Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjęcia] gokaido

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• [ZdjÄ™cia] gokaido

Pare fotek. W Photo mode bawie siÄ™ od ok. tygodnia, i jak mi sie nie znudzi to jeszcze sie troche pobawie

Alfa 147 GTA

Toyota Supra

Audi LeMans

BMW M5

Shelby GT350

Lancer Evo V

MB 190 EVO II
    > ^.^

Świetne zdjęcia

Patrząc na Twoje zdjęcia wydaje mi się, że mam do czynienia z zawodowcem . . . .
    A teraz moje opinie:
    Alfa Romeo 147 GTA
    Fotka średnia i bez rewelacji . . . .
    Toyota Supra
    3 zdjęcie z górnego rzędu jest bardzo dobre, ale ostatnie z górnego rzędu jeszcze lepsze . . . . .
    Bardzo mi się podoba 1 zdjęcie z dolnego rządka, z tą łuną świetlną dookoła świateł i ogień, po prostu znakomita fotka
    Reszta fotek Supry średnia, aczkolwiek nie najgorsza
    Audi R8
    2 i 3 zdjęcie jest robione w tym samym miejscu a zupełnie nie wygląda, dzięki temu, że zmieniłeś przysłonę na bardziej niebieską, ale fotka 2 najbardziej mi się podoba, to dohamowanie i ogień wyszło ślicznie . . . . .
    Bmw M5
    Fotka przedostatnia jest wspaniała po prostu genialna . . . . . rzadko kiedy udaje się w GT narobić tyle dymu . . . . widać od razu, że fotka była robiona na dużej prędkości, reszta fotek BMW jest dobra, ale niczym nie urzeka (mnie)
    Shelby GT350
    Foty po prostu SUPER GENIALNE gdyby nie napis w prawym dolnym rogu, pomyślałbym, że Stive McQueen zmienił kolor . . .
    Dwie ostatnie z tym rozmyciem najlepsze . . . .
    Evo V
    Fotki poprawne do bólu, niczym nie zaskakują . . . .
    Mercedes E190 Evo II
    Pierwsza bardzo ładnie ukazuje te masywne "biodra" tego bolidu, a druga umiejętności lotnicze . . . .

Ogólnie sesja śliczna, oceniam na 5,3/6,0 >>>> Tylko tak dalej

Pozdrawiam

Komentarz

Re: Photos by gokaido

Słabo, jedynie te z schelby dają rade, drugie i przedostatnie. Ale mam nadzieję zw z czasem dojdziesz do wprawy. POza tym to już było...

Komentarz

Re: Photos by gokaido

na mnie wrazenie zrobily fotki Evo i M5. Naprawde kozackie :mrgreen: pozdrawiam
        Honda Rulezzzzzzzzzzzz

Komentarz

PracujÄ™...
        X