Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjęcia] mariofele

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: [Zdjęcia] mariofele

Zamieszczone przez Dreadlock89
    Chyba nie będziecie się o to kłócić... wiadomo niektóre są lepsze niektóre gorsze.Niema się co obrażać gdy ktoś coś krytykuje każdy ma inne zdanie.
    Tak, tylko, że jeżeli on "to kompletnie olewa" jak sam napisał, to szkoda mi klawiatury na niego
    Trochę normalności.
    Spoko, spoko, ale spójrz na TO:
    Zamieszczone przez mariofele
    Śmiało możecie je zjechać równo. Może w ten sposób się dowartościujecie. Ja to kompletnie o - le -wam.
    I teraz powiedz mi drogi Dreadlocku, CZY TO JEST NORMALNE ?

Jak dla mnie to temat jest wyczerpany, gość też....

Pozdrawiam

Komentarz

Oj tam zaraz tak ostro... kolega strzelił foszka i tyle he he
      Gdyby tak naprawdę nie chciał żeby ktoś zobaczył jego foty to by nie wkleił i tyle.

Ja nie mam nic do nikogo z tego forum każdy jest dla mnie spoko, wiec nie róbmy jakiś głupich scen.

Roots Reggae Ragga to idealna przeciw waga ;P Bless ziomy :wink:

Komentarz

Ja nie mam nic do nikogo z tego forum każdy jest dla mnie spoko, wiec nie róbmy jakiś głupich scen.
        Wiesz....nie jesteś z nami aż tak dłuuuugo :wink: A głupią scenę to tutaj właściciel tematu urządził, a zapewniam Cię, że on nie ma 3lat, i chyba ma świadomość tego co pisze :wink:

A teraz skończmy nabijać posty, oceniłeś jego fotki bo tak uważałeś za słuszne, ja tego nie zrobiłem bo kolega i tak to "olewa" i wszystko jasne :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

Masz racje,czas oddać władzę właścicielowi wątku.

Komentarz

Pracuję...
          X