Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Jak wrzucic fotki

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Jak wrzucic fotki

A więc mam taki problem jestem początkujący więc pytam się was.Mam pen drive mam na nim zdjęcia a nie wiem jak je tu wrzucic więc prosiłbym o przedstawienie krok po kroku jak to zrobić będe bardzo wdzięczny

Pozdrawiam :wink: :wink:

Re: Jak wrzucic fotki

Po prostu podpinasz do USB pen drive i następnie wchodzisz na http://www.inmageshack.us albo http://www.fotosik.pl i je uploadujesz. Za każdym zdjęciem otrzymujesz link, którego zamieszczasz na forum.

Komentarz

Uzyj linka z kwadratowymi nawiasami [img] bo mozesz miec dwa linki zaproponowane po wrzuceniu fotki, zaleznie jaki serwer wybierzesz, czyli np:
      maruda
      A-spec 17,839 km

Komentarz

Moja Pomoc

Ja wrzucam w następujący sposób:
        1.Fotki wrzuć na Pen Drive'a, Mp3, itp.
        2.Skopiuj je na dysk Swojego komputera.
        3.Zarejestruj siÄ™ na http://www.fotosik.pl
        4.Gdy już się zalogujesz, znajdź w panelu na górze "Dodaj zdjęcia" i naciśnij.
        5.Wybierz ile zdjęc chcesz dodać (na darmowym koncie maksymalnie 10 naraz chyba, że kupiłeś konto PRO, wtedy możesz dodać aż 100 zdjęc w tym samym czasie).
        6.Kiedy już wrzucisz fotki na serwer Fotosika kliknij na "Zdjęcia" w panelu na górze.
        7.Szukasz zdjęcia które chcesz dodać.
        8.Po prawej stronie od miniaturki masz "Pobierz pozostałe kody" >>>> Klikasz na to
        9.Teraz skopiuj któryś z linków tabeli "Kody na forum dyskusyjne" >>> W zależności od tego czy chcesz wstawić miniaturkę czy pełen rozmiar kopiujesz odpowiednio podpisany link.

W ten sposób można wrzucić zdjęcia bez wstawiania tych - Gdyż aplikacja fotosika wykonuje to automatycznie, a Ty musisz tylko skopiować odpowiedni link :wink:

Mam nadzieję, że pomoże Ci to co napisałem powyżej

Pozdrawiam

Komentarz

Dodam, że lepiej wstawic miniaturki lub jakieś pomniejszone zdjęcia, bo to zapobiegnie długiemu wczytywaniu się strony i nie będzie trzeba się bawic suwakami, żeby zobaczyc zdjęcie.
          http://najalternatywniej.blogspot.com/
          keep calm & carry on
          digart - lastfm
          ---
          REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Gdy robi sie obrazki do pokazania w necie zawsze dobrze zrobic im kompresje jpg by nie byly takie ciezkie...
            maruda
            A-spec 17,839 km

Komentarz

fotosik??

miejsce-fotosik :wypełniam rubrykę na rejestrację i co ... nie ma "REJESTRUJ" (czytałem regulamin i zatwierdziłem)

Komentarz

Zamieszczone przez 190E
                miejsce-fotosik :wypełniam rubrykę na rejestrację i co ... nie ma "REJESTRUJ" (czytałem regulamin i zatwierdziłem)
                Bo musisz wiek zmienić na 3+, a potem wyłączyć komputer...

A skoro jest napisane, że nie ma rejestru to pewnie go nie ma :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

Najlepiej korzystaj z http://www.imageshack.us - wrzucasz zdjęcie, kopiujesz link z "Thumbnails for forum (1)" i po kłopocie - zdjęcie jest na forum z ładną miniaturką.

http://crazypumpkinsnest.wordpress.com/

Komentarz

a czy moge je wrzucic do wlasnego albumu picasa i dac do niego linka??

Pozdrawiam

Komentarz

Zamieszczone przez LUCKYBUSTER
                      a czy moge je wrzucic do wlasnego albumu picasa i dac do niego linka??

Pozdrawiam
                      Nie to nie jest dozwolone.

Foty hostujemy na innych stronach do tego przeznaczonych a tutaj wklejamy je za pomocÄ… tagu [img]
                      Lub gotowego linku podanego przez stronę po shostowaniu zdjęcia.

Komentarz

Aby nie powielać jakiegoś tematu, podłącze się pod ten, mimo że mój problem jest nieco innej natury.
                        Otóż dlaczego moje PS2 nie wykrywało Pendrive'a (w sumie to mp3 ), kiedy chciałem zrzucić zdjęcia? Inaczej formuując pytanie, jakiego pendrive'a uzywacie Wy (wystarczy firma), aby zrzucić foty z konsoli na kompa? Z góty dzieki za odpowiedź.
                        A-Spec lvl- 16
                        B-Spec lvl- 4

Komentarz

Konsola nie wykryje Ci pena w sofcie. Podłącz te mp3 normalnie odpal GT, wejdź w photo mode i gdy będziesz chciał zapisać to wyjdzie Ci okienko gdzie chcesz zapisać. Domyślnie memory card ale rozwijasz tą liste i wybierasz flash (albo usb memory nie pamiętam jak tam było) to wsio

Komentarz

BTW. Teraz po wczytaniu się w odpowiedź zauważyłem, że źle sformułowałem pytanie, a Ty odpisałeś na nie prawidłowo (tj. jakbym próbował zrzucic z konsoli na pena). Prawidłowo sformułowane powinno brzmieć: gra nie wykrywa mi pamięci (już próbowałem zrzucać, będąc w Photo lab). Dlatego myślałem, że to wina konsoli, która mi wogóle nie wykrywa urządzenia (kiedy jestem w grze). Anyway, jutro spróbuje z normalnym pendrivem, a nie marną mp3. Mysle że powinno pomóc.
                            A-Spec lvl- 16
                            B-Spec lvl- 4

Komentarz

W sumie to jedyne wyjście bo zapewne próbowałeś podpinać pod obydwa porty. Powodzenia

Komentarz

PracujÄ™...
                              X