzednich sesjach oceniłeś daną osobę wyżej (taka mała sprzeczność) ale spoko niektórzy tak właśnie zdobywają "znajomości" na forum. dziwne się zrobiło to forum, wszystko jest różowe i przekolorowane. dajesz opinie żeby się komuś podlizać żeby tylko wiara oceniała Twoje fotki i mieć 50 stron w swoim wątku. żal.pl
                          pozdrawiam wszystkie dzieci z gimnazjum

Komentarz

Fakt, te oceny są trochę przesadzone i dobrze, że Jaras odważyłeś się na taki wyskok, bo to ważne, by nie siedziec cicho
                            Masz rację - trochę oceniam może fotki Lukasa zbyt wysoko, ale jakoś mnie coś nie stac by go zbesztac, bo te zdjęcia naprawdę nie są złe.

A ten konkurs był trochę jednak na szybko zrobiony i z małym rozgłosem, przez co poziom myśle, że nie był najlepszy ;]
                            Serwer moim zdaniem powinien wygrac, ale nie tym zdjęciem :mrgreen: Impreza była o niebo lepsza ;]
                            Zagłosowałem na Lukasa, ale zastanawiałem się długo, bo myślałem nad zdjęciem Jarasa, jednak nie było idealne technicznie, mimo iż było ciekawsze

Od teraz będe każdego oceniał jak najbardziej subiektywnie ;]

Peace ;]
                            keep calm & carry on
                            digart - lastfm
                            ---
                            REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

mi absolutnie nie chodzi o jakąś zazdrość ani o wygraną bo to nie w moim stylu.
                              Nie mam osobiście nic do Ciebie witek, tylko chodzi mi po prostu o ten konkurs. ja następnym razem proponowałbym zrobić kilka kategorii albo jakoś tak. np. zdjęcie z photo mode, zdjęcie z classic car'em, kategoria samochodów sportowych albo coś w tym stylu. widzę że dużo nowych osób się pojawił któe na pewno z chęcią wzięły by udziałw kolejnej edycji, ale nie ma się co śpieszyć.

peace

Komentarz

Pracuję...
                              X