Hahah...Szósta fotka jest the best,najlepsza jaką zrobiłeś.
A tak na poważnie to nie lubię większości kabrioletów ale ten wyszedł bardzo ładnie.
Na 13 fotce bardzo łądne wyszło tło.12 jest bardzo dobrze rozmazana.1 tez mi się podoba i ta z wnętrzem ciekawie Ci wyszła.
Ale jednak naj naj najlepsza jest ta 6.Idealnie ujęte i samochód i tło a w dodatku widać jakąś "fabułę",bardzo też śmieszy,w większości ci ludzie.(także super wyszli)
brawo!
Moja ocena 4.4/6.0-kilka fotek było bardzo nudnych i zniekształconych oraz zle ujetych a jeszcze kilka było średnich.Wad aż takich nie ma więc uważam sesję za dobrą. :wink:
CZ.1:
1.Wspaniałe, piękne rozmycie i piękny samochód w pełnej szybkości :wink:
2.Samochód wygląda wspaniale, mur trochę gorzej.....zdjęcie jest dobre
3.Za nisko, i nieco za duże rozmycie :wink:
4.A tutaj, śliczne zdjęcie, bardzo ciekawe ujęcie
5.Szkoda, że nisko i szkoda, że w cieniu
6.Kompletnie mi się nie podoba....ustawiałeś coś w ogóle czy cyknąłeś tak jak się ujęcie pojawiło ?
7.Gdyby auto całe było idealnie ostre, zdjęcie było by GENIALNE, ale i tak jest EKSTRA
8....żal...
9.Fajne nawet takie....ładnie widoczne są te jego "krateczki" na reflektorach :wink: A wiesz do czego służyły te kratki ?
10. PIĘKNE
11.Trochę ciemne, ale i tak bardzo, bardzo, bardzo mi sie podoba :wink:
12.Trochę za bardzo rozmyte, a pomimo wszystko reklamy sieci rybnej są całkiem spoko, tylko, że Ty je rozmyłeś...
13.Piękny refleks na karoserii, bo rozmycie znów zbyt duże...
14.Tutaj trochę za jasno, i kiepsko....
CZ.2:
1.Fucking Good ! Wspaniałe zdjęcie, po prostu PIĘĘĘKNE
2.Za bardzo żeś ją rozmył...
3.Co prawda jakość słaba (nie Twoja wina), ale fotka jest i tak klimatyczna...
4.Ładnie to obsłużyłeś, wygląda bardzo dobrze
5.Trochę za bardzo wyostrzone, i trochę za ciemne...
6.Pomimo tych tekstur.....MISTRZ
7.Rzadkie ujęcie, nawet nie wiedziałem, że tak się da...
8. JAPIE.DOLE ZAJ...STE
9....żal...
10.Kierowca wygląda jak ze Splinter Cell'a
11.Wszyscy go podziwiają.....fotka jest MISTRZOWSKA :wink:
12.Pięknie złożony....tylko za bardzo rozmazany
13.Ale ujęcie CZAAAD
14.Gdyby było w 1280px, stałoby się Moją tapetą na przyszły tydzień :wink: BRAWO !
Moja Ocena: 5.2/6.0 - Większość zdjęć jest dobra, ale jest też kilka słabych, no ale jest też parę znakomitych
Fakt,popsułeś wrażenie jakie robi ten samochód (jeszcze w tym kolorze :wink: ) ,1 i 7 to dobre fotki ale reszta... Musisz się postarać bo zawsze ładne fotki robiłes a teraz tak słabo... :wink:
Ocena 1.6/6.0-dociągnąbym do 2.5 albo może 3.0 na zaczęte ale tobie nie trzeba zachęty... :wink: robisz dużo dobrych fotek.
Myślę że właśnie po to wstawia się zdjęcia,żeby inni mogli powiedzieć Ci co zle zrobiłeś a jeszcze inny krytykować.Powinieneś się zachowywać na odwrót,olewać tych któzy dają Ci zawsze 10/10,oni nie patrzą nawet na zdjęcia tylko się czysto podlizują.Ale skoro tak stawiasz sprawę...Lepiej nie będę już tu nic pisał bo nie mam co
Ej chłopaki co wy... wklejamy te foty żeby był "fun" i pokazac nasze fajne furki w ciekawych ujęciach. Chyba nie będziecie się o to kłócić... wiadomo niektóre są lepsze niektóre gorsze.Niema się co obrażać gdy ktoś coś krytykuje każdy ma inne zdanie. Wiecie gdyby każdy każdemu słodził to by był chu...owo bo co to za opinia jak każdy sie podlizuje. Gdy jest sama krytyka to też nie dobrze bo zniechęca. Trochę normalności.
Po tej krótkiej lekcji czas na ocenę he he
Oceniam część II
1.Nic nowego.
2.Auto w pędzie ale też szału nie robi.
3.Trochę toru,auto i zakręt.
4.Zbliżenie.
5.Znów auto w pędzie.
6.To mi sie podoba ładnie wyszedł tor a gdzieś tam nim ta maluśka Silvia. Trochę tak jak gdzie jest Wally
7.Driftingg... fajnie światła wyszły wpatrzcie się jak u kobry czy coś
8.To zdjęcie najbardziej mi się podoba ładny łuk i pięknie się tor z niebem łączy no i te auto na wirażu
9.Oklepane.
10.Kawał prostej i żółta torpeda :wink:
11.Oklepane.
Komentarz