Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

jaki jest najlepszy samochod

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• jaki jest najlepszy samochod

jaki jest najlepszy samochod zeby przejsc Gran Turismo World Championship
    jechalem tam Minolta ale i tak nic wiec jaki jest najlepszy samochod ktory mozna kupic za 4,500,000 prosze o pomoc

Kup czarnego Nissana R92CP i czanÄ… MazdÄ™ 787B. Wyjdzie o wiele taniej.
    narancs alternativa

Komentarz

ja bym je kupil tylko mam 734 dzien i teraz bende musial czekac do 1400 dnia zeby byly te czarne auta w uzywanych

Komentarz

nie pamiętam wyścigu z nazwy, ale jeśli jest to ostatni wyścig w Professional Hall to da się przejechać Minoltą (mówię o A-spec, bo na B-spec to trzeba mieć dobrze wytrenowanego kierowcę), nie można montować opon racing/super hard bo strasznie boksują mu koła (nawet na TCS) i tracimy cenne sekundy w oka mgnieniu, ja zakładałem racing/hard ze względu na dużą liczbę okrążeń, ale mają za to lepszą przyczepność od wcześniej wspomnianych

Komentarz

no dobra to sprubuje jeszcze raz nia przejsc i na tych oponach co mowiles ja to przejde w A-spec bo mam ok 4000 pkt a w B-Spec to mam ok 900 pkt

Komentarz

SUCCESFUL TROLL IS SUCCESFUL

Komentarz

nie umiesz odświeżyć karoserii? szkoda.
              narancs alternativa

Komentarz

Komentarz

Komentarz

Wpuszcza świeże powietrze do samochodu jak sama nazwa wskazuje.
                    Honda

Komentarz

Zamieszczone przez Spoon
                      Wpuszcza świeże powietrze do samochodu jak sama nazwa wskazuje.
                      wybija szyby, instalujÄ… wiatrak i lecisz nie??? Lan$
                      NO VTEC-NO FUN

Komentarz

Odświeżanie karoserii znane szerzej jako Ambi Pur Car
                        http://najalternatywniej.blogspot.com/
                        keep calm & carry on
                        digart - lastfm
                        ---
                        REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Witek - mówisz że ja spamiję,spoko,zgodzę się,czasami napiszę coś bez sensu.Ale tak się składa,że Ty też swiętoszkiem nie jesteś :wink:
                          http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                          GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                          GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                          GranTurismo 5 99%
                          GranTurismo 6 100%

Komentarz

Kutwa...

Body Refreshing = doprowadzenie karoserii do stanu oryginalnego. "Wyklepanie", "nagwintowanie", odzyskanie wszystkich oryginalnych przetłoczeń. Z czasem wozy - od siły wiatru, uderzeń, ciśnienia, prędkości, itp. się "odkształcają" i tracą właściwe cx (aerodynamike). To przywraca stan fabryczny.

To tak dla tych, co nie czytają opisów części do tunningu...

Komentarz

Barosa7 napisał :

Odświeżyć karoserii??? No wiesz, moze gram w tą grę od pół roku, może mam 7500 a-spec pointsów, moze mam 7500 b-spec pointsów, moze przeszedlem tą grę w 76%, moze mam special licencje, ALE NIE UMIEM USTAWIAC AUTA(z wyjątkiem opon i nitra) ORAZ ODŚWIEŻAĆ KAROSERII(umiem tez myc auto i zmieniac olej(lol))!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
                              Co do odświeżania karoserii ....... Mogłeś nie wiedzieć. Z doświadczenia wiem jednak, że "morze" jest bynajmniej głębokie i szerokie :wink: . Może i przeszedłeś 76% gry, jednak wątpie że z takim wynikiem, tymbardziej że pisałeś juz na tym forum "Minolta to Złom". R92CP jest bdobry, ale Minolta nie jest gorsza. Myślę więc że jak na 76% gry powinieneś już to wiedzieć, a tak nie jest. Pozdrawiam

Komentarz

PracujÄ™...
                              X