Pobiłeś sam siebie, niżej już chyba nie da się rady :wink:
A możesz to jakoś uzasadnić ??
Fajnie, że oceniasz i krytykujesz tylko jeśli mogę to napisz co jest z nimi nie tak . . . . . .
A może wstaw swoje to wtedy będzie cool . . . . .
Pozdrawiam
Eee... Przepraszam? Nie dopisałem parę, jakże istotnych szczegółów. Chodziło mi o tą drugą sesyjke, bo pierwsza jest dość dobra. Co Ty chciałeś przez te zdjęcia pokazać, bo nic nie dostrzegam? Takie nijakie, ani dobrego ujęcia, ani jakości, jakbyś wziął aparat i cyknął od niechcenia.
Moje fotki gdzieś są, nie pamiętam jak zatytuowane, ale nic specjalnego, choć wcale źle nie jest.
Edit/ O, znalazłem http://granturismo.pl/forum/viewtopic.php?t=2478
No patrząc na twoje foty PP89 to dochodzę do wniosku, żę sporo pracy jeszcze przede mną . . . . .
A teraz III seria fotek:
Tym razem jest poświęcona Cadillacowi i Las Vegas . . . . .
1.Na starcie. . . . .
2.Xenony ładnie świecą . . . .
3.Małe problemy z trakcją . . . . .wygląda jak by go ktoś przekosił . . . .
4.No i na pełnej prędkosci . . . . .
Lukas, nie proś tak każdego o rozwinięcie, bo może to zostać uznane za nabijanie postów. Zresztą nie podamy Ci idelanych ustawień jakie masz zdjęcie robić. Właściwie to najlepiej, żebyś nie robił takich jak Ci każe robić ten głupi Witek Enzo, tylko zrób coś własnego, oryginalnego. Swojądrogą to Witek Enzo lubi oryginalność w fotkach
A ja myślę, że 1 jest najlepsze. Uwielbiam takie obrazowanie samochodu(za autem, a przed nim jakaś prosta).
Tutaj zdjęcie, które sam zrobiłem w podobny sposób jakiś czas temu:
Tak, jest to fajne ujęcie, ale trzeba je odpowiednio przedstawić. Twoje zdjecie, Serwer, jest prawie wzorowe. Lukasa nie do końca mi przypadło do gustu.
Tak, jest to fajne ujęcie, ale trzeba je odpowiednio przedstawić. Twoje zdjecie, Serwer, jest prawie wzorowe. Lukasa nie do końca mi przypadło do gustu.
No i oto IV seria fotek:
Tym razem w całości poświęcona Subaru
1.Legacy Outback w drifcie
2.Moja Impreza z GT mode
3.Impreza Cusco dynamicznie w zakręt
4.Ujęcie jak w D1 GP
5.Żywioł 22b - rajdy szutrowe
6.Rajdowe ujęcie w locie
Proszę o wyrażenie swoich opinii
Pozdrawiam
Komentarz