Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Jaki ZACZĄĆ GRAN TURISMO 4 ?

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Jaki ZACZĄĆ GRAN TURISMO 4 ?

Witam.
    Na początek powiem że mam GT 4 na PS 2. Mam 5 % ukończone gry. Mam już Cadilaca CIEN, NISSANA 350Z za 1.350.000 Cr i jakieś złomy. Mam teraz 4.500.000 Cr. Jaki samochód kupić? Co dalej robić?? Oplaca się kupić samochód wyścigowy za 4.5 mln Cr?? Jeśli tak to jaki polecacie?? W jakich wyścigach wtedy uczestniczyć?? Proszę o pomoc. A! Jeszcze jedno pytanie:
    Czy jak wejdę w menu, do sklepu z autkami, aż to wyboru TAK czy NIE przy zakupie pewnego samochodu i wtedy wyjmę Memorkę i zakupie samochód to da rade tak go sprawdzić tzn. na torze do testowania??? Proszę o pomoc.

Re: Jaki ZACZĄĆ GRAN TURISMO 4 ?

Za 4,500,000 kup sobie Pescarolo Peugeota i zmień mu przełożenie finalne na 2,135
    Jak to zrobić?
    Wybierz jakieś free run. Wejdź w czerwoną skrzynię, odszukaj Transmission i kliknij na klucz. W pozycji "Final" zmień na 2,135 i WŁALA! Masz obraz idealnego auta!
    Tak i nie: jest to pytanie "czy chcesz, żeby wypchnąć z garażu auto, które teraz tam stoi tzn. to co jest napisane w prawym górnym rogu na korzyść kupowanego"
    Mission 20
    Czas: 3.38.602
    Przewaga: 0.03.089

Komentarz

Analfabeci

Jeszcze raz niech ktos zapyta, co najlepszego za 4.5mln, z miejsca bedzie do odstrzalu

Komentarz

Po co Ci szuflada, gdy masz tylko 5% gry? Póki co przechodź eventy na bieżąco, auto za 4,5 mln przyda Ci się dopiero po 25% gry.
        http://najalternatywniej.blogspot.com/
        keep calm & carry on
        digart - lastfm
        ---
        REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

A mam jeszcze jedno pytanie:
          Wchodzę do salonu np. AUDI i wybieram np. to ostatnie TT Race Car.
          Przy ostatnim pytaniu Czy na pewno chcę kupić to auto ROBIĘ TAKĄ RZECZ:
          1. Wyciągam MEMORY CARD.
          2. Kupuje Autko.
          Następnie chciałbym je przetestować na free run a a po teście uruchomić ponownie PS 2 z włożoną już memorką.

Da się tak?????

Komentarz

Nie wiem do konca ale chyba cie wywali ... a co do Audi TT touring car to raczej nie kupuj... (moje zdanie) lepiej zrob powoli 25 prc gry i wtedy idz do Endurance events i idz na el capitan 200 km wygrasz toyote minolte ustaw ja dobrze i jedz 24 h endurance i wygrasz f1 ... potem rob co chcesz :mrgreen:

Komentarz

Divos NIE KUPOWAĆ TT-DTM?!?!?!
              Moje najukochańsze Audi a jest całkowicie seryjne
              KAT444 śmiało kupuj TT-DTM. Ja miałem je przy 0,5% Ciułając w Capri Easy
              Jestem w 100% zadowolony! Ten dźwięk i to prowadzenie Bajka!!!!
              Mission 20

Komentarz

Zamieszczone przez nissanmmR
                Divos NIE KUPOWAĆ TT-DTM?!?!?!
                Moje najukochańsze Audi a jest całkowicie seryjne
                KAT444 śmiało kupuj TT-DTM. Ja miałem je przy 0,5% Ciułając w Capri Easy
                Jestem w 100% zadowolony! Ten dźwięk i to prowadzenie Bajka!!!!

Co prawda , prowadzenie dobre ,ale jednak to te 500 tysiecy ! Kupilem to dzisiaj i co sie okazalo ? nie moge nikogo wyprzedzic :l wg mnie lepiej te 500 tysiecy zostawic i wygrac cos i full tuning dla mnie najlepszy dzwiek silnika ma Fiat 500F full tuning ! (takiego mam)

Komentarz

Moje 500l po fulltuningu (wydech racing) Jest taki cichutki, a jaki PRZYJEMNY dźwięk w dodatku! Ale nie wiem jak mam wydukać sławne 90KM. Ja mam 73KM, ale udusiłem nim 181,55km/h. Na HongKong czas: 1:55:623 ;p Na srebro z licencji IB10 !!
                  Na Infineon wzniosłem go na co najmniej 6 metrów
                  Mój jest na takich ustawieniach że waży 538kg. (dociążenie stopnia 2)
                  Na tym jego 181km/h to akurat stał o krok od czerwonego pola na 5biegu Bawiłem się nim (skrzynią) 40minut. Ze skutkiem
                  Mission 20

Komentarz

Zamieszczone przez nissanmmR
                    Moje 500l po fulltuningu (wydech racing) Jest taki cichutki, a jaki PRZYJEMNY dźwięk w dodatku! Ale nie wiem jak mam wydukać sławne 90KM. Ja mam 73KM, ale udusiłem nim 181,55km/h. Na HongKong czas: 1:55:623 ;p Na srebro z licencji IB10 !!
                    Na Infineon wzniosłem go na co najmniej 6 metrów
                    Mój jest na takich ustawieniach że waży 538kg. (dociążenie stopnia 2)
                    Na tym jego 181km/h to akurat stał o krok od czerwonego pola na 5biegu Bawiłem się nim (skrzynią) 40minut. Ze skutkiem
                    Powiem tak moj fiacik 500F jest troche lzejszy od twojego bo : odciazenie 1 stopien i 502 kg ... Wiec jest jakas roznica miedzy tymi l f itp ...

Komentarz

Mój Fiat 500L to samolot Byle tarka a lata jak samolot Za lekkie. Zrobię mu jutro co najmniej 750kg
                      Mission 20

Komentarz

Było już tyle identycznych tematów o tym jakie auta wybrać na początek itp.że dziwie się że jeszcze wszyscy po warnie nie dostaliście a temat nie leży w koszu.

Komentarz

Na początek powiem że mam GT 4 na PS 2
                          kat444:gt4 jest tylko na ps2 I wiesz jak zacząć gt?Trzeba lożyć płytę
                          GRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
                          Moja galeria - gt4-photo-mode/tycha-t6552.html

Komentarz

Na początek powiem że mam GT 4 na PS 2
                            kat444:gt4 jest tylko na ps2 I wiesz jak zacząć gt?Trzeba wlożyć płytę
                            GRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
                            Moja galeria - gt4-photo-mode/tycha-t6552.html

Komentarz

Taaa. Temat raczej do zamknięcia.

Komentarz

Pracuję...
                              X