Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Jay Leno Tank Car '03

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Jay Leno Tank Car '03

Jeździł już kto tą bryką, jak sie nia śmiga jakieś dane mozecie napisać... już nie mam GT4, więc sam nie sprawdzę
    "...Jeśli tylko uwolni się ludzi od przesądu, że jedni mogą organizować życie innym, państwo stanie się niemożliwością"

Pojazd ten można wygrać przechodząc misje 11-20. Niestety ja mam pewne problemy z zaliczeniem ich wszystkich więc nie powiem Ci na razie nic o wrażeniach z jazdy tym potworem...
    1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek
    http://www.autogaleria.pl

Komentarz

Auto ma ciekawy wyglad, reszte czyli nieziemska pojemnosc 24 litry i potworna moc i moment mozna se podgladnos samemu wiec powiem tylko tyle ze auto jest rozczarowywujace. Wynika to z tego ze wszystko w tym wozie jest monstrualne czyli Cx rowniez. Na prostej auto ma problem z trzema pakami! Ogolnie to nie ma sie co spuszczac
      All Gold Boy

Komentarz

...

Ogólnie Tank Car to po prostu ciekawostka w grze tak jak inne specjale ale faktycznie też mam mały problemik aby misje 11-20(czy jakos tak) ukończyc co by tą malutką furkę zgarnąć...

Komentarz

Witam
          auto nie jest najlepsze do scigania ani ogolnie do jezdzenia, jest za ciezkie nie hamuje i slabo sie trzyma drogi o skrecaniu tez nie wspomne... za to dzwiek silnika i sam wyglad... mmmmm :mrgreen:
          GT4 fan (w wolnym czasie...)

Komentarz

jak na tyle koni i tyle cylindrów to wolny bardzo wolne auto o ile pamiętam jedzie tylko około 165km\h czyli niedużo
            ale ogulnie to fajna bryka

Komentarz

fajna to ona jest! podzespoły od ciężarówki, silnik od czołgu i kolosalna waga tylko nie można jej zrobić zdjęć w kilku sceneriach bo jest za duża
              Gram, bo lubiÄ™!

Komentarz

Eeeee laksa na maxa. Fajnie tylko bulgocze.

Komentarz

a jaka moc bo tam nie ma podane a jak ktos ma to w garazu jest napisane ale chyba sie dla niego pomęcze
                  top gear and gran turismo ist the best

Komentarz

o jle pamiętam ma on trochę powyżej 900 koni

Komentarz

jest do dupy, jak to ktoś pisał taka ciekawostka w grze
                      dziś wygrałem ma chyba 908 koni czy coś takiego ciśnie 255 chyba o ile się nie myle no i oczywiscie dziś przeszedłem pod rząd od 12-20 dlatego go wygrałem, aż przyjemnosć się tak pomęczyć z przechodzeniem driving mision

Komentarz

PracujÄ™...
                      X