Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjęcia] KUBIXXX

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• [Zdjęcia] KUBIXXX

Witam, was wszystkich jestem tu nowy. W GT gram od niedawna mam narazie tylko 40%. A oto kilka fotek. Komentujcie
    Reszta fot (czyli ta lepsza czesc bo te tu to poczaatki) potem... Może wieczorkiem coś dorzuce...

Stan: 60%, 1,2 mln Cr., 160 samochodów
    V-max: 405 km/h T-max: 24h S-max: ... (220 pare okrążeń niemiecką trasą)

Moja Opinia

Na wstępie, Witam Cię serdecznie na naszym forum, mam nadzieję, że będzie się miło postowało
    A teraz przystąpię do oceny zdjęć:
    Jako, że wstawiłeś miniaturki i to w tak wysokiej rozdzielczości, dosyć trudno jest oceniać, więc na przyszłośc jeśli to dla Ciebie nie kłopot wstawiaj na forum obrazki w pełnych wymiarach, ale zmniejszone do 600px, wtedy najlepiej się ogląda
    No, więc polecimy od lewej, i rzędami od góry
    1.Czerwony Eclipse, nie wygląda zbyt dobrze, felgi też raczej badziewne, ale ogólnie wykonanie fotki nie najgorsze
    2.To zdjęcie, jest bardzo dobre, i mi się podoba, na samochodzie ostrośc niemalże idealna, a tło rozmyte, w tej hali fotki zawsze wyglądają dobrze, ale to jest niemalże idealne.
    3.Wiem, co chciałeś uzyskać, trochę niewyszło, ale i tak nie jest, źle . . . .
    4.Szkoda, że tył auta jest w jakimś takim cieniu, ale ogień to rekompensuje.
    5.Dobrze, dobrze, drift jest, kontra jest, ale brakuje tego czegoś . . .
    6.Tutaj jakoś tak ten kurz z przodu nie naturalnie wygląda, to zdjęcie nie podoba mi się za szczególnie . . . .
    7.J.W
    8.Mokra Tskuba i Lancer, w ładnym kolorze, porządna fotka, nie mam większych zastrzeżeń
    9.A tutaj podobnie, tylko jeszcze ładnie do tego ta łuna wodna wygląda za samochodem, no i co się rzuca w oczy, to chyba nie utwardziłeś zawieszenia i stabilizatora, sądząc po przechyle auta
    10.Takie zdjęcia zawsze są wspaniałe
    11.Średnio, no bo wyprzedzić Opla to żadna sztuka . . . .
    12.Trochę za ciemno, ale ogólnie nie jest, źle, a to Lupo wygląda jak taki jeden z wyścigów równoległych na Bemowie . . .
    13.Tutaj już jaśniej, ale to wciąż jeszcze nie jest ideał
    14.Ładna, tylko jak dla mnie trochę za blisko samochodu umieściłeś kamerę
    15.Szkoda, że tył rozmyty bo ten kurz w nadkolu tylnym mógł ciekawie wyglądać . . . .
    16.To jest jak dla mnie kompletnie nie udana fotka
    17.Piękne, ja na ten przykład bardzo lubię jak auto 4WD jadąc w drifcie nie ma kół skręconych, bardzo mi się takie fotki podobają . . . .
    18.Tutaj już gorzej, a przede wszystkim za bardzo rozmazane
    19.Klasyka gatunku, dobre zdjęcie, szkoda tylko, że GT4 Cię ograniczyło, mówię tutaj o tym murze i teksturach
    20.To jest ładne, ale trochę za bardzo nijakie . . . .

Moja Ocena: 5.6/6.0 - Jest tutaj dużo bardzo dobrych zdjęć, jest też kilka gorszych, zaintrygował mnie 270R na szutrze, ale Swoją droga nawet fajnie wyglądał, jeśli to Twoje pierwsze fotki, to gratuluje bo są na prawdę dobre . . . .

PS.Zapraszam do obejrzenia moich zdjęć TUTAJ :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

Re: FOTO BY KUBIXXX

Witamy na forum!
      Na początek reklama: viewtopic.php?f=38&t=2532 - moje zdjęcia ;]

Teraz oceny:
      1. Typowe zdjęcie z Wielkim Kanionem w tle. Innowacji nie ma, ale fotka do najgorszych nie należy.
      2. Nieźle się prezentuje Lotus w tym kolorze. Poza tym nie ma nic nowatorskiego, zdjęcie jakich wiele, ale każdy musi je w swojej karierze zaliczyc
      3. Podoba mi sie. Dobre auto w poślizgu, jednak nie na asfalcie, ale na szutrze. Niezłe zdjęcie.
      4. Dobre, ale czegoś mi tu brakuje. Chyba ta droga "nad" autem jest zbyt mało wyraźna... a może to Imageshack coś zepsuł?
      5. Chyba odrobinę za dużo tyłem zarzuca to Nismo W dodatku jest w lekkim cieniu, co nie sprawia, że fotka jest dobra.
      6. Ciekawe, ale trochę widac lekki brak doświadczenia Następnym razem będzie lepiej, gwarantuję :mrgreen:
      7. Fajnie by było gdybyś ujął całą tą białą górę w tle.
      8. Bardzo fajne. Naprawdę mi się podoba. Lekki poślizg, a auto wygląda jakby to dla niego była drobnostka
      9. Hmm... trochę to wygląda tak, jakbyś przeniósł drift z asfaltu na mokrą nawierzchnię. Dobre zdjęcie, ale jak dla mnie trochę nienaturalnie wygląda samochód.
      10. Bardzo dobre, gdyby jeszcze więcej tego ciemnego było... ale i tak jest świetnie
      11. Fajne zdjęcie.
      12. Ciekawe, ale tło niepotrzebnie zamazane.
      13. To już znacznie fajniejsze.
      14. Trochę za dużo zbliżenie, minimalnie dalej i byłoby znakomicie.
      15. Tutaj już takiego zastrzeżenia nie mam, brawo za to zdjęcie.
      16. Auto ucięte w połowie... Może i fotka trochę zyskała na oryginalności, ale ja to kwalifikuje jako błąd...
      17. Jakoś mi to zdjęcie nie podchodzi...
      18. Tu sprawa ma się inaczej - podoba mi się to zdjęcie, choc auta jak na mój gust nie do końca pasuje.
      19. Za mocno skręcone koła.
      20. Zbyt nijako.
      Ogólna ocena: 8,25/10
      Stały, średni poziom, ale więcej się po początkującym nie spodziewałem Pare fotek naprawdę fajnych - w kolejnych sesjach będzie ich więcej, prawda?
      http://najalternatywniej.blogspot.com/
      keep calm & carry on
      digart - lastfm
      ---
      REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Witam cię również, Fotki jak na pierwsze naprawde są dobre... Szczególnie podoba mi się zdjęcie 10 - podoba mi się w nim kąt ujęcia. Wszystkich nie będe oceniał, ponieważ jest ich jak na jeden post trochę zadużo.
        Ogółem jako że jesteś początkujący - 8/10

Jeżeli zrobisz jakieś następne, prześlij je odrazu na forum, a napewno je obejrze

Pozdrawiam.

Komentarz

Kilka fot przed snem... (są to dalej stare foty zrobione kiedyś tam)
          NISMO 400R

Alpiny

Lupo

Golfik

Dobra na dzisiej koniec bo zaś za dużo wkleje. Dzięki za wysokie oceny . Mam nadzieję że będzie coraz lepiej... Pozdro ze śląska

Komentarz

Tym razem GENIALNIE! Proszę o więcej takich fotek, tym bardziej w ukierunkowaniu na Golfa I. Ach...

Komentarz

Za duże, zdecydowanie za duże. Przez to są znacznie ucięte.
              Po tych skrawkach wnioskuje, że jest lepiej.
              keep calm & carry on
              digart - lastfm
              ---
              REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Moja Opinia

1.Bardzo dobre, auto rywala ładnie rozmyte, a 400R w ostrości, pięknie
                2.To również jest bardzo dobre, powiedziałbym nawet, że idealne
                3.Tutaj tło troszeczkę, rozmyte i ciemnawe, ale dodaje to zdjęciu dużo uroku
                4.A tutaj taki, pojedynek generacji, który również wygląda świetnie . . . .
                5.Dobre zdjęcie, bardzo podobają mi się takie fotki przedstawiające wyścigi samochodów tej samej marki
                6.Gdzie tym Golfem w teren ? To nie wersja Country Ale fotka bardzo dobra, też kiedyś wykorzystałem w ten sposób "zielone" na Infenion Raceway, podoba mnie się a nawet bardzo
                7.To już jest poezja, po prostu wspaniałe zdjęcie, i teren za samochodem, też pięknie wygląda, takie fotki inspirują

Moja Ocena: 5.7/6.0 - Nie ma kompletu, gdyż fotka nr.3 Moim skromnym zdaniem nieco odstaje od pozostałych, ale ogólnie foty robisz wspaniałe

Zapraszam również do obejrzenia Moich fotografii TUTAJ

PS.Witek, te kilka fotek można zapisać na dysku i w przeglądarce obrazów Windows będziesz miał w pełnych wymiarach i nic nie ucina, ja tak robię jak fotek nie jest za dużo :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

witaj KUBIXXX

naprawdę bardzo fajna sesja.
                  1. pierwsza fotka naprawdę piękna, bardzo podoba mi się to rozmycie.
                  2. ujęcie jak w "szybcy i wściekli" bardzo pozytywnie
                  3. ładne auto i to tyle na temat 3 fotki
                  4. fajny pomysł, osobiście bardzo mi się podobają światła tego alpine'a
                  5. jak dla mnie trochę ciasno na tej fotce ale fotka fajna
                  6. samochód ok ale otoczenie mi się nie podoba
                  7. klasyka gatunku i fajnie że na stalówkach tutaj tło wygląda fajnie, jak w bawari :wink: bardzo fajna fotka

ogólnie oceniam sesję na 5+/6

P.S. proszę abyś numerował fotki cnastępnym razem co bardzo ułatwi ocenę przy większej ilości :mrgreen:

pozdrawiam
                  może jakaś honda civic Vgen> ?? :wink:

Komentarz

RESZTA starych fot:
                    1
                    2
                    3
                    4
                    trocha nie wyszło ale ktoś mnie o golfiacza prosił to daje co mam
                    5
                    6
                    7
                    brakuje yno skrzydeł i mógłbym napisać CTT - jedna z droższych linii lotniczych :mrgreen:
                    8
                    9

NO I TERAZ JUŻ RACZEJ SAME NOWE BĘDĘ WCIEPYWAŁ, NO TO SPADAM POROBIĆ COŚ CIEKAWSZEGO...

Komentarz

Moja Opinia

1.Tutaj się nie popisałeś, słaby kadr, no i kamera z nieco złej strony.
                      2.Wspaniale robisz te zdjęcia z wyścigów, po prostu cudo
                      3.Zbyt, zwykłe jak na Ciebie
                      4.To już dużo lepsze, czuć tutaj profesionalizm
                      5.Subaru szybsze bokiem, niż Ruf normalnie co ? Świetna fotka, i jeszcze ten wieczór . . . .
                      6.A tutaj pojedynek generacji, też udany bardzo,
                      7.Osobiście bardzo lubię tego typu fotki, i ta również jest świetna jak dla mnie
                      8.I tutaj też pojedynek generacji, ale jakoś Ruf'y wyszły lepiej
                      9.I pomyśleć, że 214KM a daje tyle radości . . . . . Średnio, fotki z driftu wymagają nieco innych nastawów,

Moja Ocena: 5.8/6.0 - Super fotki, jak zwykle wysoki poziom

Pozdrawiam

Komentarz

1. Genialny kąt, oryginalne zdjęcie. Brawo, brawo.
                        2. Po prostu jadące sobie Lupo... brakuje emocji...
                        3. Niezłe zdjęcie.
                        4. Ubogie to tło trochę...
                        5. Dosyc ciekawe, jednak nie do końca mi odpowiada.
                        6. Pięknie razem wyglądają.
                        7. Przedziwne Ten czarny RUF wygląda jakby zaparkował w powietrzu, ufok :mrgreen:
                        8. Dobre zdjęcie, bardzo dobre - wiekszych zarzutów nie ma.
                        9. Nie podoba mi się. Ponuro...

9/10
                        keep calm & carry on
                        digart - lastfm
                        ---
                        REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Kolejna porcja

Komentarz

Moja Opinia

1.Zdjęcie bardzo dobre, na prawdę ma w sobie coś wspanialego
                            2.DTM, zawsze wygląda fajnie, ale tutaj jest jeszcze lepiej
                            3.Tutaj jest już dużo fotek wloskich aut, we wlaśnie tym miejscu
                            4.To mnie się nie podoba

Moja Ocena: 5.5/6.0 - Fotek niewiele, ale widać, że dobry z Ciebie fotograf

Pozdrawiam

Komentarz

Daj trochę większy obrazek w podpisie, nic na nim nie widać
                              narancs alternativa

Komentarz

Pracuję...
                              X