Pojazd ten można wygrać przechodząc misje 11-20. Niestety ja mam pewne problemy z zaliczeniem ich wszystkich więc nie powiem Ci na razie nic o wrażeniach z jazdy tym potworem...
Auto ma ciekawy wyglad, reszte czyli nieziemska pojemnosc 24 litry i potworna moc i moment mozna se podgladnos samemu wiec powiem tylko tyle ze auto jest rozczarowywujace. Wynika to z tego ze wszystko w tym wozie jest monstrualne czyli Cx rowniez. Na prostej auto ma problem z trzema pakami! Ogolnie to nie ma sie co spuszczac
Ogólnie Tank Car to po prostu ciekawostka w grze tak jak inne specjale ale faktycznie też mam mały problemik aby misje 11-20(czy jakos tak) ukończyc co by tą malutką furkę zgarnąć...
Witam
auto nie jest najlepsze do scigania ani ogolnie do jezdzenia, jest za ciezkie nie hamuje i slabo sie trzyma drogi o skrecaniu tez nie wspomne... za to dzwiek silnika i sam wyglad... mmmmm :mrgreen:
fajna to ona jest! podzespoły od ciężarówki, silnik od czołgu i kolosalna waga tylko nie można jej zrobić zdjęć w kilku sceneriach bo jest za duża
jest do dupy, jak to ktoś pisał taka ciekawostka w grze
dziś wygrałem ma chyba 908 koni czy coś takiego ciśnie 255 chyba o ile się nie myle no i oczywiscie dziś przeszedłem pod rząd od 12-20 dlatego go wygrałem, aż przyjemnosć się tak pomęczyć z przechodzeniem driving mision
Komentarz