Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Misja 34

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Misja 34

Mam problem z tą misjią może mi ktoś podpowie co mam zrobić aby ja przejść z róry serdeczne dzięki

Dzisiaj sprawdzę cóż to za misja i postaram się pomóc. :wink:

Komentarz

Re: Misja 34

Zamieszczone przez swieca180@wp.pl
      Mam problem z tą misjią może mi ktoś podpowie co mam zrobić aby ja przejść z róry serdeczne dzięki
      hmm niech pomyślę...aha już wiem,trzeba baaaaardzo szybko jechać :wink:

Komentarz

Hehe, patrzcie na datę tematu, aż dziw bierze, że on tu jeszcze był - nie w koszu...
        Honda

Komentarz

xd

Autor Wiadomoœć
          Spoon Wysłany: Sro Cze 13, 2007 3:53 pm Temat postu:

Hehe, patrzcie na datę tematu, aż dziw bierze, że on tu jeszcze był - nie w koszu...

Potwierdzam BUHAHAHAHAHAHAHA Wtorek Listopad 21 12.21?HAHAHAAUBAUAHAHAHBAUAUHAHAH
          xD

Komentarz

JAK TO ROBISZ?

Zgedi jak to robisz ze pisze cytat ten i ten napisal: cos tam cos tam i to jest w ramce?
            xD

Komentarz

Re: JAK TO ROBISZ?

dodajesz takie jak by kody:
              Kod:
              [quote="nazwa użytkownika cytowanego postu"]- taki na początku
              [/quote]- taki na końcu cytatu

np:

[quote]Zgedi jak to robisz ze pisze     cytat ten i ten napisał: coś tam coś tam i to jest w ramce? :D
              [/quote]
              i wychodzi coÅ› takiego:
              Zamieszczone przez erni
              Zgedi jak to robisz ze pisze cytat ten i ten napisał: coś tam coś tam i to jest w ramce?
              PS:Edytuj postu!!!

Kod:
              Jak mogę zmienić lub usunąć post?
              Jeżeli nie jesteś� administratorem lub moderatorem forum możesz jedynie zmieniać lub usuwać własne posty. Aby zmienić post (czasem jest to możliwe jedynie przez jaki� czas po jego napisaniu) kliknij w przycisk zmień przy danym poście. Jeżeli kto� już na niego odpowiedział po edycji pod postem pojawi się tekst drobnymi literami informujący, ile razy dany post zmieniano. Nie zostanie on dodany je�li kto� już odpowiedział na post, lub je�li został on zmieniony przez administratorów lub moderatorów (powinni oni powiadomić co zmienili i dlaczego). Pamiętaj, że zwykli użytkownicy nie mogą usunąć postu, na który kto� już odpowiedział.
              Prosto jest zbyt prosto

Komentarz

Zamieszczone przez igi
                i wychodzi coÅ› takiego:
                dziekiD
                xD

Komentarz

PracujÄ™...
                X