Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Auta o bezstopniowej skrzyni biegów

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Auta o bezstopniowej skrzyni biegów

Ja znam takie auta:
    - Mitsubishi Colt
    - Honda Jazz

Proszę o podanie danych techniczych tych wozów i osiągi przed tuningiem i po tuningu
    To nic że mam mało postów....ale mogę udzielać lekcji początkującym

Re: Auta o bezstopniowej skrzyni biegów

Ja znam jeszcze jedno takie auto - Toyota thriatlon race car , czy jakoś tak

Komentarz

Ta toyota to auto niezwykłe - nie wiem, jak to możliwe, że mając tylko jeden bieg przyspiesza do 300 km/h.
      Mój kanał YT: http://www.youtube.com/user/Marki432?feature=mhee

Komentarz

Z tego co pamiętam, to ta Toyota nie ma zwykłego silnika, ale coś jak silnik odrzutowy. Jak się nią jeździ, to chyba ona nie dostaje mocy na koła.

Komentarz

Ona ma bodajże silnik elektryczny.
          http://najalternatywniej.blogspot.com/
          keep calm & carry on
          digart - lastfm
          ---
          REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

No jest to ciekawe co piszecie Jeżeli chodzi o Toyote thriatlon race car to stoi u mnie w garażu ale nawet nie miałem czasu do niego wsiąść. Za to troszke czasu poświęciłem MIczubowi CZ-3 z ciekawości kupiłem mu w shopie CLOSE GEAR i oczywistym jest iż biegi zmieniają się w trybie manualnym czyli jest pewien odstęp zanim bieg się zmieni a pozatym nie wiedzieć czemu STANDARD GEAR nazywacie skrzynią bezstopniową skoro CZ-3 ma 6 przełożeń z tym że są one zmieniane automatycznie.
            Z ciekawości kupiłem mu też 3 tarczowe sprzęgło i skonfigurowałem go ze STANDARD GEAR co nie przyniosło żadnego efektu.
            Więc przy automacie kupno jednego z trzech wyczynowych sprzęgieł jest tylko nie potrzebnym wydatkiem.
            rozbujamy tą bude na nowo

Komentarz

Zamieszczone przez mleczny87
              No jest to ciekawe co piszecie Jeżeli chodzi o Toyote thriatlon race car to stoi u mnie w garażu ale nawet nie miałem czasu do niego wsiąść. Za to troszke czasu poświęciłem MIczubowi CZ-3 z ciekawości kupiłem mu w shopie CLOSE GEAR i oczywistym jest iż biegi zmieniają się w trybie manualnym czyli jest pewien odstęp zanim bieg się zmieni a pozatym nie wiedzieć czemu STANDARD GEAR nazywacie skrzynią bezstopniową skoro CZ-3 ma 6 przełożeń z tym że są one zmieniane automatycznie.
              Z ciekawości kupiłem mu też 3 tarczowe sprzęgło i skonfigurowałem go ze STANDARD GEAR co nie przyniosło żadnego efektu.
              Więc przy automacie kupno jednego z trzech wyczynowych sprzęgieł jest tylko nie potrzebnym wydatkiem.
              Mitsubishi Colt to nie Mitsubishi CZ-3

Komentarz

Jeszcze mitsubishi i

Komentarz

Zapomnieliscie jeszcze o toyocie prius

Komentarz

Nissan Cube '02

Komentarz

Pracuję...