Re: Lukas FOTO
Ocenie te nowsze serie,bo nie mam zabardzo czasu na oceny wszystkich od poczantku
I - te z imprezą
1. Bardzo mi sie podoba ( i fele pasuja do tego auta
)
2. Wszystko ok tylko ten zolty mi jakos nie pasuje do niebieskiej imprezy(według mnie) ( a i lepiej by wyszlo z kontrą)
3. Niby tez jest ten żółty ale na tej focie jest bardziej złoty ;P bardzo fajnie ludzie i drzewa rozmyte
4. Jedno z najlepszych z tej serii
5. Też bardzo ładne , podoba mi się ,że są 3 kolory : zielone drzewa , niebieskie auto i baner i piaskowy bardzo fajny dym i wzgórze
6. Fajne
Mam też takie z Chamonixa , tam jak na moście jedziesz to jest taka kamera.
7. No i przepiękna fotka na zakończenie
II - Bawarskie "zarzucacze"
1. Wszystko o.k. tylko te felgi mi nie pasuja ,chyba cos jak od CIEN'a
2. Mi nie przypadlo do gustu
3. Ale to jest naprawde fajne , i to rozmycie w oddali ( czy tam poruszenie ) SUPER
4. Z tym podobnie jak z 2 ;p
5. To jest to , bardzo realistyczne
6. Fajne , fajne ale moim zdaniem nic specialnego ,jakbys troche dymu zrobil moze by bylo ciekawsze
7. Genialne !
!
8. Elegancki dym
Cały dym zrobiles areografem ?? Jezeli robisz na photoshopie to polecam ctrl + j ( kopia tła) i na tym areograf i potem troszke przezroczystosc zmien , a i na koniec mogles zrobic mniejszy dym ( tzn po lewej )
Chryslera ocenie pozniej , nie mam teraz zabardzo czasu , jedym slowem musze leciec
5,5/6,0 - obydwie
Jakby co to nie krytykujcie mojej oceny bo sie zabardzo nie znam
Ocenie te nowsze serie,bo nie mam zabardzo czasu na oceny wszystkich od poczantku

I - te z imprezą
1. Bardzo mi sie podoba ( i fele pasuja do tego auta

2. Wszystko ok tylko ten zolty mi jakos nie pasuje do niebieskiej imprezy(według mnie) ( a i lepiej by wyszlo z kontrą)
3. Niby tez jest ten żółty ale na tej focie jest bardziej złoty ;P bardzo fajnie ludzie i drzewa rozmyte
4. Jedno z najlepszych z tej serii

5. Też bardzo ładne , podoba mi się ,że są 3 kolory : zielone drzewa , niebieskie auto i baner i piaskowy bardzo fajny dym i wzgórze

6. Fajne

7. No i przepiękna fotka na zakończenie

II - Bawarskie "zarzucacze"
1. Wszystko o.k. tylko te felgi mi nie pasuja ,chyba cos jak od CIEN'a
2. Mi nie przypadlo do gustu

3. Ale to jest naprawde fajne , i to rozmycie w oddali ( czy tam poruszenie ) SUPER

4. Z tym podobnie jak z 2 ;p
5. To jest to , bardzo realistyczne

6. Fajne , fajne ale moim zdaniem nic specialnego ,jakbys troche dymu zrobil moze by bylo ciekawsze
7. Genialne !

8. Elegancki dym

Chryslera ocenie pozniej , nie mam teraz zabardzo czasu , jedym slowem musze leciec

Jakby co to nie krytykujcie mojej oceny bo sie zabardzo nie znam

Komentarz