Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

mała pomoc!

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• mała pomoc!

Jak się włącza Nitro {NOS} naciskam wszytskie guziki a tu lipa napiszcie co i jak za wszystkie odpowiedzi THX

nos'a odpalasz L1 standardowo. Ale to chyba mozna zmienic. Nie wiem nigdy nie zmienialem.

Komentarz

tak L1 jest w standardzie, ale zawsze możesz to zmienić w ustawieniach

Komentarz

Witam wszystkich nazywam sie Tomek i mam 15 lat. Podobnie jak wy jestem fanem serii GT. Mam nadzieje ze w razie potrzeby pomozecie. Pozdro dla wszystkich

Co do tematu to tez na poczadku tez nie wiedzialem gdzie jest nitro a potem sie okazalo ze L1 mi sie zepsul!
        My favourite car: http://www.noneckschevelle.com/images/c ... o%20ss.jpg

Komentarz

Panowie na L1 to jest kamera do tyłu a NOS jest po prawej stronie pada pod R1.
          Gram, bo lubię!

Komentarz

Aż sprawdze z ciekawosci... Ale jest to L1 albo R1. Można to zmienic w ustawieniach.

Komentarz

R1, przecież jest napisane w instrukcji ;/ Chociaż pewnie 75% z was jej nie ma %)
              narancs alternativa

Komentarz

O wypraszam sobie Ja posiadam oryginalną wersję gry GT4 Platinum wraz z załączoną do niej instrukcją, której nie czytałem (przeglądłem) :wink:

Komentarz

Szymoniec bez takich mi tu ;] Ja mam w 100% oryginalna platynowa wersje a to ze troche pogdybalismy chyba nic nie znaczy. Sprawdzilem Nitro jest standaedowo pod R1

Komentarz

Racja to R1 cos mi sie pomylilo
                    My favourite car: http://www.noneckschevelle.com/images/c ... o%20ss.jpg

Komentarz

Ludziom grającym w NFS'y albo Burnout'y lub inne takie trudno zauważyć działanie nitra w GT4...

...mi zresztą też.

Komentarz

Zamieszczone przez BelegU$
                        Ludziom grającym w NFS'y albo Burnout'y lub inne takie trudno zauważyć działanie nitra w GT4...

...mi zresztą też.
                        Zgadza się ale poczucie prędkości może zrekompensować dobry zestaw audio.
                        Pęd powietrza i ryk silnika jest niesamowity
                        Gram, bo lubię!

Komentarz

Nie widać takich gwałtownych zmian tylko dlatego, że trasy w GT nie mają na poboczach żadnych pachołków, drzewek, ani nic takiego (jak są to w małych ilościach) przez co nie odczuwamy prędkości. Jedynie ustawiając kamerę spod maski samochodu możemy obserwować szybkie przelatywanie białych pasów na asfalcie. Natomiast Burnout i NFS były robione od początku w taki sposób, aby po odpaleniu Nitro były cud miód efekty, zamazywanie obrazu itp.. Dlatego jest taka różnica.

Komentarz

poczucie prędkości może zrekompensować dobry zestaw audio.
                            Zgadzam się. Mam podłączoną ps2 pod 29" tv i kino domowe. Jak się odpowiednio wszystko poustawia jest extra.

Komentarz

Zamieszczone przez PP89
                              poczucie prędkości może zrekompensować dobry zestaw audio.
                              Zgadzam się. Mam podłączoną ps2 pod 29" tv i kino domowe. Jak się odpowiednio wszystko poustawia jest extra.
                              Ja też mam taka opcje. Jak sie zapoda jeszcze fajna muzyczke to mozna grac goodzinami wspaniale efekty i niezapomniane chwile po takich wyscigach

Komentarz

Pracuję...
                              X