Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Honda Civic R '98 Pytanie

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Honda Civic R '98 Pytanie

Witam

Kupiłem sobie tą Honde oraz w blitzie:

-Turbo za 4500.
    -Zawieszenie za 4500.
    -Układ Wydechowy za 4500.
    -Koła za 185.

i w GT Auto za 1200 Spoiler i felgi za 500.

Czy dobrze zrobiłem?

Z góry dziękuje za opowiedź i Pozdrawiam.

Turbo za 4500
    Źleee Jakiekolwiek turbo w hondzie się nie spisuje, a poza tym to profanacja...

Czy dobrze zrobiłem?
    To zależy co chciałeś osiągnąć kupując te rzeczy...

Komentarz

Gram narazie w Sun Cup i chciałem oczywiście złoto nie wiedziałem że dopalacz nie potrzebnie kupuje ale z zakupu jestem zadowolony.

Co polecasz dokupić?

Komentarz

Jeżeli nie tracisz dużo do reszty stawki, na początek kupiłbym zawieszenie, to najdroższe (bodaj fully customizer), no albo to średnio drogie, i w nim podłubał, chipa, i miękkie oponki. Jak to nie wystarczy to tuning silnika, ale nie turbo tylko NA. Silniki hondy świetnie chodzą bez turbo, naprawde.
        Ja tak robie jak chce czerpać satysfakcje z wygranej i nie stracić dużo kasy na tuning. Jak Ci na tym nie zależy to ładuj turbo stage 3 lub 4 i wygrana w kieszeni. :wink:

Komentarz

Dzięki za poradę,

Ja w Sun Cup ''jade'' na złoto został tylko jeden wyścig.

Czy jak wygram fure to sprzedać czy raczej się przyda?

Komentarz

Zostaw, przyda Ci się na K-car Cup.
            Tak BTW, to ta Honda na Sunday Cup jest aż za mocna
            narancs alternativa

Komentarz

Dzięki za porade.

Największą przewage miałem na high speed pondad 6 sec nad drugim i 15 albo 16 nad ostatnim.Chyba nieźle?

Komentarz

Tak BTW, to ta Honda na Sunday Cup jest aż za mocna
                zależy jak kto jeździ Samochodów nie warto sprzedawać, a nóż się przyda jakiś w późniejszym terminie

Komentarz

Seryjnym EK9 można bez problemu wygrać sunday cup i FF cup, nie trzeba nic dłubać. A co do turbo to pozostawie to bez komentarza :wink:

Komentarz

Zghodze sie z kolegami rzadne turbo nie pasuje w hondzie poniewaz wszystkie hondy maja wysoko obrotowe silniki a turbo dba o moment i wtedy samochod idzie z dolu. Moja mama ma honde civic i i dopiero przy okolo 5 tys obrotow samochodw miare przyspiesza.

Komentarz

a czemu kupieś te części w Blitzie?? trzeba było w Spoonie lub w Mugenia
                      NO VTEC-NO FUN

Komentarz

Co Ty zrobiłeeś, teraz musisz zagrać od nowa i kupić części w Spoonie, zart.

Honda ta to bardzo dobre auto, jeździj nią jak najwięcej i staraj się ją modyfikować zamiast kupować nowe śmigacze ....
                        Honda

Komentarz

Taki maly OT czy jest jakas roznica jak sie kupuje czesci w spoonie a np. w blitz'ie. Czy tylko satysfakcja dla nas ze mamy ze tej a nie z tamtej??

Komentarz

Zamieszczone przez sebastianlodz
                            Taki maly OT czy jest jakas roznica jak sie kupuje czesci w spoonie a np. w blitz'ie. Czy tylko satysfakcja dla nas ze mamy ze tej a nie z tamtej??
                            Racja.
                            Poza tym jest seryjna honda z turbo, jak nie wierzycie to poszukajcie

Komentarz

Hmmm...CITY??? mam takie białe na czarnych ADVANACH
                              NO VTEC-NO FUN

Komentarz

Pracuję...
                              X