Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Formula GT

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Formula GT

Skąd wziąć formułę gt ? Próbowałem minoltą na b-spec przejechac ten turniej ale odechciało mi się.

-------------------------------------------------------------

Komentarz

Polyphony Formula Gran Turismo '04 można wygrać w wyścigu Nurburgring 24 Hours Endurance.
      Polyphony Formula Gran Turismo '04 (Black) jak ukończysz grę. Czyli 100%.

Komentarz

Dzięki.

-------------------------------------------------------------

Komentarz

Musze przejść tego endurance 24h Nurburgring

Komentarz

Zamieszczone przez Kondzio
            Musze przejść tego endurance 24h Nurburgring
            Czy Ty potrafisz czytac poprzednie posty w ogóle?? Normalnie jakiś wysyp forumowych debili ostatnio mamy...naprawdę urodziłeś się takim idiotą czy brałeś lekcje?

Komentarz

Nie chciałem zakładać nowego tematu, a to co chcę napisać dotyczy F1 GT.
              Otóż miałem Pescarolo C60, po dwóch wyścigach na La Sarthe 24h i paru wyścigach w F1 GT auto miało przejechane ponad 13 tys. km...i zaczęło się źle prowadzić, w dodatku spadła moc. Musiałem się wycofać z F1 GT po 7 wyścigu i ponownie kupić Rigidity Refreshner. Jednak nie byłem pewien czy wytrzyma całe F1 GT i zrobiłem tak:
              Miałem na koncie ponad 2.800.000 Cr.-->Pojechałem El Capitan 200 miles i dostałem nowiutką Minoltę.-->Sprzedałem starą Minoltę i stare Pescarolo.-->Konto wzrosło do 4.440.000 Cr.-->Pojechałem Costa di Amalfi i konto wzrosło do ponad 4.700.000 Cr.-->Kupiłem nowe Pescarolo C60 i wszystkie części do niego (1165hp). Zanim zdecydowałem się ponownie na start w F1 GT policzyłem sobie dystans całego mistrzostwa F1 GT czyli: Ilość okr. x długość toru. Wyszło mi że na każdym torze trzeba przejechać trochę ponad 300 km, a w całym F1 GT ponad 4.500 km. Wydaje mi się że jeżeli Pescarolo wytrzymało 13 tys. km bez odświerzania, to 4.500 tys.km powinno wytrzymać bez problemu. Jeżdżę na oponach Medium/Hard gdyż wtedy można szybciej odstawić przeciwników i spokojnie planować postoje w boksie mimo tego że przejeżdżam mniej okr. niż na Hard/S.Hard.
              Może komuś przydadzą się te "wynurzenia cymbała" ale uważałem że powinienem się z wami podzielić moją wiedzą.
              Gram w GT już 15 lat

Komentarz

Zamieszczone przez schumi
                Zanim zdecydowałem się ponownie na start w F1 GT policzyłem sobie dystans całego mistrzostwa F1 GT czyli: Ilość okr. x długość toru. Wyszło mi że na każdym torze trzeba przejechać trochę ponad 300 km, a w całym F1 GT ponad 4.500 km.
                Ta informacja bardzo mi się może przydać ponieważ, ja F1 GT dopiero będę jechał i dzięki temu być może będzie mi łatwiej obrać odpowiednią "taktykę" :wink: Ogólnie fajnie, że opisałeś bo być może ktoś poradzi sobie właśnie Twoim sposobem

Pozdrawiam

Komentarz

PracujÄ™...
                X