Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjęcia] Lukas

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Lukas FOTO

Ogólnie sesja jest na przyzwoitym poziomie..
    OceniÄ™ moze wszystkie po koleji:

1.Zgodzę sie z innymi: Naprawdę fantastyczny pomysł. Za samą kompozycje 4+, tylko ta grafika...
    2.Też niezle, podobaja mi sie ujecia z gory, a dotego dobrze "zrobiony" balans bieli
    3.Niezłe
    4. Fajne bo takie mroczne. Chociaż nie lubie przesadnie ltajacych samochodów, wygladaja tak nierealistycznie
    5.Moim zdaniem za bardzo wyostrzone, a samo ujecie nie powinno byc z tej strony... Nie potrzebnie tez ten filtr. Ale rozumiem co chciales osiagnac
    6.Latajacy samochod
    7.To jest OK, Całkiem niezła i widac kontre
    8.Tez niezłe, zdjecie kontrolowanego poslizgu zrobione pod katem: takie lubie
    9. Tu przykład klasycznego bledu (wedlug mie): Nie widac kontry, wiec samochod wyglada jak by mial wypasc z trasy...
    10.Tej fotki szczerze mowiac nie rozumiem... O co ci w niej chodzilo???

Ogólna ocena: 8/10 za kreatywnosc i pomysly, natomiast za technike 6...

Komentarz

1. Świetnie go wpasowałeś w oponę dunlopa. Daje dyche.
      2. Ujęcie bardzo ciekawe, ale z grafiką już gorzej.
      3. Bardzo ładne wejście bokiem.
      4. Nightrider.
      5. Nie przyłożyłeś się ; )
      6. Ciekawsze ujęcie od popszedniego,ale mało obrazowe tło. Stać Cię na więcej.
      7. Bardzo ładnie.
      8. Chyba jesze fota od poprzedniej.
      9. Zdecydowanie wolÄ™ poprzedniÄ…
      10. Odrobinę zbyt rozmyta bryka, sam pomysł bardzo dobry.

Komentarz

• Nowe Fotki

Nowe zdjęcia:
        1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Zapraszam do oceny

Pozdrawiam

Komentarz

Ciekawe zdjęcia najbardziej mi się spodobały zdjęcia nr 8,9

Komentarz

1,2,3,4 fotka jest swietna. brak slow brawo dla autora. pozdro
            Honda Rulezzzzzzzzzzzz

Komentarz

• Brak słów

Zamieszczone przez crx
              brak slow
              A szkoda, na pewno nie są idealne, może jednak masz jakieś zastrzeżenia lub uwagi ?
              Zamieszczone przez crx
              brawo dla autora
              A dziękować

Pozdrawiam

Komentarz

Co tu dużo pisac. Najlepsza twoja sesja i jedne z lepszych fotek w ogóle na tym forum

Komentarz

według mnie najlepsze zdjęcia to numery 1, 3 oraz 8. nr. 1 wspaniale wyeksponowałeś ten samochód, rozmycie idealne czyt. nieprzesadzone

nr 3 świetne auto, ładne ujęcie czyli skyline w dobrym czasie w dobrym miejscu, bardzo fajne zdjęcie

nr 8 wygląda jak wyjęty z jakiegoś intro przypomina mi to samochody z intro w nfs porsche gdzie stały w półmroku w garażu. po prostu stworzona fotka by cieszyć oczy. auto w środku nie chce żadnego kierowcy i wyszło to według mnie tylko na dobre :wink: niech kierowca pozostanie w cieniu i przypomina o sobie tylko refleksem światła na kasku i rękawiczkami. naprawdę dobre i nieco intrygujące? tajemnicze? zdjęcie :wink:

jakoś te audi fioletowe mi się nie podoba ale ogólnie oceniam 9,8/ 10 ( te -0.2 za audi )

Komentarz

• Audi S4

Zamieszczone przez jaras
                    jakoś te audi fioletowe mi się nie podoba ale ogólnie oceniam
                    Oczywiście każdemu co innego się podoba, ale wyjaśnię gdyż może się ta fotka wydać bezsensowna, chodzi w niej nie tyle o samochód a raczej o piaszczystą drogę która jest za Audusią a tak na prawdę tej drogi nie ma . . . . .
                    To taka droga dla picu na Deep Forest, więc skorzystałem z okazji i autkiem 4WD tam stanąłem, żeby wyglądał jakby z lasu wyjeżdzał.
                    Zamieszczone przez jaras
                    9,8/ 10
                    O kurde, Jaras, dzięki jeszcze nie miałem tak wysokiej oceny, fajnie, że fotki się podobają.
                    Zamieszczone przez kyjgel
                    Co tu dużo pisac. Najlepsza twoja sesja i jedne z lepszych fotek w ogóle na tym forum
                    Czy mnie oczy mylą ? I to piszę Kyjgel ? Facet dzięki, nie spodziewałem się a tym bardziej od Ciebie takich miłych opinii (Potrzeba na prawdę zrobić dobre zdjęcie żeby Kyjgel napisał coś ponad "przeciętna" :wink: - To takie małe info dla nowych osób )

Czekam na dalsze opinie

Pozdrawiam

Komentarz

Fotka Cobry(lekko oświetlona) jest skopiowana z Zgediego Audi(fotka konkursowa photo mode). Jeśli jest własna to zwracam honor

Co do ogólnie fotek, dużo jest niezłych, ale niektóre są po prostu normalne

Moderator Serwer

Komentarz

1. Niesamowite zdjęcie... po prostu super idealne... kto je przebije? 11/10
                        2. Bardzo fajna fotka, taka realna... 9/10
                        3. Świetne, wielkim entuzjastom Skyline'a może słuzyc jako tapeta, jednak to mnie tak trochę mniej przemawia. 8,5/10
                        4. Ciekawe i to bardzo, ale jak dla mnie to te aut trochę (tu Was zakocze :mrgreen: ) do siebie nie pasują. Aczkolwiek pomyśl genialny i wykonanie nie gorsze. 9/10
                        5. Bardzo dobre, ale niewiele więcej. 8,5/10
                        6. Słabe zdjęcie. 7/10
                        7. Ciekawe, ale trochÄ™ takie zbyt dziwne. 8/10
                        8. Fantastyczne 10/10
                        9. Oryginalne, ale wykonanie nie powala. 8/10
                        10. Hmm... za dużo na jednym zdjęciu Nie podoba mi sie 8,5/10
                        Ogólnie za sesje 9/10
                        http://najalternatywniej.blogspot.com/
                        keep calm & carry on
                        digart - lastfm
                        ---
                        REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

1. Nic dodać nic ująć. Pierwsza liga. 10!
                          2. Ciekawe ujęcie, ale mogłeś bardziej się przyłożyć i "ulepszyć" choć odrobinę tą grafike, np. jakimś rozmazaniem ; ). 6
                          3. Zdjęcie bardzo ładne, ale Skyline w żótym kolorze to pomyłka, przynajmniej dla mnie. 8,5
                          4. Nawet fajnie wyszło... 8
                          5. Dość zwyczajna fota. 7
                          6. Dobra koncepcja, jakościowo niezbyt udane zdjęcie, ale za pomysł dam 7.
                          7. Byłoby dużo lepsze gdyby było widać zakręt (koła skręcone). 8
                          8. Następna dycha, możliwe, że lepsza od jedynki. 10
                          9. Nawet bardzo oryginalne, jednak jakością nie grzeszy. 7,5
                          10. Kolejne bardzo dobre ujęcie, ale rozmazane tekstury... 7

Ogólnie sesje oceniam na 8/10 :wink:

Komentarz

• Kopia

Zamieszczone przez Serwer
                            Fotka Cobry(lekko oświetlona) jest skopiowana z Zgediego Audi(fotka konkursowa photo mode). Jeśli jest własna to zwracam honor
                            Rzeczywiście, fotka Zgediego mnie zainspirowała :wink: - Sorry za kopiowanie

Wszystkim dzięki za opinię, nowe fotki wkrótce

Pozdrawiam

Komentarz

Dałoby radę zrobic fotki jednemu z najpiękniejszych aut w tej grze? Chodzi mi o Gulię Sprint GTA, koniecznie białą

Komentarz

Zagladalem tu juz wczesniej ale teraz zostawie slad bys wiedzial ze z zaproszenia skorzystalem
                                1. Sporo fotek bardzo dobrych, ale tez sporo przecietnych albo najwyzej dobrych (wg mojej subiektywnej oceny) i troche gina te naprawde ciekawe.. Lancer na Tsukubie bardzo ciekawy. Chrysler Crossfire gesiego tez fajne (tylko dlaczego nie w kadrze pionowym?). Wiele fotek mozna by tu wymienic
                                2. Za ciemne (hehe)
                                3. Kompozycja kadru to cos co moglbys potrenowac (jesli nie wiesz co to 'mocne punkty'' proponuje poszukac na góglach, a jesli wiesz, to sporadycznie stosujesz). Moze warto by bylo robic fotki jako obraz wyjsciowy i potem nieco wykadrowac.. Mozna by wiecej wycisnac z tego materialu gdyby nie ograniczac sie do tego na co pozwala konsola..

Ogolnie dobrze Ci idzie
                                maruda
                                A-spec 17,839 km

Komentarz

PracujÄ™...
                                X