Mam problem z tą misjią może mi ktoś podpowie co mam zrobić aby ja przejść z róry serdeczne dzięki
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Misja 34
Zwiń
X
-
Re: JAK TO ROBISZ?
dodajesz takie jak by kody:
Kod:[quote="nazwa użytkownika cytowanego postu"]- taki na początku [/quote]- taki na końcu cytatu np: [quote]Zgedi jak to robisz ze pisze cytat ten i ten napisał: coś tam coś tam i to jest w ramce? :D [/quote]
Zamieszczone przez erniZgedi jak to robisz ze pisze cytat ten i ten napisał: coś tam coś tam i to jest w ramce?
Kod:Jak mogę zmienić lub usunąć post? Jeżeli nie jesteś� administratorem lub moderatorem forum możesz jedynie zmieniać lub usuwać własne posty. Aby zmienić post (czasem jest to możliwe jedynie przez jaki� czas po jego napisaniu) kliknij w przycisk zmień przy danym poście. Jeżeli kto� już na niego odpowiedział po edycji pod postem pojawi się tekst drobnymi literami informujący, ile razy dany post zmieniano. Nie zostanie on dodany je�li kto� już odpowiedział na post, lub je�li został on zmieniony przez administratorów lub moderatorów (powinni oni powiadomić co zmienili i dlaczego). Pamiętaj, że zwykli użytkownicy nie mogą usunąć postu, na który kto� już odpowiedział.
Prosto jest zbyt prosto
Komentarz
Komentarz