Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Kilka pytań dla zaawansowanych użytokwników.

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Kilka pytań dla zaawansowanych użytokwników.

Witam serdecznie,

przeglądałem trochę to forum i mam dwa pytania do Was,

czym tak naprawdę różni się A-Spec od B-Spec, gdzie to się zmienia i o co chodzi z tym czasem, że szybciej płynie itd ...

drugie pytanko: jechałem ostatnio Nurbrugring 4h i zastanawiam się czy poziom paliwa (jego ciężar) ma wpływa na szybkość pojazdu?

z góry dziękuję za odpowiedzi,

pozdrawiam serdecznie wszystkich grających w GT4 !

Re: Kilka pytań dla zaawansowanych użytokwników.

1. O B-Spec i przyspieszaniu czasu masz temat, uzyj opcji SZUKAJ

2. Tak, im wiecej paliwa tym samochod jest wolniejszy. Najwieksza roznice odczujesz w zakretach.

Komentarz

dzięki za odpowiedź dotyczącą paliwa,

znalazłem info dotyczące b-spec, mam trzy pytanka,

czy podczas jazdy na b-spec można przełączyć na a-spec ? czy można zrobić to tylko w pit ?
      czy kierowca automatycznie zjedzie do pitu jak będą już opony cienkie i benzyny mało ?
      czy za każdym razem trzeba naciskać overtake jak chcę wyprzedzić czy on to zrobi sam ?

Komentarz

Zamieszczone przez Faabek
        czy podczas jazdy na b-spec można przełączyć na a-spec ? czy można zrobić to tylko w pit ?
        Zmian pomiędzy trybami dokonujesz tylko w pit stopie.
        czy kierowca automatycznie zjedzie do pitu jak będą już opony cienkie i benzyny mało ?
        Tak. Ale minie sporo czasu nim samodzielnie z niego wyjedzie.
        czy za każdym razem trzeba naciskać overtake jak chcę wyprzedzić czy on to zrobi sam ?
        "Overtake" działa wtedy kiedy jest wciśnięty. Czyli jeśli zostawisz go włączonego kierowca będzie wyprzedzał.

Komentarz

Lukas - oby więcej takich użytkowników jak Ty, krótkie pytania - treściwe odpowiedzi - esencja komunikacji - narzędzie forum.

po wyjeździe z pitu overtake się wyłącza, można ustawić go na stałe nawet po wyjeździe z pitu ?

Komentarz

po wyjeździe z pitu overtake się wyłącza, można ustawić go na stałe nawet po wyjeździe z pitu ?
            Overtake działa tak - Że zawsze po wyjeździe z pitu musisz go włączyć na nowo.

Kiedy jest włączony tam u góry podświetla się taka ikonka z tego co pamiętam. :wink:

Komentarz

dzięki Lukas za pomoc,

pozdrawiam !

Komentarz

Pracuję...
              X