1.Trochę za wysoka, szybkośc migawki, stąd też nie ma nawet najmniejszych rozmyć . . . .
2.Średnio, średnio
3.Tutaj fajnie, ale gdyby miał zapalone "STOPY" wyglądałby jeszcze fajniej
4.Za mało auta, a i nic ciekawego nie uchwyciłeś . . . .
5.To mnie się podoba, ładnie nawet te refleksy wyglądają
Moja Ocena: 4.9/6.0 - Dobre fotki, coraz lepiej, ale do doskonałości jeszcze brakuje wiele, ale ważne, że idziesz w dobrym kierunku :wink:
1.Ładne rozmycie, ale fotka niczym nie zaskakuje
2.To mnie się bardzo podoba, chociaż migawka mogłaby być trochę dłuższa . . . .
3.Spoko, ładnie daleko widać, ale nie jest to nic nadzwyczajnego
4.Orginalne, jakby stał na poboczu autostrady, i masz u mnie + za ten pomysł
5.Tutaj średnio, bez fajerwerków
Moja Ocena: 5.1/6.0 - Fotki są dobre, z sesji na sesję, fotki są coraz ładniejsze, i idzie Ci to coraz lepiej
PS.Zapraszam do obejrzenia i skomentowania Moich fotek z GT4 TUTAJ
1.Teoretycznie nie najgorsza, ale patrząc na to jaki to samochód i na jakiej nawierzchni, no i to, że jest tak daleko, trochę mi się nie podoba . . . .
2.Za bardzo pochylona w lewo
3.To jest bardzo dobre, nie przyczepiając się już do tego, że samochód jest tak daleko, ale tło, i to jak daleko widać góry w tle zasługuje na pochwałę
4.Nic specjalnego, poza Mustangiem oczywiście :mrgreen:
5.Tutaj za duży pochył kamery, i za mało samochodu na tym zdjęciu
6.Ładne odbicie na masce, nic więcej
7.Spoko, ale dymu mogłobybyć więcej :wink:
Moja Ocena: 4.9/6.0 - Coraz lepiej aczkolwiek postaraj się jeszcze bardziej, pobaw się filtrami, szybkością migawki, przysłoną, balansem bieli, a będzie jeszcze lepiej
1. Auto zdecydowanei za daleko.
2. Dosyc zwyczajne, ale poprawne.
3. Znowu trochę za daleko, ale jest całkiem przyzwoicie.
4. Brakuje mi tu agresji... bez wyrazu to zdjęcie.
5. Uwielbiam takie zdjęcia, zakręt fantastycznie ujęty.
6. Całkiem spoko, nie ma do czego się przyczepic, ale gorsze jest to, że nie ma na czym zawiesic oka.
7. Przyjemnie zapalone światła.
7,5/10
Widac, że się starasz. Robisz bardzo dobre technicznie fotki, brakuje tylko im indywidualności. Ważne, że pomimo małego doświadczenia nie robisz jakiś dziwnych zdjęc i za to mam do Ciebie szacunek ;]
Komentarz