Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjęcia] CRX

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: CRX fotki

nowe auta w garazu wiec i nowe fotki :mrgreen:

Honda Rulezzzzzzzzzzzz

Komentarz

Coraz lepiej Ci idzie

No, foty robisz coraz lepsze Poziom jest wyrównany mniej więcej, ale według mnie najlepsza jest Mazda MPS na "dohamowaniu" >>>> ładne rozmazanie zrobiłeś na tej Hondzi S2000 Tylko tak dalej

PS.Twój 400R ma świetne koła

Pozdrawiam

Komentarz

mala sesja mojej Hani

Honda Rulezzzzzzzzzzzz

Komentarz

Biała Honda

Moim zdaniem najlepsza fotka 3 >>>> Ładnie wyeksponowane autko i felgi
          Fotka 1 bez wyrazu a 2 nawet niezła.
          Taka mała rada dotycząca 4 fotki, jak robisz auto a przed nim jakaś prosta to zwracaj większą uwagę na to co chcesz żeby było ostre i na tym koncentruj 100% Autofocus
          Ale i tak jest dobrze
          Sesja na 5,1/6,0

Pozdrawiam

Komentarz

dziekuje za dobra rade i dzieki za dobra ocene. milo mi ze chociaz jedna osoba ocenia moje fotki. pozdrawiam!!!!
            Honda Rulezzzzzzzzzzzz

Komentarz

po przerwie kolejne fotki

Honda Rulezzzzzzzzzzzz

Komentarz

Sesja średnia

Tą sesję uważam za troszkę gorszą od poprzednich co nie oznacza złą :wink:
                1.Ford GT idealnie pasuje do tego miejsca, wyeksponowałeś dokładnie felgi w taki sposób jak ja własnie lubię, najlepsza fotka z sesji. BTW. Masz u mnie dużego plusa za to zdjęcie
                2.Biała S2000, i duże miasto nocą, co prawda felgi ma strasznie badziewne, ale fotka ogólnie nie jest zła, oklepane miejsce ale i tak jest dobrze
                3.To jest dla mnie trochę bez wyrazu, po prostu Clio w parku jesienią . . . . nie mniej jednak fotka bez zarzutu jak zawsze na dobrym poziomie :wink:
                4.Dobre zdjęcie, aczkolwiek trochę ciemne, ale nie martw się gdyż ciemne fotki to norma u początkujących "paparazzi" GT
                5.To jest zdecydowanie bardzo dobre, ładna rozdzielczośc na samochodzie i rozmazane otoczenie, dobre zdjęcie
                6.Szkoda, bo to zdjęcie moim zdaniem jest najsłabszym punktem sesji, co nie oznacza kiepskie, ale mogłoby być lepsze

Sesję oceniam na 4,6/6,0 - Crx potrafisz robić bardzo ładne zdjęcia, ale niektóre po prostu wychodzą gorsze, lecz to całkiem normalne, i tak jest bardzo dobrze jak na początek :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

bede pamietal o tym PLUSIE he he .Jesli chodzi o s2000 to ma ladne felgi naprawde mozliwe ze sie teraz nie popisalem ale fotki mi sie podobaja. mam nadzieje ze nastepnym razem dostane wieksza note. pozdro
                  Honda Rulezzzzzzzzzzzz

Komentarz

1. Dobrze, może ująłeś trochę za dużo dołu, ale to dobra fotka.
                    2. Trochę ta koncepcja opatrzona... no i te felgi... Mogło byc lepiej.
                    3. Fatalny kadr, ogólnie nie wiem co tu chciałeś uchwycic. Zero polotu.
                    4. Lubie takie zdjęcia, ale z nie wyjaśnionych przyczyn to mi się nie spodobało.
                    5. Spoko, byłoby jeszcze lepiej gdybyś wziął inne auto.
                    6. Nic specjalnego. Zwykłe zdjęcie, nie zasługujące na uwagę.

Moja ocena:
                    4,5/10

Potrafisz lepiej.

P.S. Sorry Lukas za przywłaszczenie sobie Twojego systemu oceniania - po prostu ten jest najlepszy
                    http://najalternatywniej.blogspot.com/
                    keep calm & carry on
                    digart - lastfm
                    ---
                    REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Witek, spoko loko, przynajmniej będziesz pisał więcej niż jedno zdanie na temat fotek :wink:
                      Co do zdjęcia 3 to faktycznie jak już pisałem nie jest najlepsze, ale złe też nie jest

Pozdrawiam

Komentarz

cholera dalem plame musze sie poprawic
                        Honda Rulezzzzzzzzzzzz

Komentarz

Zamieszczone przez crx
                          cholera dalem plame, musze sie poprawic
                          Słuszne spostrzeżenie :wink:
                          Jak widzisz Witek Enzo ocenił Cię tylko na 4,5 w 10 stopniowej skali, więc nie jest najlepiej :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

moze te beda bardziej udane :

krajobraz
                            Honda Rulezzzzzzzzzzzz

Komentarz

Lukas - Opinia na temat zdjęć

Lepsze, ale od czego ? Od poprzedniej sesji faktycznie są trochę lepsze, ale CRX stać Cię na coś znacznie lepszego :wink:
                              1.Własnie dzisiaj odblokowałem to samo Camaro, fotka niczym nie urzeka, kiepska perspektywa.
                              2.Ta nie jest najgorsza, ale to wciąż nie jest to, co na początku.
                              3.To mi się podoba, ładnie jest pokazany samochód i ogólnie fota dobra, tylko dlaczego SL500 zamiast SL600 i dlaczego BBS'y ? IMHO to najgorsze koła jakie można założyć na samochód !
                              4.Zdecydowanie najlepsza fotka z sesji, odpowiednia jasnośc i ładnie przechylony samochód, no i nie widać aż tak tych BBS'ów.
                              5.Ależ ty masz "fazy" na to Clio V6 i jeśienną mapę . . . . Ale trzeba przyznać, widać znaczną poprawę w stosunku do tamtego Clio z poprzedniej sesji.
                              6.Zdjęcie nie najgorsze, aczkolwiek mogłoby być widoczne więcej trasy :wink: Wybrałeś świetny samochód !
                              7.Bardzo porządna fotka, wszystko ładnie no i zmienileś te fatalne felgi :wink:
                              8.Ameryka to i Silverado SS - Fotka świetna
                              9.Co to ma być ? Zabrakło mi tu . . . . samochodu Chciałeś zrobić fotkę otoczenia, ale wyszło jak wyszło, jak dla mnie najsłabszy punkt sesji.
                              No ale dosyć narzekania bo to na prawdę nie najgorsze zdjęcia :mrgreen:

Moja ocena: 4,7/6,0 - Fotki z początku Twojej "kariery" są moim zdaniem lepsze, postaraj się więc

Pozdrawiam

Komentarz

ostatnio stracilem wene do robienia zdjec. sadze ze to z powodu ze musze sie roztac z gt4 na jakis czas i bardziej skupialem sie na wyscigach niz na fotkach lecz mam nadzieje ze nastepna sesja bedzie najlepsza pozdro !!
                                Honda Rulezzzzzzzzzzzz

Komentarz

Pracuję...
                                X