Hmm, słyszałem, że nieźle "siekli" na przełomie lat 70/80 tych :wink:
Zamieszczone przez kyjgel
Powtarzasz schematy (Aston i Mustang)
W tych przypadkach powtarzam, faktycznie, bo Mój schemat driftu wydaje mnie się dobry, i dlatego wszystkie Moje fotki z driftingu są generalnie podobna, a co do Mustanga, to po prostu ostatnio zauroczyłem się tym co potrafi tor w Seattle przy odpowiednich filtrach, i dlatego kopiuje to z użyciem różnych aut :wink:
Szkoda, że komentarzy tak niewiele, ale cóż zapraszam do obejrzenia kolejnych fotek:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
Zapraszam do Oceny
1. Super, ale chce czegoś jeszcze nowszego ;]
2. Baardzo dobre.
3. Suuuuper.
4. Dobre, choc nie dla mnie
5. Fajne nawet.
6. Niby ok, ale coś mi tu nie pasuje.
7. Swietne.
9/10
Mercedes nie kojarzy mi się z Driftem tym bardziej taki sedan Tak samo BMW. To są limuzyny, a nie samochody sportowe
Moderator Serwer
Co do BMW to się mylisz, Początki polskiego driftu opierały się na modelach tej marki, poza tym nie jestem motoryzacyjnym rasistą żeby twierdzic że jęsli jakieś auto się nadawało do czegoś ale przez swoje pochodzenie nie mogło np driftowac...
Pozwole sobie tez ocenic, sam lubie zdjecie na ktorych widac ze cos sie dzieje i kierowca walczy
1. Ładne zdjecie
2. Troche nudnawe, kolor auta troche mi nie pasuje
3. Fajne, czuc predkosc
4. Czegos mi tu brakuje
5. Fajne
6. To mniej, wyglada na to ze ktos przesadzil
7. To najlepsze, ladny lekki slide przy sporej predkosci
Mercedes nie kojarzy mi się z Driftem tym bardziej taki sedan Tak samo BMW. To są limuzyny, a nie samochody sportowe
Moderator Serwer
Co do BMW to się mylisz, Początki polskiego driftu opierały się na modelach tej marki, poza tym nie jestem motoryzacyjnym rasistą żeby twierdzic że jęsli jakieś auto się nadawało do czegoś ale przez swoje pochodzenie nie mogło np driftowac...
Mimo wszystko jakoś 7 do driftu nie pasuje podobnie 5(nie mówię o M5)
To nie jest rasizm. Tak jak byś nie widział różnicy między samolotem pasażerskim, a myśliwcem i twierdził, że Boeing równie dobrze może spełniać rolę drugiego i nic się nie stanie.
Wersja E55 AMG jest limuzyną, ale o sportowym charatkerze, a driftować daje się nią całkiem nieźle, także w realu, zapraszam do obejrzenia TEGO, w urywkach jest właśnie Mercedes klasy E w wersji AMG, i jak widać radzi sobie dobrze :wink:
A co do "beemki" to po prostu jakieś zdjęcie z internetu mnie zainspirowało :wink:
Co do BMW to się mylisz, Początki polskiego driftu opierały się na modelach tej marki
I to nie były nowiuśieńkie 330i tylko 20-letnie, "etrzydziestki" z 2,5 litrowymi motorami, w co poniektórych przypadkach.
motoryzacyjnym rasistą żeby twierdzic że jęsli jakieś auto się nadawało do czegoś ale przez swoje pochodzenie nie mogło np driftowac...
Bo to by było kompletnie głupie . . . .
Zamieszczone przez Serwer
Mimo wszystko jakoś 7 do driftu nie pasuje podobnie 5(nie mówię o M5)
Hmm, czyli M5 do driftu pasuje a E55 AMG nie ? Przecież to rynkowi konkurenci, duże auta o potężnych silnikach, dające komfort i luksus na drodze i zarazem wspaniałe doznania na torze :wink:
Zamieszczone przez Serwer
Tak jak byś nie widział różnicy między samolotem pasażerskim, a myśliwcem i twierdził, że Boeing równie dobrze może spełniać rolę drugiego i nic się nie stanie
Porównanie tych dwóch samolotów bardziej by pasowały gdybyśmy mówili tutaj o Ferrari i Maybachu, i chcieli je przyrównywać :wink:
1.Nawet fajne tylko trochę za ciemne
2.Super zdjęcie o zachodzie słońca to lubię
3.Nawet niezłe
4.Fajne
5.To uważam za najlepsze ten dym i ogień z rury
6.Fajne, tylko trochę felgi nie pasują
7.To super tylko te felgi
8.Bardzo fajne,spoiler i sceneria
Ogólnie bardzo dobrze 5,6/6 za te felgi :wink: :wink:
Dobra, nie bede sie znow wdawal w dyskusje, bo kazdy broni swego, a i tak nie dojdziemy do porozumienia, wiec ocenie tylko zdjecia:
1. Dobre.
2. Zbyt obcykane
3. Nawet niezle, ale czegos jednak brakuje.
4. Brakuje lekkiego rozmazania
5. B. Dobrze wyszlo (pomine pewna kwestie)
6. B. Dobre, mogloby byc troche dalej zrobione ale i tak dobre
7. Dobre
8. Obcykane miejsce
1. Nie podoba mi się. Zupełnie.
2. Fajne, ale już za dużo takich zdjec zrobiłeś...
3. Mówiłeś, że nie lubisz zdjęc w fragmentami aut, a sam je robisz Ta fotka mi się nie podoba...
4. Zbyt obniżony.
5. Jak NFS
6. Dosyc ciekawe, może trochę za głęboko na chodnik
7. Bardzo fajne.
8. Norma.
8/10
Tylko trzy ostatnie dają radą, reszta to już baaaardzo cieniutkie. Te 2 pierwsze, to wcale nie podoba mi się ten styl, po prostu za ciemne. A w RS6 felgi mi nie odpowiadają/
Komentarz