Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjęcia] Lukas

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Nowe Fotki

Nowa sesja dotyczy wspaniałego Datsuna na torze Suzuka . . . .
    Oto te zdjęcia:
    1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.Kierowca był tak oczarowany jego pięknem, że przebił sobie rękę.....DOSŁOWNIE

Pozdrawiam

Komentarz

• Re: Lukas FOTO

FAJNE TE FOTKI!
      Najlepsza ta siódma!
      Spodobały mi się też 2.,3. i 6.

POZDRAWIAM

Komentarz

Ja nie lubię zdjęc z driftu, zwłaszcza gdy w głównej roli występuje klasyk.. to świętokractwo
        http://najalternatywniej.blogspot.com/
        keep calm & carry on
        digart - lastfm
        ---
        REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

NIE GADAJ !!
          Nie są takie złe te klasyki.
          MI SIĘ PODOBA! :mrgreen:

NIE UŻYWAJ CAPS LOCK i tylu emotikon
          Moderator

Komentarz

Zamieszczone przez Witek Enzo
            Ja nie lubię zdjęc z driftu, zwłaszcza gdy w głównej roli występuje klasyk.. to świętokractwo
            Moje zdanie jest takie same

Komentarz

• Nowe Fotki

Kilka nowych fot:
              1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

Pozdrawiam

Komentarz

Witam.
                Sesja z Megane:
                1. Niezwykle czyste i przejrzyste zdjęcie. Ciekawe ujęcie. Podoba mi się
                2. ... Ja pierdziele... no nie mogę no... coraz lepsze te foty! Przepiękne.
                3. Ato mi się jakoś nie podoba. Nie wiem dlaczego ale zdjęcie nudzi jakoś i nie ma w sobie tego czegoś...
                4. Bardzo fajne ale chyba z duży kontrast... i przez to mi się nie podoba.
                5. Tutaj również mi brakuje czegoś - czepiam się. Aczkolwiek fotka ładna.
                6. No tak... cisza, spokój a tu nagle 6 zdjęcie i Szok! Świetne foto. Podoba mi się wszystko w tym ujęciu.
                7. Kolejne niesamowicie dobre zdjęcie...
                8. myślałem że lepiej się nie da... MISTRZOSTWO... To słońce rozmyte i fura ostra... No pięknie.
                9. Świetny pomysł. Ciekawe i bardzo dobre technicznie zdjęcie.
                10. Okropne.
                11. ten dym . . . straszne przeżycie.

Dwa ostatnie zdjęcia psują nastruj jakże świetnej sesji... Naprawdę miałeś dobry pomysł z tym kontrastem

Datsun:
                1. Głupio mi już pisać że Twoje zdjęcie jest świetne no ale cóż... skoro faktycznie jest to muszę to napisać. Jest świetne
                2. Genialne Fantastyczne foto.
                3. A to to już Lukas'owskie Mistrzostwo... Co tu dużo mówić.
                4. Piękne kolory, fajnie auto wygląda ale ten dym za gęsty. Taki drift klasykiem?
                5. Oooo nie. To klasyk a nie japońska przecinarka :wink:
                6. To już troszkę lepsze i do zaakceptowaniia Sam poślizg świetny. Fotka sama w sobie też super. Ale to klasyk jest... to go boli...
                7. :wink: fajne ujęcie

Sesja z 280 Z na początku:
                1. Dobre i fajne zdjęcie i tutaj jak najbardziej dym i drift mi pasują do tego wozu
                2. Brawo brawo brawo! Świetnie Ci to idzie
                3. Poezja. Esencja GT.
                4. Tutaj róznież zaje...iście. Normalnie te Twoje fotki są nienormalnie dobre :wink:
                5. z fotki na fotkę jest coraz lepiej... jak Ty to robisz?
                6. no comment
                7. Wszystko ok ale to rozmycie dokoła Nissana jest brzydkie. Naprawdę lepiejj by było bez tego.
                8. Fajne ale nie powala.
                9. cto jest to widzę drobne podobieństwo w pomyśle do mojej fotki ale może się mylę.

Kolejna świetna sesja. Jestem pod wrażeniem Twoich pomysłów. Skąd Ty je bierzesz?
                pozdrawiam.

Komentarz

WOW Nie sądziłem, że ktoś to wszystko oceni....Dzięki Slik :wink:
                  A teraz kilka spraw:
                  Zamieszczone przez Slik5
                  Taki drift klasykiem?
                  No fakt, może trochę przesadziłem.....ale to samochód sportowy :wink:
                  Zamieszczone przez Slik5
                  5. z fotki na fotkę jest coraz lepiej... jak Ty to robisz?
                  Moje Fotki to Photoshop :wink:
                  Zamieszczone przez Slik5
                  9. cto jest to widzę drobne podobieństwo w pomyśle do mojej fotki ale może się mylę.
                  Masz rację ! Zainspirował mnie ten Mitsubishi Lancer o zachodzie słońca :wink: Ale chciałem, żeby było więcej cienia

Ale polecam wszystkim przejechać się tym Datsunem (kabriolet z początku strony), w Arcade Mode na torze Suzuka (długa) qucik tune na max, waga na minimum, TCS wyłączony, MT/AT i opony Przód: N2 Tył: N1 - Na prawdę polecam, nie żeby namawiać do katowania staruszka, ale ten samochód z tymi "ustawieniami" według mnie powala jeśli chodzi o łatwość prowadzenia podczas jazdy popisowej :wink:

Jeszcze raz dzięki za tą wieeeelką ocenę moich ostatnich sesji :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

Dawno nie komentowałem, czas się trochę poprawić

Najpierw ogólnie skomentuje nieskomentowane sesje
                    Lukasie - szukasz nowych pomysłów, jesteś mistrzem Photoshopa i pomysłowych, "odkrywczych" zdjęć.

Kapitalna była sesja "Czarnego Brata", a szczególnie jajcarskie zdjęcia z białym Sirionem i "podziwiającymi" kompaktami. Klimatu i humoru dodawały zabawne podpisy Ocena sesji: 5.3/6.0 - nie są one mistrzostwem jakości i piękna, ale humoru i zabawy jak najbardziej

Sesja z żółtą Meganką - otwarcie powiem, że nie lubię francuskich wozidełek. Ale ocenić mam zdjęcia. 1,2 - oklepane standardy. 3 - nie dość ze oklepane, to jeszcze nieudane. 4 - udane i ciekawe, ale za ciemne. 5 - ciekawe ale rozmyte za bardzo. Ale już 6,7, i 8 to poezja. To słońce... jesteś mistrzem takich ujęć. Następnie 9 to kolejne kapitalne zdjęcie. 10 i 11 - takie sobie. Dym jest nierealistyczny, choć... to francuz, więc pewnie coś się zepsuło
                    Ocena sesji: 5.0/6.0

Teraz dziadek Datsun. Tutaj już bez dwóch zdań wszystkie fotki to świetny dowód na to, że Twoje umiejętności i Photoshop w twych rękach tworzą arcydzieła. A najlepsze zdecydowanie jest zdjęcie 4.
                    Ocena sesji: 5.6/6.0

No i "perła w koronie". Sesja z Datsunem 280Z. Po prostu biję pokłony i padam na twarz. 5 i 2 to jedne z najlepszych Twoich zdjęć.
                    Skyline - do bani. Rozmycie za duże, a wóz nic ciekawego akurat w tym momencie nie prezentuje
                    B - grupowy zajadacz bagietek - Turbo 16 - albo zbyt ciemny, albo... sam nie wiem. Coś mi w nim nie pasuje.
                    Ale sesja jako całość - 5.9/6.0. 0.1 odjęte za Sky i francuzika

Komentarz

Wszystkie są piękne,biały Nissan tylko dziwacznie wyszedł ale naprawde robisz super foty!!Mam pytanie czy przy Datsunie dytowałeś fotki na komputerze?Czy ty wogóle dytujesz swoje fotki w Photoshopie czy czymś?Bo wiekszość wygląda na za bardzo podkręcone jak naprzykład sesja z żółtym Renault. :wink:
                      GT-żeby ono jeszcze gotowało...

http://lodz.naszemiasto.pl/wydarzenia/875187.html

Komentarz

W jaki sposób robisz że masz tak dużą ilość tak gęstego i widocznego dymu?

Komentarz

Zamieszczone przez Jimmy
                          Mam pytanie czy przy Datsunie dytowałeś fotki na komputerze?Czy ty wogóle dytujesz swoje fotki w Photoshopie czy czymś?
                          Tak, obrabiam zdjęcia w PS'ie :wink:
                          Zamieszczone przez Jimmy
                          W jaki sposób robisz że masz tak dużą ilość tak gęstego i widocznego dymu?
                          Aerografem :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

Fajniejsze byłyby bez PS.

Komentarz

No,ja też poprubuje troche ale jdna serie. :wink: Sproboje i tyle bo nie lubie edytowac.Hej Lukas wstaw trochę fotek "czystych" ok?Takich co nic nie ruszales,poprostu chce zobaczyc jak robisz bez edycji.Ale ladnie je zedytowales. :wink:

Komentarz

• Nowe Fotki

Zrobiłem dzisiaj dużą sesję Muscle Car'ów którą wrzucę w 6 częściach, a oto pierwsza z nich:
                                1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

A teraz coś dla osób które nie lubią mojego PS'a - UWAGA ! BEZ PHOTOSHOPA !
                                Jest to ta sama sesja tylko, że czysta i nieskażona :wink: :
                                1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

Pozdrawiam

Komentarz

Pracuję...